Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9199
11.11.11 14:34

Kaspi: to jsou ale kravky. Se divim, ze jim to vubec dovoli :zed: :zed:

• načítám...
9199
11.11.11 14:38

Klari - ja 2× - 3× denne

• načítám...
12429
11.11.11 15:00

To teda jsou, ještě jednou mě nas.. a už jim řeknu ať je tam netahají, že je to pro mimina:)

My je čistíme jen jednou na noc :roll:

• načítám...
13837
11.11.11 15:25

Klari neboj, však Davídek na lezení přijde, vždyť má čas :wink:

Zuby nečistím, holky žádné nemaj, kro T. té špičičky tu jí ráno a večer přejedu plínkou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
2600
11.11.11 16:22

Kláry já teda skleničkuju, takže má každý den něco jinýho a stejně to nechce :zed: To vyhladovění jsem taky zkoušela a bez úspěchu, tak si říkám, že je to třeba těma zubama, že mu vadí ty kousky, přeci jen jako kaše nebo jogurt to rozmixlý neni :think:
U nás se čistí zuby jen před spaním :oops: jo a bez pasty, už máte někdo pastu? :nevim:

• načítám...
3524
11.11.11 16:26

Koale taky si myslím, že to bude spíš kouskama, kdybych mu to rozmixovala, tak to určitě sní všechno :think:
Jo a pastu nedávám, má se dávat až dýl, ale přesně nevim kdy…možná po roce :nevim:

Grepi snad jo, i když doktorka a rehabka si nemyslí, že by měl čas :-(

• načítám...
2600
11.11.11 16:43

kláry já už kolikrát přemýšlela nad tím že to mixnu ale bojim se, že se mi ale pak kousky nikdy jíst nenaučí. :zed: Tak jsem radši že sní sice míň ale je to nekašovitý. Nedávno jsem tu četla diskuzi, kde nějaká maminka ještě po roce dávala skleničky pro 4 měsíce, protože nikdy nic jinýho nedala a dítě se jí na tom teď když chtěla začít dusilo.Tak nevim :nevim: Co vy zkušenější matky, poraďte, naučí se to dítě časem? jako že to přijde samo, nebo cvikem? :nevim: Mates už zvládne křupík, ale na rohlíku se ještě občas dáví.

• načítám...
49
11.11.11 18:14

Ahojky - tak ke kouskům ve stravě, naše starší měla atopický ekzém strašný, takže jsem skoro do deseti měsíců jen kojila - měla polivalentní alergie, pak po homeopatické léčbě se vše vyléčilo. Takže se nebojte, nemá problém s kousky - začala později a vše dohnala. Ale je fakt, že ve školce s ní chodí chlapeček, co má skoro 4 roky a ten chce doteď jen mixované, tak ho tam chodí maminka každý den krmit, protože učitelky to odmítají dělat.

Jinak pérování je fajn začátek před lezením - to pak příjde rychle samo.

A plavání je super, taky chodíme, malá je vodnice stejně jako ta starší tak doufám, že nám to vydrží jako rodinná aktivita - aspoň někdy vidíme tatínka.

S čištěním zoubků - my bohužel zatím žádný nemáme, tak není co čistit - ale snad se brzo proklubou, protože jinak už v noci zblázním.

Tak se mějte - jdu vzbudit spáče a pak si večer jedu zazpívat :lol:

• načítám...
9199
11.11.11 18:29

My pres tyden nemixujeme vubec :dance: , teda krome jahlove kase na vecer, ale i to casem vychytam a naucim se ji varit tekutejsi :mrgreen:
Mixovani jsme odbouravali cca 2 - 4 tydny. Nejdrive jsem neco pomackala a zbytek mixla. Postupne jsem pridavala mackane a mixovala mene a mene.
Rohlik si sam nepapa, ale nakrajeny na kosticky to basti. Vetsi uspech ma u nas chleba, jak kosticky, tak kurka do ruky.

• načítám...
13837
11.11.11 19:36
klaaras píše:
Koale taky si myslím, že to bude spíš kouskama, kdybych mu to rozmixovala, tak to určitě sní všechno :think:
Jo a pastu nedávám, má se dávat až dýl, ale přesně nevim kdy…možná po roce :nevim:Grepi snad jo, i když doktorka a rehabka si nemyslí, že by měl čas :-(

Vy jste v termínu? Já myslím, že se rozleze úderem 10 měsíce, je to kluk a někteří kluci jsou línější.

• načítám...
3524
11.11.11 19:58

Nosánku my už taky nemixujem dlouho a kousky mu problémy nedělají, ale prostě sní málo :nevim:
Malej už ti jí na kostičky chleba? A to je kouše? Já to teda ještě nezkoušela, tak nevim…

Grepi no já nevim, ale když jsme byli naposled na rehabku, tak tam byla nějaká paní a říkala, že je ještě malej, ža má čas a rehabka na ní vyjela, že malej teda neni, že už by to měl umět :nevim: :-(
Jsem ráda, že se aspoň plazí…

Barter malá ti ještě takhle večer spí a pak normálně usne? Kdybych nechala malýho takhle spát, tak by usnul tak v 11 8-o :-D

• načítám...
13837
11.11.11 20:34

Klari, hele kámošky malá se taky plazila a lezení trochu přeskočila, pérovala na kolínkách, ale nelezla v 10 ti m se posadila a seděla a týden na to si stoupla, lezla vlastně až pak :think:

• načítám...
49
11.11.11 23:43

já myslím, že s lezením není kam spěchat. Některé děti rovnou chodí :-) . Jinak malá je docela režimové dítě - asi je to hodně dáno tím, že jezdím se starší do školky, takže ráno vstáváme v přesnou hodinu, dopoledne spí taky skoro v pravidelném čase. Poslední dobou, ale začíná vynechávat spaní hned po obědě - nebo si ho zkracuje a pak mi usíná někdy kolem páté a zdřímne si hodinku. Naštěstí jde normálně spinkat o své půl osmé večer. je fakt, že vstáváme většinou v půl sedmé nejpozději.

Co se týká jídla a kousků - tak u nás se baští skoro vše a to i bez zubů. Zvládáme rohlík, křupky, chleba, měkčí jablíčko - na měsíček okroužlané, banán. Bohužel ona je strašný loudil a tak občas přistihnu tu starší, že jí strčí i něco co nemá - včera okusila jablíčkový perník co peču jako buchtu - evidentně jí chutnal :-)

• načítám...
9199
12.11.11 06:31

Klari: maly si ten chlebik tak nejak rozzuzla - jazykem o horni patro a se slinama to pak jen mlaska (vcera jsem mu koukala do pusy jak to dela :oops: ).
Zbastime takhle vse jak ja u Bar, jen to jablicko ne - to ma tendence polykat vevelke kousky a to mu nejde - vzdy mu zaskoci.

• načítám...
2600
12.11.11 08:18

Přeju krásnou sobotu :mavam:
Tak já to zkusim jak psala Nosánek, postupný odbourávání mixování :pankac: Nebo je možný, že ho to jako víc zasytí, když to jsou kousky a neni to kašovitý? :nevim: Mě spíš přišlo, že se mu nechce žvejkat, nebo jako to mělnit o patro, tak se na to po chvilce vyprdne a už nechce :zed:
BarTer ten 4 letej chlapeček, to je teda mazec 8-o U nás je taky ještě chrupička o 5 a pak se jde v 7 večer spinkat :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+