Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13837
9.11.11 18:05
koale píše:
Kaspinka, taky schánim boty, tak až někde nějaký pěkný objevíš, dej vědět. Mám požadavky asi jako ty - teplý, kožený, ne moc podpadkový, nejlépe vůbec a černý, jo a kdyby se do nich daly zastrkat kromě mých tlusťatých nohou ještě nohavice, tak by to byla fakt bomba. :mrgreen:
BarTer Ahój :mavam:
Grepik škoda :jazyk: :huban:
Marti ta vaše holčička je fakt šikulka, jestli se nepletu tak je o něco mladší ne? :palec:

Já Ti dám škoda ty jedna :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :-P :-P :-P :-P

• načítám...
13837
9.11.11 18:07

Kaspi, já zase potřebuju bundu a teda to je masakr.

• načítám...
1794
9.11.11 18:35

Kaspi no já jsem myslela pro malou nějaké papučky, protože máme všude plovoučku a to klouže jak blázen.
Koale díky, je narozena 22.2., prvně se k ničemu neměla, ale teď to dohání.

• načítám...
12429
9.11.11 18:38

Marti my taky, ale neměli by být ani papuče :roll: My máme ponožky nebo punčocháče s protiskluzkou a to je dobrý :palec:

• načítám...
2600
9.11.11 19:01

Pro Grepika ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8096.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s8096.gif já už budu hodná :mrgreen:
Marti my koupili pro Matýska koberec, zatim ho má v obýváku, pak půjde do pokojíčku. Taky mu to na plovoučce klouzalo, jo a taky má ponožky a punčochy s protiskluzem, ty jsou fajn :palec:

• načítám...
2578
9.11.11 19:39

ták tobík už spinká - dneska sice o něco dřív ale zase přes den toho moc nenaspal - jak mu rostou ty zuby tak je nevrlej

Klara, Martina: a co to je číňan :oops:

Koale: taky bych potřebovala doučko z angliny - těd máme mít test a pak zkoušku a nějak se tápu a to mám maturitu :zed: jsem to zapoměla :mrgreen:

: taky jsem slyšela že dokud nezačne chodit tak žádné botky - tak dávám taky protiskluzový ponožky :palec:

Ty jo ted bylo ve zprávách že se bába pokusila unést děvčáko - to musí být hrozný - taky se bojím tak malýho všude beru sebou :think:

• načítám...
13837
9.11.11 19:44
koale píše:
Pro Grepika ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8096.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s8096.gif já už budu hodná :mrgreen:
Marti my koupili pro Matýska koberec, zatim ho má v obýváku, pak půjde do pokojíčku. Taky mu to na plovoučce klouzalo, jo a taky má ponožky a punčochy s protiskluzem, ty jsou fajn :palec:

http://i.mimibazar.cz/h/bc/i/16.gif to bych Ti radila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky nosíme jen ponožky s protiskluzem :pankac:

• načítám...
3524
9.11.11 19:47

Market číňan je čínská polívka :-P
Jinak já bych malýho nikde nenechala, bojim se toho, dneska nevíš komu přeskočí a to dítě ti vezme :cert:

Taky máme všude plovoučku a štve mě to…na koberci by se možná naučil lézt rychleji :think:

• načítám...
2578
9.11.11 19:54

Klara: aha - no tak tu taky můžu :mrgreen:

• my máme doma všude dlažbu a tobík má v koutku kde má hračky ty pěnové čtverce a taky mu to celkem klouže :nevim:
  • načítám...
1794
9.11.11 20:00

Aha, tak to jsem vůbec nevěděla s těma botičkama. A proč to tak je? KOupím tedy ponožky protiskluzové :palec:

• načítám...
3524
9.11.11 20:03

Jj, ty puzzlíky máme taky a taky nic moc…fakt by to chtělo kousek obyč koberce…kdybych si věděla rady s pokojíkem, tak bych klidně koberec pořídila, ale :nevim:
Tak kdyby jste některá měla nápad ohledně našeho pokoje, tak každou radu uvítam…chceme tu postel auto buď červenou nebo modrou a od toho se to musí všechno odvíjet, jako výmalba, doplňky, koberec a dekorace…jen nechci, aby tam měl přeautováno…

• načítám...
2578
9.11.11 20:18

: tak nad tou postelí jsme taky přemýšleli :kytka: jsou hezký :palec:
tak za mě - nevím jestli bubete na zdi malovat jednobarevný nebo i něco jako duhu nebo nějaký postavičky a tak - ale jestli jo tak bych už koberec pořídala jednobarevný červený nebo modrý - záleží jaká barba převažuje na posteli :think:

• načítám...
49
9.11.11 20:25

Ahojky holky tak díky za přivítání. S těma botkama pro prťátka -tak - říká se, že se nemají opravdu dávat dřív, protože když je dítě má a jde na zem a leze tak si v botech křiví kotníčky, vtáčí si je. Já dávala taky protiskluz u té starší holčičky nebo takové super kožené botky, měkučké na gumičku okolo a na podrážce ze spodu bylo něco jako protiskluz. Bohužel nevím firmu, ale koupila jsem je někde na mimibazaru.
A sehnat boty na moje hnáty - tak to raději ani nemluvit - lítko jak slonice - na to se nešije :-(

Jinak naše malá leze už dlouho, chodí kolem nábytku, ale je moc opatrná, ta starší byla drak - ta už v tuto dobu cupitala. Ale jsem za to ráda, protože není o co stát aktivní rarášek bez rozumu to je smrtelná kombinace :lol:

• načítám...
2578
9.11.11 20:38

jsem si málem nevšimla - vítám novou maminku :kytka:  :mavam:

• načítám...
2600
9.11.11 20:41

Market tyjo, od maturity už jsem zapomněla asi všechno :oops: , já už zapomněla i spoustu věcí od státnic, prostě mi ty informace vytlačují aktuální věci, kolik toho Mates snědl, kdy se prvně uprdnul, otočil, chytil hračku…prostě spousta důležitějších věcí :lol: :lol: :lol:
Ty zprávy jsem taky viděla, fakt hrůza, já malýho radši nikde samotnýho nenechávám.
Kláry já právě koupila ten koberec, protože doma se nám Matýsek plazil a když jsem přijela k našim, tak u nich na koberci už lezl. Teď už ale zvládá lezení i na plovoučce. :dance: A co ten koberec se silnicema? Takovej ten hrací, i když nevim jestli neni trochu přeplácanej.
BarTer no vidíš to mě ani nenapadlo, že když děti ještě lezou, tak ty nožičky v botičkách trpí :think: Tak ai proto se maji dávat až když chůze převládá.
Hodná koale zdraví grepika :mavam: :mavam:
A zdravim taky Žá-bu :mavam: ta tu bude určitě zase v noci až už budu dávno spát
A ještě jeden mávalík pro Nosánka :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí