Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Na jihu čech nádherně svítí sluníčko, jdu si udělat ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10012.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10012.gif , pak odevzdám Matýska tchánovcům a jedu ke kadeřnici ![]()
: jé já už bych taky sníh brala ---- u nás jak píše koale - svítí sluníčko ![]()
: baráčky jsou krásný a nedalo mi to, tak jsem ho vyfotila pořádně ![]()
Ježiš holky, u nás naštěstí sníh zatím nehrozí, dneska je tu nádherně, svítí sluníčko, jasná obloha a auto ukazovalo asi 8°C…
U dr. dobrý, malej byl pochválenej, prý hezky přibírá, měl 8900g a 74 cm…dnes mu je přesně 10 měsíců
![]()
Jo a bavily jsme se o tom jídle a říkala, že se mám vrátit k mixování…že to vůbec nevadí a pro něj to bude lepší, prý až bude ten správný čas, tak mu to nebude dělat problémy…nemám se bát toho, že by pak neuměl kousat a polykat kousky, prý mluví z vlastní zkušenosti…
Grepi míry ![]()
Kláry blahopřeju ke zdárné kontrole. tím mixováním jsi mě strašně uklidnila ![]()
Grepik jsem zapomněla okomentovat ty tvoje malý šikulky, míry super. Ještě by mě zajímalo kolik měly při narození, to jsem sem ještě nechodila a znáš mě zvědavku ![]()
Market pěkné, pěkné, hlavně se mi líbí ty vchodový dveře
A na tý druhý fotce jsi vidět i ty ![]()
Koale:
jojo všimla jsem si toho až když jsem to sem dala
: co kadeřník - spokojenost ![]()
: také graluji ke zdárným kontrolám - my jsem až 30tého a chodíme až po 2měsících, přijde mi to dlouho ale když mu nic není tak asi dobrý
My na 10měs kontrole 67cm a 7230g
Myslela jsem teda že bude lepší ale i tak dobrý:)Jinak všechno v pohodě akorát vidí bílý plášť a řve jak pominutej
Ale nakonec si i stoupnul a ukázal se:)
Zítra jdem na rhb tak na tu jsem zvědavá:)
V Brně žádný sníh,jen inverze a smog ![]()
Market jojo konečně zase vypadám jako člověk, už jsem to měla strašně odrostlý
![]()
My taky chodíme na poradnu až po 2 měsících, je to fakt dlouhý a navíc mi chybí údaje o váze a délce do knížky ![]()
Kaspinka to je drobeček ten váš Beník ![]()
Holky děkuju ![]()
Koale věděla jsem, že tě uklidním
zítra mu to mixnu, tak jsem zvědavá…dneska snědl skoro všechnu kaši s kuřetem ![]()
Hned se cítí člověk líp, viď, když se sebou něco udělá…
Market my chodíme taky po 2 měsících…
Kaspi Beník je droboučkej, ale to dožene ![]()
Dnes jsem si byla pro papíry na přídavky a nějak jsem nepochopila proč chtějí potvrzení od zaměstnavatele za rok 2010
nevyplňovala jste to některá?
Tak já už to asi vím…prý to chtějí rok zpětně, takže si dám žádost až v lednu za rok 2011, protože v roce 2010 jsem měla sto tisíc odstupný, takže bych na to nedosáhla, ale v lednu už jo…já na mateřský a manža přiznáno minimum…
500,– se hodí, budu mu ho dávat na stavebko…
My mame baracek po celkove rekonstrukci pred 2 lety. Zahrada a fasada je v planu tak v pristi petiletce.
koale píše:
Kláry blahopřeju ke zdárné kontrole. tím mixováním jsi mě strašně uklidnila
Grepik jsem zapomněla okomentovat ty tvoje malý šikulky, míry super. Ještě by mě zajímalo kolik měly při narození, to jsem sem ještě nechodila a znáš mě zvědavku
Market pěkné, pěkné, hlavně se mi líbí ty vchodový dveřeA na tý druhý fotce jsi vidět i ty
Koale, při narození měly T. 2100 g a 43 cm a K. 2900 g a 47 cm. Jinak teď ještě musím změřit, ale na 9ti měsících měřili 71 a 74 cm ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat