Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky po vikendu, holky mate krasne baracky, to Vam fakt zavidim, my se tady v Praglu krcime ve 2+kk.
Klaarasnocnik mame ten samy,maly jeste nema pevny sed tak to moc nezkousim, ale trikrat po snidani uz cural. Manzel ho koupil v akci za 899,– a povida cesky…
Hromnicetvaroh davam take, nasleham ho s prevarenym mlekem a bananem, nebo ho davam do pudingu (2-3 lzicky), ma to jako takovy dezert. Maly uz mel svickovou s knedlikem, koprovou s knedlikem, rajskou s kolinkama. Doktorka rikala, ze omacky uz muze. A chlebik davam taky, vcera treba nechtel vubec mliko na noc, ale snedl cely krajic s maslickem (bez kurky) k tomu caj a spal celou noc bez jedineho vzbuzeni. Maslo kupuji v penny bio maslo za 24,– je mensi, ale my mame malou spotrebu, takze nam staci a jeste jsem koupila maslo pro deti, jmenuje se to KRAFKA, cenu uz fakt nevim.Je to bez ecek a pridavku soli.
Holky, neda mi to nereagovat, takze klidne pak do me. Nocnik za 900??? To mi teda prijde dost prehnany, zvlast, kdyz skoro vetsina z nas setri jak to jen jde. U kocarku, sedacek atd. jsem to jeste chapala, ale u nocniku teda ne. My mame obyc z IKEY za 39 a staci nam v pohode.
Klari: s tou sedackou mas pravdu, chtela jsem kinga, taky jsem si pro ni jeste vcera jeůla, ale nakonec mame tuhle:
http://autosedacky.heureka.cz/newbuddy-fenix/
Žá-ba Matýskovi všechno nej
![]()
Jinak barák máte pěknej, na co hangár kdo by to uklízel že jo:)
My sháním nějakou chaloupku na Vysočině do které bysme se mohli časem přesunout,ale zatím nic.Vzhledem k tomu že bydlení máme tak nás to netlačí a můžem si vybírat:)
Ořechy děláme ale ořechy do nich nedáváme:)
Nočník máme asi za 130kč ze SamBaby v Brně a to jen proto že zrovna tenhle se manžovi líbil jinak u mamky máme po nás a musím říct že je lepší:)
Jinak autosedajdu taky přemýšlíme ale máme starší auto tak nemůžem mít isofix.
Ahojte holky.
Nočník malá na něm byla jednou a nelíbilo se jí na tom vůbec, dostane ho od babičky k Mikuláši tak pak začneme, ale za 900 Kč nočník??
To bych v životě nekoupila, to by bylo sousty jiných věcím, ale je to každého věc
moje známá měla ten co hraje když se dítko vyčůrá, ale musela to rozebrat, protože se toho malá bála.
Koale vězení supr ![]()
sedačka my máme romer duo plus, je to s isofixem a dá se i do auta, kde isofix není. Jsem s ní spokojená.
K tomu tvarohu. Já dávám občas pribináčka a občas jogurt nějaký. Chci zkusit teb chleba. Holky kdyby jste viděli co dává moje švagrovka malému tak se z toho po… a vůbec neřešíte tvaroh. Každý to má jinak.
Dnes je tady zima jak v ruském filmu
z nedaleké sjezdovky už slyším jak hučí sněžná děla. Už je to tady ![]()
Včera jsem koupila v tescu vánoční ubrus, trenky pro manžela, bodynko pro malou a co mě potěšilo, že tam měli v akci hračku od lamaze, slona a nohy hrajou. Vždycky stála 500 Kč což se mi nechtělo za to dát a teď byl za 220 Kč tak jsem ho vzala pod stromeček. ![]()
Kaspinka podle mě, když nemáš v autě isofix, tak jedinej rozdíl je v tom, že tu sedačku připevňuješ pásem. To se u isofixu nemusí, tam se jen nacvakne na tu základnu a pásy z auta vůbec nepoužíváš. ![]()
ahojky
čekáme na dr. kdy dorazí na 10 ti měsíční.
žá-ba dobré míry ![]()
Kaspi, řekla bych že isofix do starších aut nejde, teda záleží co je staré auto a typ, páč vím, že někdo měl cosi staršího a vůbec nevěděli o tom, že to auto má iso ![]()
My ve starém neměli, teď máme
To by bylo dobrý, mě se jich pár líbí ale myslela jsem že to tam nedáme ![]()
Marti tak už taky začínáš nakupovat na vánoce?
O víkendu prý měli v Tescu akci, 20% na celej nákup, tak mě mrzí že jsem to propásla ![]()
No jak píše Grepik, isofix ve starších autech neni, my ho taky nemáme a vajíčko bylo na isofix a pán v obchodě nám to právě vysvětlil tak jak jsem psala víš. Že isofix má tu výhodu, že ta sedačka se nemusí pořád poutat pásama, máš jí v tý základně a drží jakoby pevnějc. Ale když ho nemáš, normálně jí obtáhneš pásem a je to. ![]()
Jinak u M. jsme kupovali kiddy, ale vůbec jí nevyhovovala a narychlo a to fakt jako z hodiny na hodinu jsme museli koupit jinou druhou kategorii 9-18 kg a zravna tam byl chlap co se podílí na crash testech a že v Německu zrovna prý testovali a tak z toho co měli v tom pidi obchůdku jsme vzali tenkrát tuhle
http://autosedacky.heureka.cz/…sport-azure/
a je schovaná ve skladě páč Maru už jezdí od tří let v kategorii 15 - 36 kg v romerce tak jsme venusku dokoupila pro dvojče někdy na jaře a jsou zatím schované, pak je vytáhneme a do třetí kategorie koupíme opět romerky ![]()
Kaspi jaké máte auto? K daným sedačkám jde najít tabulka aut do kterých isofix pasuje. Třeba tady: http://www.babystyle.cz/…Typelist.jpg
Koale jj, už musím ať pak nemám stresy. Jo a akce tam byla a já jela až v pondělí ![]()
Děkuji za hlásky ![]()
Dnes vařím koprovku, odebrala jsem malé neochucenou tak jsem zvědavá jak jí bude chutnat s bramborem a žloutkem. Myslím, že koprovku neochucenou už může, ne? I když je tam smetana…
Holky kdo je tady z Brna a okolí? Kdyby jste dělali srázek na ceký den tak bych asi i přijela, mám to hodinku a půl cesty tak na celý den by to šlo ![]()
hezký den ![]()
u nás vylezlo sluníčko tak vypadá že bude krásně - rýma trochu ustoupila tak asi pujdem ven ![]()
žába: baráček hezkej a myslím že velikostně uplně stačí, na těch městech je právě blbý že ti diktujou jak má barák vypadat aby zapadl - ale pak sami povolí nějakou stvůru na náměstí ![]()
Klará: koberec vypádá fakt dobře ![]()
Koale: vězení vypadá dobře
a to je ta ohrada pro dovojčata ne? přijde mi i velká, já když potřebuji tak Tobíka šoupnu do postýlky ![]()
Grepík: prosím tě odkud máš ty kalendáře a jak dlouho jim to vyvolání tvrvá - chci to od fotolabu a nevím jak dlouho to tvrvá ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat