Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
nám test s krví vyšel, jen teda dál nám vychází jen samé holky, tak doufám že by tam příště mohl být kluk… ![]()
Tady jsou první měsíce je to do září
Příspěvek upraven 08.12.11 v 18:59
Ten kalendář je super:)
Jinak já tady toho moc nenasedím ptž pořád někde sbírám to naše škvrně:)
Tak doložený dva měsíce a jdu krmit a umýt Káje ruce, páč se opět vhrabala v květináči
a tváří se jako neviňátko
Doteď to byla pohoda, ptž nevěděl že dveře jsou na to aby jima mohhl vypochodovat z místnosti, teď už to ví a na chodbě nám rovnal
šufle
Dobré dopoledne ![]()
Mamka právě snídá
petříček zvládl očkování bez teplot a další nás čeká až v květnu, tak má chvilku klid ![]()
Grepíku moc pěknej kalendář ![]()
a ty si Koale užij dnešní večer ![]()
když tak o tom přemýšlím, kdy my jsme byli s manželem naposled v kině
nějak si to už ani nepamatuju ![]()
grepi: ten kalendář máš super.. už vím,co babička a dědula najdou pod stromečkem ![]()
Ahoj…
Grepi kalendář je krásnej
a malej se mi taky snaží zamordovat kytky, ale už ví, že když na něj zakřičim a vynadam mu, tak že na kytičku sahat nesmí ![]()
Koale ty se máš, tak si to užij za všechny ![]()
Kaspi já taky ráno hledala malýho, nechala jsem ho na puzzlíkách a šla vysávat a přijdu a malej nikde, byl u gauče a hrál si s kobercem
ale doplazil se tam pozpátku
lenoch je to…
Já jdu v sobotu ke kadeřnici nechat se ostříhat a na melírky…nešla bych, ale ona mi včera psala, že koukala do diáře a že už to musim mít odrostlý…samozřejmě, že mám, měla jsem k ní jít v září, ale to přišel manža o tu práci a já fakt neměla litr na kadeřnici…no teď se mi to taky ještě nechce dávat, ale bylo mi blbý odmítnout, když sama napsala vlasy už mám hrozný…když jsem jí to potvrdila, tak mi napsala, že aspoň budu zase vypadat jako člověk
no vlastně má pravdu
![]()
Holky díky, hrozně se těšim, v divadle už jsem nebyla rok, já ho mám strašně ráda. Sice to naše jihočeský neni žádnej zázrak, ale zase jak člověk pořád vídá ty samý herce v každý hře, tak si tam pak připadá tak nějak doma ![]()
Grepik kalendář je fakt pěknej, nevim proč ale nejvíc se mi líbí červenec
Já pořád doufám že se Mates do konce listopadu naučí sedět, abychom mohli vyrazit na nějaký focení a mohla pak fotkama k vánocům podarovat babičky a dědy.
Kláry no vidíš že je malej šikula, aspoň pak budeš mít nápadnicím co vyprávět - každý dítě pozadu neleze ![]()
Jo a kadeřnice ví jak na tebe
, taky teď radši dávám peníze do jiných věcí, ale je fakt, že člověk by se aspoň trochu udržovat měl
takže budu muset ty svý odrosty taky pořešit.
vvvv - tak jsme jen dvě kterým to vyšlo ![]()
Hromni to je dobře že Petřík to očkování zvládnul v pohodě, už bylo poslední?
Jo a Nosánek blahopřeju k dalšímu zoubku, škoda že neni odměna za každej viď? ![]()
Koale zatím to očkování bylo poslední a další ho čeká zas až v květnu ale na co to bude to nevím nějak jsem se zapomněla zeptat ![]()
My máme všechny kytky dostatečně vysoko takže tohle je zatím v pohodě:) Ale kabely od foťáků atd to ho náramně zajímá:)
Koale důležitý je, že někam vyrazíte
My jdem čas od času max. na večeři…manžela bych do divadla nedostala a do kina málokdy a když už tak to musí být český film, protože nesnáší titulky…takže děs běs ![]()
Já už popíjim druhý urologický čaj
nějak mě začíná bolet močák, tak snad to zaženu…hodně na to trpim, ale teď už dlooouho ne…Nejvíc mě jednou chytil na dovolený v Chorvatsku, celá dovča zkažená, tak jsme jeli domů o 2 dny dřív, ale nám se tam stejně nelíbilo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat