Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
16.11.11 14:13

Tak zkuste tenhle odkaz, musí se to stáhnout, ale trvá to jen 2 vteřiny…ještě tam určitě něco přibude :mrgreen: http://www.uloz.to/…-vanoce-docx

Nosánku fotečka je hezoučká, je dobře, že se mu tam líbí…vy jste vlastně na plavčo chodit nemohli, viď? Nebo si to pletu?
A přídavky jsme řešily :-D

• načítám...
2578
16.11.11 14:17

Klara: no my pérovali tak 14dní a pak asi 14dní se plazil a pak až začal lézt :think: jinak jsme mu taky pomáhali jak píše Kaspinka a myslím že to nějaký úspěch mělo :kytka: : tak to tě obdivuji - stím seznamem a fotkama :potlesk: , já mám plnou hubu co bych pro malýho chtěla ale když se mě někdo zeptá tak nevím :zed:

: jinak fusak mám přímo mutsy a od emitexu zavinovací mám do autosedačky a minule jsem ho zkoušela do golfek a tam byl super ale myslím že malej by se do něj v kombinéze nevešel :nevim:

Kaspinka: jojo rukávník je super věc :palec: já ho mám už od loni ale od polar bear, jen mě trošku vadí že není flíz ale chlup a než jsem ho tak 2vyprala tak pouštěl chlupy :cert: takže ten emitex je lepší

• načítám...
12429
16.11.11 14:21

NOsanku vy jste měli celý bazén pro sebe že tam není ani noha? 8-o

• načítám...
3946
16.11.11 14:40
Kaspinka píše:
HOkly právě mě přišel rukávník na kočár od Emitexu a jsem nadšená :huban: Je heboučkej a nepromokavej a má stejnou barvu jako kočár takže ani nevypadá jak pěst na oko,prostě paráda :dance:A ještě jedna věc.Chci se zeptat jesti fusaky do kočáru mají jednu velikost?Mám totiž ten zavinovací od emitexu, ale nevím jestli se mi tam malej vejde v té kombinéze :nevim: Zatím jsem to nezkoušela, ale obávám, se že ne.Takže hrozí že budu muset kupovat novej fusak a nevím jaký :zed:

My jsme podědili tento http://www.emitex.cz/…ka-zimni.php na lístečku je napsané 2, vel.? Zkoušela jsem tam Martínka dát v domácím oblečení a na šířku to rezervu má, ale na délku teda je tam těsně, to by na zimu asi neprošlo. Ale ten jsi asi nemyslela, že?

• načítám...
3946
16.11.11 14:44

ŽÁBA : njn, škola a jeden malý čertík bertík :mrgreen:

• načítám...
2600
16.11.11 14:47

Nosánek Daneček se na fotce nádherně usmívá :-) a nikde nikdo, to je luxus mít bazén jen pro sebe :-)
Kláry my teda Matýskovi nijak nepomáhali, jen ho motivovali hračkama, ale cvičili jsme ten cvik na lezení a to asi pomohlo :nevim: Neboj, jestli už je na kolenou, tak se dočkáš každým dnem :hug:
Seznam si musím taky pořídit, dobrej nápad :pankac:

• načítám...
12429
16.11.11 14:56

Beruška jo ten z odkazu mám ale právě nevím jestli ho tam narvu s kombinézou :nevim:

• načítám...
13837
16.11.11 15:11

Ozdoby jsem přidala.

žá-ba žena činu???? Proč :?: :?: :?:

J

Příspěvek upraven 08.12.11 v 18:36

• načítám...
13837
16.11.11 15:12

fotí hezké, jé já bych jela do laa :think:

• načítám...
9199
16.11.11 15:41
Kaspinka píše:
NOsanku vy jste měli celý bazén pro sebe že tam není ani noha? 8-o

No skoro - byli jsme tam temer pres poledne, cca 11:15 - 12:15 a mimo nas tam byli jen 3 lidi, takze parada. Takhle chodim nejradeji - pres tyden a pres poledne :wink: .

• načítám...
3946
16.11.11 15:46
Kaspinka píše:
Beruška jo ten z odkazu mám ale právě nevím jestli ho tam narvu s kombinézou :nevim:

No teď jsem koukala, že my máme ten letní :roll: Asi tam bude Beník narvanej a v únoru už se tam nevejde. Můj tip.

• načítám...
3524
16.11.11 16:16

Holky nečistily jste některá cestovní postýlku? Já mám naší u našich a dole u tchýně je úplně nová, byl v ní jen synovec párkrát, tak si jí vezmu sem nahoru, abych do ní mohla malýho dát, když potřebuju třeba přiložit…myslíte, že by byla lepší octová nebo jarová voda? Je to postýlka na obrázku…

• načítám...
13837
16.11.11 16:43

Klari, já nevím :think: kdyby bylo léto tak bych jí normoš osprchovala a dala ven usušit, ale takhle :nevim: Jako ona je špinavá od synovce?

• načítám...
3524
16.11.11 17:03

Grepi on jí ocucával a tak, tak nechci, aby to malej po něm cucal taky…a tchýně je docela špindíra a měla jí v kuchyni snad rok, jen tak postavenou, takže jí chci trochu omýt…

• načítám...
9199
16.11.11 19:12

Klari: ja bych ji omyla mydlovou. Octovou ne.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+