Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
3.11.11 12:32

Ranní hra na schovávanou :mrgreen:

• načítám...
3524
3.11.11 12:33

Odpolední šmejdění…

• načítám...
12429
3.11.11 12:39

Klary taky na to trpívám, mě pomáhá Urinal akut nebo něco podobného :palec:

• načítám...
2600
3.11.11 12:43

Kláry Davídek je šikula :palec: jo a taky mi na močák pomáhá ten urinal, ale vždycky se i prolejvám čajem. Ten urologickej je jedinej bylinkovej čaj kterej miluju :-D

• načítám...
3524
3.11.11 12:49

Když mi nepomůže čaj, tak taky beru urinal, snad nebude potřeba…hlavně se ani nedostanu do lékárny…za chvíli sice jedem na plavčo, ale nikam do krámu nepůjdu, s mokrou hlavou se mi nechce :roll:

• načítám...
2578
3.11.11 13:19

ahoj holky

klara: no tak to je malej šikula :mavam: však on to brzy dožene

: u nás je to spaní taky hrozný - Tobík vstává kolem jedné v noci a nechce pak spát sám v postýlce a s náma vydrží max do půl 6, to se ale ještě dalo vydržet, jenže ted začal stagnovat i odpoledne, spí max půl hodky a pak sice unavenej s pořád zíve ale spát nebude :cert: tak to jdu zkusit ven, třeba usne v kočáru, už mám chut mu nařezat :andel:

Grepík: kalendář je super - já se marně snažím dokopat taky k dárku - chci babičkám nechat udělat fotoalbum s fotkama - od narození a kdy začal dělat pokroky - plazení, lezení a tak - vždycky když začal tak jsem ho vyfotila, ale dát to dohromady se mi zatím nedaří :zed:

zatím ahoj, jdu ho udolat ven :think:

• načítám...
1794
3.11.11 14:08

Ahojte.
Grepik - kalendáře jsou super.
Holky nevíte jak se cestuje vlakem s malým dítětem? Chci jet do Prahy na vánoční trhy a uvažuji i nad vlakem, ale to jako bude v kočáře nebo na rukách? Nevíte?
Přikládám foto jak naše princezna objevuje co může.

• načítám...
1794
3.11.11 14:09

Ještě ta fotka :lol:

• načítám...
9199
3.11.11 15:15

Grepi: kalendar bombovni a hlina je jedinecna i u nas. Na zemi mam 5 velkych kytek a neni nic lepsiho nez dahat na listecky a trhat je. Teda je - vstavat o kvetinace a pak trhat listecky :zed: :zed:

Marti: my ve vlaku jsem v kocare nebo se divame z okna - takze na rukach - dle nalady

Dnes maly poprve zbastil cely nemixovany obed - sice na 2×, ale zbastil :dance:

• načítám...
1987
3.11.11 16:03

klárko, mě o vlasech ani nemluv, naposledy jsem byla na začátku těhu, tak to vychází na 1,5roku 8-o :oops: :oops: . Mám hrozně moc vlasů a vždy mě to stojí minimálně 1500,–. Pořád jsem to odkládala a teď se docela necítím ve své kůži. Už i přítel říká, že musím…

grepíku, kalendář se mi taky líbí :palec:

Holky, mě malej od včerejška ne a ne spát…Uspím ho v manduce, dám k nám do postele, chvilku jsem tam s ním a pak už musím za dcerou a on se mi probudí za 5-10 minut a takhle to probíhá 5×denně, takže dohromady naspí tu hodinku a to je vše. Večer usne kolem 9 a ráno před 6 má plno síly.

• načítám...
13837
3.11.11 16:15

Holky díky. **
Koale** užij si dnešní večer.

Markét no nakopat se to je šílené znám znám znám… dělala jsem fotoknihu a až když fakt hořel termín tak jsem to rychle naflákala a dneska došla a je super :srdce: :srdce: Alespoň má M. zdokumentovaný její první 4 roky.

Marti, cesta vlakem, záleží na druhu vlaku, pokud je to rychlík, kočár obvykle do vagonu nenacpeš a tak Ti ho dají do nákladního prostoru a ty máš malého u sebe, vůz pro matky s dětma to je kapitola… když si koupíš místenku je to dražší, ale víš stopro, že máš místo , když to riskneš tak správně by měli uvolnit místo, ale kdo to udělá…nikdo a nezajímá je, že je to vůz pro matky a děti, sedí tam důchodci, sedí tam mládež, normáoš dospělí. Pokud jedeš vlakem který je už novější typ a má široké dveře a většinou aj uličky takové ty patrové vlaky tak není problém mít kočár u sebe… prostě záleží na druhu vlaku, ochotě průvodčích, i v obyč. rychlíku jsem s M. měla kočár sice jsem stála na chodbě mezi vlakama ale nevadilo mi to byl to kousek.

• načítám...
3524
3.11.11 20:04

Marti Sašenka je krásná a šikovná :palec: na fotky jsem koukala i na fb :-D

Péťo je to něco s těma vlasama viď? Kdyby mi nebylo líto peněz, tak chodím snad každý měsíc :mrgreen: potřebovala bych si udělat i nehty, ale nějak nemám náladu…dřív jsem na ně chodila, ale zase mi bylo líto peněz a já mám svý nehty dlouhý a tvrdý, tak to bylo zbytečný…No fakt nemám náladu se o sebe starat :-x :think:

Nosánku to je super, že Daneček hezky papá :-D malej s tím naštěstí taky nemá problém…dneska jsem mu udělala ty dětský těstoviny a chutnaly mu :potlesk:

• načítám...
12429
3.11.11 20:38

Holky jakou zeleninu mám uvařit?CHci brokolici mrkev a nevím co dál. Pórek? Květák teď nechci a nevím co dál. TReď už toho moc není.

• načítám...
758
3.11.11 20:59

nas dnesni lampionovy pruvod:)

• načítám...
12429
3.11.11 21:00
Evik001 píše:
nas dnesni lampionovy pruvod:)

Super, taky bych šla :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat