Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky,
mně přijdou ty Babylove stejné jako Pampers premium care, zatím máme jen ty oranžové do 9-ti kil.
kaspinka : já bych v zimě prádlo venku asi moc nesušila
kaspi prádlo v zimě suším na sušáku v ložnici,nebo na balkoně,ale máme zasklený…
Kaspinka taky jsem viděla venku pověšený prádlo i v zimě, ale jakej to mělo výsledek netuším. Já přemýšlím spíš nad sušičkou, prý když se to prádlo ještě teplý poskládá, nemusí se ani žehlit. To by mě dost lákalo ![]()
My máme pračku se sušičkou ale když nemusím tak ho suším normálně.Nikdy se mi to nepovedlo tak abych to nemusela žehlit a navíc když to poskládáš ještě teplý a nenecháš „vychladnout“ tak to zasmrádne.
Ahoj,
teda vy jste se rozjely ![]()
U mě plenky jednoznačně Pampers active baby…jednou jsem musela koupit huggies, protože neměli pampersky a hrůza…
Kaspi já prádlo taky suším v místnosti kde bude mít malej pokojík, taky to nemám vůbec kam dát, na balkon jen v létě, pak jedině do ložnice a to jsme v baráku
tchýně ho dává přes zimu normálně ven, vždycky jí tam zmrzne
a to měla sušičku, ale dala jí pryč ![]()
Dneska jde manža svědčit ohledně tý naší bouračky, tak snad už se to konečně nějak vyřeší…
VVV chodim mi z pampers, 50,– slevovy kupon tak ho vzdycky pouziji a objednavame to s kamaradkou hromadne, a dovezou to az domu.
Koalesvagrova ma 4 a 4 kluky, 5. ceka, tak jsme zvedavi, jestli to bude zase kluk:)
Evik a nechaji si to říct? Nebo až překvápku u porodu ![]()
Kaspinka to jsi mě s tou sušičkou moc nepotěšila
To mě nějak nenapadlo, že by to mohlo zasmrádnout, ten puch nesnášim, to pak peru prádlo znova, takže asi budu dál sušit na sušáku. ![]()
Kláry tak ať to manžel dobře zvládne.
Koale děkuju…
Jo a ohledně toho hubnutí mám opačný problém…chtěla bych něco přibrat, ale nejde mi to ![]()
U nás je dneska pěkně hnusně, tak akorát jít spát ![]()
Dneska ani uklízet nebudu…jen ráno jsem rychle poklidila, ale manžel je celý den doma a ten mi ten bordel snad dělá schválně a nic si po sobě neumí uklidit
bych ho zabila…
Kláry to bych fakt chtěla někdy zažít - snažit se přibrat
A jak vám jde vlastně vojtovka? Už pozoruješ nějaké výsledky?
Evik tak to jo, tak hlavně aby bylo těhotenství v pohodě a kdyby to byl zase kluk, tak aspoň už budou vědět jak na něj ![]()
S tím cvičením si právě nejsem moc jistá…malej zatím pořád neleze, jen se plazí dozadu…snaží se teda pérovat, ale vůbec na kolenou nevydrží…už se začínám docela i bát
a sedět vydrží, ale do sedu se sám nedostane, zkusí to, ale hned se začně vztekat a řvát a je konec…tak já nevim ![]()
kláry já mám problém stejný,normálně vážím 50kg na 165cm,před porodem Market jsem vážila 60kg a konečně se cítila jako člověk,do 3měsíců od porodu jsem měla a mám 46kg
já chcu taky přibrat! a to sežeru na co příjdu a sladké bych mohla jíst od rána do večera ![]()
kolikrát mám pocit,že jak jdu po městě,tak si lidi říkaj: " fuj ta je ale hnusně vyhublá!" ![]()
Koale jj bude asi nejhorší co bude
![]()
Kaspi, dělám kalendář v gimpu a ve photoshopu ![]()
Teda holky odřezávám špek a posílám vám ho poštou ![]()
kláry to je divný, u nás vždycky když Mates dostal novej cvik, tak se hned zlepšil, nejdřív začal krásně pást, po dalším strkat palce nohou do pusy, po dalším se otáčet a teď po tom posledním leze. A jak často tam chodíte? U nás se chodí minimálně jednou za 14 dní, ze začátku každý týden. To je divný. Třeba potřebuje jen čas. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat