Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2600
7.11.11 10:40

Peťo ve skleničkách jsou rajčata už od 6 měsíců, takže bych je asi dala, prý se nemají dávat syrová, ale vařená by vadit neměla.
Matesovi se 3 zub vyklubal v sobotu a 4 už je taky z půlky vidět, ale vypadá to teda na mega mezeru mezi těma horníma :think:

• načítám...
13837
7.11.11 10:48

Peti, tys mě vyděsila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsem si říkala že nevím nic o starší dceři :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
12429
7.11.11 12:04

Žá-ba super fotky :palec:

Rajčata by měla snad až od roku, takže já se skleničkám s rajčaty vyhýbám, stejně jako medovým a kakaovým kaším.

Jinak Bobeš se konečně začal aktivně účastnit cvičení a to tím, že k někomu dolezl a chtěl mu dávat pusinky :mrgreen: To se totiž minulý týden naučil:)

Holky nevíte jak je to s tím mlíkem Babylove z DM? Je tam napsaný od 10.měs ale není do kdy a 4. jsem nikde neviděla tak nevím do kolika mám dávat tu 3. a pak přejít na jinou značku :nevim:

• načítám...
2786
7.11.11 13:05

ZDRAVÍME HOLKY…

nestíhám,jen nakukuju,Market nachcípaná,já taky,Majda jakštakš… :mavam:

• načítám...
2578
7.11.11 14:20

ahojky:

žábá: jů fotky jsou užasný :potlesk: no a stěma ouškama jsme na tom stejně a je nás i víc - nevím proč ale přijde mi že dost malejch dětí má klepatý ouška :mrgreen: ale po chvíli se to spraví - teda většině :lol:

Koale: neboj nejsi v tom sama - taky se mi zdá že čím dýl jsem na MD tak jsem pomalejší :kytka: :mrgreen:
našeho Tobíka ani tak schody nelíkají ale zase pořád otevírá skříně a furt tam zapomíná prstíky - takže si je pokaždý přivře - snažím se ho hlídat ale jak odejdu tak už je u skříně :zed:

Martina: jestli neva - tak kam chodíš do školy ? nejezdíš náhodou na Jihočeskou univerzitu :?:

Kaspinka: já jsem malýho taky naučila dávat pusinky a líbí se mi jak je dávají s pusinou dokořán :mrgreen: :mrgreen: : ty jo ani nevím že dm dělá mlíko - musím na něj mrknout 8-o

• načítám...
12429
7.11.11 14:44
Marketa14 píše:Kaspinka: já jsem malýho taky naučila dávat pusinky a líbí se mi jak je dávají s pusinou dokořán :mrgreen: :mrgreen: : ty jo ani nevím že dm dělá mlíko - musím na něj mrknout 8-o

Marky my jsme na něj přešli z Nutrilonu, teda ža tak v 7měs.Nutroš totiž stojí 340kč a babylove 129 tak asi proto:)Ale nevím právě jak dál.TEď máme 3.

• načítám...
9199
7.11.11 18:52

Koale: at zije kojodemence :mavam: :mavam: :mavam: , taky me dostihla a poradne

• načítám...
1794
7.11.11 19:35

Péťo, jáb rajče dávám. Oloupu a uvařím společně s další zeleninkou.
Kaspi to by mě s tím mlékem taky teda zajímalo, protože ho chci koupit Saši.
Kači ať je brzy lépe.
Markét chodím na Slezskou univerzitu. A dnes mě to naštvalo, psala jsem test, dvě A4 napsané a stejně to nemám. :twisted:

• načítám...
9199
7.11.11 19:46

Marti: Opava nebo Karvina??? A jaky obor??

• načítám...
2578
7.11.11 20:14

Tak to vypadá že vyzkoušíme mlíko z dm :mrgreen:

Martina: jé tak to je škoda, přeji at se příště zadaří :kytka:

a také nevím kdo to tady psal - ale to byl dobrej tip - koupit těstoviny ty písmenka :palec: - jsou pro malýho akorád a nemusím nic mačkat :pankac:

• načítám...
4354
7.11.11 22:32
koale píše:
Holky taky vám takhle blbne hlava? Bývala jsem vcelku důvtipné děvče a teď se mi každej tlemí, jaký melu občas nesmysly :roll:

Nééééééééééé, vůůůůůbeeeeec!!! Jen jsem např. zrovna včera ohřívala manželovi polívku, vytáhnu ji z mikrovlnky a automaticky začnu rozkrajovat větší kousky brambor… :zed: Omluvou mi je snad to, že jsme byli zabráni do hovoru :mrgreen: . Chudák na mě koukal, co jako blbnu, že prý ON má pusu velkou dost :lol: .
A k těm zubům - Matěj tam má taky solidní lochnu :mrgreen: . Vendulka ji taky měla, ale postupně se zmenšovala, teď má mezírky malinký, takový klasický, co má většina (přemýšlím, jestli jsem vůbec kdy viděla mléčný zuby těsně u sebe :think: :nevim: ).

