Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
758
15.11.11 08:34

Ahojky po vikendu, holky mate krasne baracky, to Vam fakt zavidim, my se tady v Praglu krcime ve 2+kk.

Klaarasnocnik mame ten samy,maly jeste nema pevny sed tak to moc nezkousim, ale trikrat po snidani uz cural. Manzel ho koupil v akci za 899,– a povida cesky…

Hromnicetvaroh davam take, nasleham ho s prevarenym mlekem a bananem, nebo ho davam do pudingu (2-3 lzicky), ma to jako takovy dezert. Maly uz mel svickovou s knedlikem, koprovou s knedlikem, rajskou s kolinkama. Doktorka rikala, ze omacky uz muze. A chlebik davam taky, vcera treba nechtel vubec mliko na noc, ale snedl cely krajic s maslickem (bez kurky) k tomu caj a spal celou noc bez jedineho vzbuzeni. Maslo kupuji v penny bio maslo za 24,– je mensi, ale my mame malou spotrebu, takze nam staci a jeste jsem koupila maslo pro deti, jmenuje se to KRAFKA, cenu uz fakt nevim.Je to bez ecek a pridavku soli.

• načítám...
2600
15.11.11 08:41

Ještě dávám fotku Matýska v jeho vězení :mrgreen:

• načítám...
9199
15.11.11 08:49

Holky, neda mi to nereagovat, takze klidne pak do me. Nocnik za 900??? To mi teda prijde dost prehnany, zvlast, kdyz skoro vetsina z nas setri jak to jen jde. U kocarku, sedacek atd. jsem to jeste chapala, ale u nocniku teda ne. My mame obyc z IKEY za 39 a staci nam v pohode.

Klari: s tou sedackou mas pravdu, chtela jsem kinga, taky jsem si pro ni jeste vcera jeůla, ale nakonec mame tuhle:
 http://autosedacky.heureka.cz/newbuddy-fenix/

• načítám...
12429
15.11.11 09:04

Žá-ba Matýskovi všechno nej :mrgreen: :kytka:
Jinak barák máte pěknej, na co hangár kdo by to uklízel že jo:)
My sháním nějakou chaloupku na Vysočině do které bysme se mohli časem přesunout,ale zatím nic.Vzhledem k tomu že bydlení máme tak nás to netlačí a můžem si vybírat:)

Ořechy děláme ale ořechy do nich nedáváme:)

Nočník máme asi za 130kč ze SamBaby v Brně a to jen proto že zrovna tenhle se manžovi líbil jinak u mamky máme po nás a musím říct že je lepší:)

Jinak autosedajdu taky přemýšlíme ale máme starší auto tak nemůžem mít isofix.

• načítám...
1794
15.11.11 09:06

Ahojte holky.

Nočník malá na něm byla jednou a nelíbilo se jí na tom vůbec, dostane ho od babičky k Mikuláši tak pak začneme, ale za 900 Kč nočník?? 8-o To bych v životě nekoupila, to by bylo sousty jiných věcím, ale je to každého věc :palec: moje známá měla ten co hraje když se dítko vyčůrá, ale musela to rozebrat, protože se toho malá bála.
Koale vězení supr :lol:
sedačka my máme romer duo plus, je to s isofixem a dá se i do auta, kde isofix není. Jsem s ní spokojená.
K tomu tvarohu. Já dávám občas pribináčka a občas jogurt nějaký. Chci zkusit teb chleba. Holky kdyby jste viděli co dává moje švagrovka malému tak se z toho po… a vůbec neřešíte tvaroh. Každý to má jinak.
Dnes je tady zima jak v ruském filmu :mrgreen: z nedaleké sjezdovky už slyším jak hučí sněžná děla. Už je to tady :-)
Včera jsem koupila v tescu vánoční ubrus, trenky pro manžela, bodynko pro malou a co mě potěšilo, že tam měli v akci hračku od lamaze, slona a nohy hrajou. Vždycky stála 500 Kč což se mi nechtělo za to dát a teď byl za 220 Kč tak jsem ho vzala pod stromeček. :palec:

• načítám...
12429
15.11.11 09:27

To jdou ty isofixy i do starších aut?

• načítám...
2600
15.11.11 09:33

Kaspinka podle mě, když nemáš v autě isofix, tak jedinej rozdíl je v tom, že tu sedačku připevňuješ pásem. To se u isofixu nemusí, tam se jen nacvakne na tu základnu a pásy z auta vůbec nepoužíváš. :think:

• načítám...
13837
15.11.11 09:35

ahojky

čekáme na dr. kdy dorazí na 10 ti měsíční.

žá-ba dobré míry :palec:

Kaspi, řekla bych že isofix do starších aut nejde, teda záleží co je staré auto a typ, páč vím, že někdo měl cosi staršího a vůbec nevěděli o tom, že to auto má iso :mrgreen:

My ve starém neměli, teď máme

• načítám...
12429
15.11.11 09:35

To by bylo dobrý, mě se jich pár líbí ale myslela jsem že to tam nedáme :roll:

• načítám...
2600
15.11.11 09:36

Marti tak už taky začínáš nakupovat na vánoce? :palec: O víkendu prý měli v Tescu akci, 20% na celej nákup, tak mě mrzí že jsem to propásla :zed:

• načítám...
2600
15.11.11 09:39

No jak píše Grepik, isofix ve starších autech neni, my ho taky nemáme a vajíčko bylo na isofix a pán v obchodě nám to právě vysvětlil tak jak jsem psala víš. Že isofix má tu výhodu, že ta sedačka se nemusí pořád poutat pásama, máš jí v tý základně a drží jakoby pevnějc. Ale když ho nemáš, normálně jí obtáhneš pásem a je to. :palec:

• načítám...
13837
15.11.11 09:42

Jinak u M. jsme kupovali kiddy, ale vůbec jí nevyhovovala a narychlo a to fakt jako z hodiny na hodinu jsme museli koupit jinou druhou kategorii 9-18 kg a zravna tam byl chlap co se podílí na crash testech a že v Německu zrovna prý testovali a tak z toho co měli v tom pidi obchůdku jsme vzali tenkrát tuhle
 http://autosedacky.heureka.cz/…sport-azure/

a je schovaná ve skladě páč Maru už jezdí od tří let v kategorii 15 - 36 kg v romerce tak jsme venusku dokoupila pro dvojče někdy na jaře a jsou zatím schované, pak je vytáhneme a do třetí kategorie koupíme opět romerky :mrgreen:

• načítám...
2600
15.11.11 09:52

Nosánek, Marti - stromky ozdobeny :palec:

• načítám...
1794
15.11.11 10:19

Kaspi jaké máte auto? K daným sedačkám jde najít tabulka aut do kterých isofix pasuje. Třeba tady: http://www.babystyle.cz/…Typelist.jpg
Koale jj, už musím ať pak nemám stresy. Jo a akce tam byla a já jela až v pondělí :-?
Děkuji za hlásky :palec:
Dnes vařím koprovku, odebrala jsem malé neochucenou tak jsem zvědavá jak jí bude chutnat s bramborem a žloutkem. Myslím, že koprovku neochucenou už může, ne? I když je tam smetana…
Holky kdo je tady z Brna a okolí? Kdyby jste dělali srázek na ceký den tak bych asi i přijela, mám to hodinku a půl cesty tak na celý den by to šlo :palec:

• načítám...
2578
15.11.11 10:30

hezký den :mavam:

u nás vylezlo sluníčko tak vypadá že bude krásně - rýma trochu ustoupila tak asi pujdem ven :dance:

žába: baráček hezkej a myslím že velikostně uplně stačí, na těch městech je právě blbý že ti diktujou jak má barák vypadat aby zapadl - ale pak sami povolí nějakou stvůru na náměstí :zed:

Klará: koberec vypádá fakt dobře :palec:

Koale: vězení vypadá dobře :mrgreen: a to je ta ohrada pro dovojčata ne? přijde mi i velká, já když potřebuji tak Tobíka šoupnu do postýlky :mrgreen:

Grepík: prosím tě odkud máš ty kalendáře a jak dlouho jim to vyvolání tvrvá - chci to od fotolabu a nevím jak dlouho to tvrvá :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+