Jinak holky MOC děkuju za pochvalu :oops: :hug: .

klaaras - no vidíš, jak se Davídek rozpohybovává :palec: . Mám radost za Tebe :wink: .

kaspinka - začínám vážně uvažovat o koupi té zázračné knihy :think: :twisted: :wink: .

• načítám...
4354
7.11.11 22:39
Kaspinka píše:
Jinak Bobeš se konečně začal aktivně účastnit cvičení a to tím, že k někomu dolezl a chtěl mu dávat pusinky :mrgreen: To se totiž minulý týden naučil:)

:mrgreen: :palec: To musí bejt roztomilý! Matěj dělá od včerejška „indiána“ a já z toho ucvrkávám, vypadá to vtipně a sladce zároveň :wink: .

Kača.M - jejej, bacily pryč!

Martina - tak to je fakt škoda, držím pěsti, aby to příště vyšlo!

PetraKad - čau bábrle :mavam: :mrgreen:

• načítám...
2600
8.11.11 07:41

Ahoj všem :mavam:
Tak jsme byli včera na rehábku a za 14 dní zase Matýska okoukne primář a snad nám to už ukončí, jen se tam prý Mates nesmí postavit na špičky, tak snad to do té doby natrénujem. Jinak bylo docela vtipný si tam vzpomenout jak se má dělat ten cvik, co máme cvičit, nějak na to poslední dobou peču, když už Matýsek leze a stoupá si, tak mám asi pocit, že už cvičit nemusíme :oops:
Kaspinka , Market jéé to je hezký, že umí dávat pusinky, Matýsek zatim nechce napodobovat nic. Žádný papa, pacipaci, jak jsem velikej, jo vlastně jen když začne tatínek jakoby prsket pusou, tak to napodobuje :lol:
Kačí ať vás nemoc brzo opustí :hug:
Nosánek a všichni ostatní díky za uklidnění že nejsem sama takovej truhlík :hug:
Mlíko z DM neznám, ale maminky ho tu dost chválí, my máme známou u Hero, tak máme sunar nutradefense za 150 8-)
Marti to jsou teda zlobři, že se jim nelíbil tvůj test, stejně by to těm matkám na MD měli nějak usnadnit, ať si to sami zkusí studovat a mít doma dítě :evil: :hug: Žá-ba s tou polívkou jsi mě fakt pobavila :lol: :palec: a díky za uklidnění, že mezi těma zubama snad nebude mít navždy díru na desetikorunu :huban: A jak se dělá indián? :-)
Jo a ještě Grepik držim hu.. a :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
3221
8.11.11 08:07

:think: Kaspi s těmi rajčaty, nevím teda že od roka, jsou ve skleničkách od 6 měsíce, a od 8 jsou v každé…
Už jste dali růžičkovou kapustu? Nám moc chutná… a taky jsem někde četla že můžou a někde že ne…
:nevim:

• načítám...
4354
8.11.11 09:20

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s1464.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s1464.gif

Koale - prej „díra na desetikorunu“ ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10745.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10745.gif :palec: . No, indián… :think: Jak to popsat, abych vás neutvrdila v názoru, že mám opravdu mlíko na mozku a nejsem schopná vyjadřovat se normálně… :mrgreen: Prostě má otevřenou pusu, vydává zvuk a přerušuje ho dlaní.
To je skoro odborný výklad, no ne? 8-o :mrgreen: :mrgreen: Víš vo co go? :wink:
A držím pěsti, ať už vás příště pan primář od cvičení osvobodí :-D .

vvvv - růžičkovou kapustu jsem ještě nezkoušela… Ale možná teda zkusím :wink: . Stejně je to hrozný, jak se všechny ty informace liší - a netýká se to jen jídla. V tom aby se prase vyznalo :-? .

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+