Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
koale píše:
Teda Grepik![]()
![]()
pošli mi prosím taky trochu toho tvýho elánu. Já jsem nějaká líná posledních pár dní, nebo týdnů?
posílám… dneska je to slabé, dneska mě zastak moc nic nebaví ![]()
Ahoj holky tak se hlásíme po víkendu a po krátké dovče:)Byli jsme s partou známých v jižních Čechách a bylo to nádherné:)Počasí ušlo a výlety taky (byli sjme v Třeboni a na Červené lhotě).
Jinak my pořád ještě dozařizovváváme takže šoupat asi zatím nebudem a elánu mám taky momentálně dost:)
Jo a ještě jsem stihla koupit tukombinézu a Bobeš je v kočárku zase hodnej
Akorát má být docela teplo tak nevím jesti mu ji teď mám dávat ![]()
my jsme byli na výlovu a bez kombinezi jenom v teplým fusaku a v poho ![]()
Ja kombinezku zatim nedavam - na ni mi prijde teplo, ma hruby svetrik a strampliky s teplejsima kalhotama. Kdyz je zimka, tak zimni bundicku a oteplene kalhoty, ale to jsme meli jen 2×, kdyz byly ty studene dny. Ale je fakt, ze nejsme venku dele nez 2 hodky a na slunicku pokud mozno.
zdravím ![]()
taky zatím kombinézu nedáváme - chodíme ven tak na hodku a stačí nám bud zimní bunda a nebo když je tepleji tak vesta s kožichem a fusak ![]()
jinak všem hezký týden ![]()
Ahoj ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s0218.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s0218.gif
Nosánek díky
, co jsou prosim tě ty stramplíky
![]()
Grepik tak se těšim, že dnes budu plná energie ![]()
Kombinézu jsem ještě nadávala, protože jsem ji dostala až včera ![]()
Kaspinka nesehnala už jsi náhodou někde ty oteplováčky?Já bych je fakt chtěla. To jste měli na výlet super počasí.
U nás se o víkendu střídala jedna návštěva za druhou, tak mě čeká dát to tady zase trochu do kupy.
A jak zvládáte změnu času? U nás to proběhlo nějak moc v pohodě, tak ještě čekám jestli se to neprojeví opožděně. ![]()
štrample jsou punčocháče, nebo jak to jinak nazvat… ![]()
Dáváte vitamín D pravidelně každý den? já na to trochu zapomínám… ![]()
koale tak co energie???? Neměla jsi ji už včera? Páč já byla totálně bez energie, někdo si jí musel půjčit
![]()
vvvv jj štrample jsou punčocháče.
Jinak hezký týden ![]()
Já si to myslela, že to budou punčocháče, ale jistá jsem si nebyla
tak díky za překlad ![]()
Grepik, včera ještě ne, ale jak jsem si dnes přečetla, že jsi mi jí poslala, tak bych mohla skály lámat
, takže se chystám na nákup, úklid, vaření, praní, žehlení a vytváření podzimní výzdoby, to vše mám v plánu stihnout do 3 hodin, protože pak přijede kamarádka. Tak jsem na sebe zvědavá ![]()
vvvv - Adélce to v košíku moc sluší
a blahopřeju k 9 měsícům ![]()
Koale
tak ať Ti to hezky jde. Tady vysvitá sluníčko, já půjdu taky něco dělat za chvilku nakrmit, pak ven, do školky a uvidím jestli se mi bude chtít pak ještě něco dělat. Ale měla bych protřídit fotky ![]()
jo a super profilovka jsi mě pěkně zmátla ![]()
pokud by jste náhodou měli čas a chut tak prosím o hlas
děkuji
Grepik dík ![]()
Market nějak mi ten odkaz nefunguje ![]()
Hlásím uvařeno, převlečené postela, vypráno, nakoupeno, natankováno a hotová výzdoba…a jdu pokračovat. Není nad Grepíkem poslanou energii ![]()
Koale od té doby co máme tu kombninézu tak jsem je už nesháněla.Jen jsem koukala na mimibazar ale tam se mi podle fotek blbě vybíralo navíc teď máme jakousi mezivelikost tak jsem se na to fakt vyprdla.A teď je hezky takže nenosíme ani kombinézu:)
ahoj holky, dneska jsme byli s koblížkem na 8.měsíční prohlídce a má už 9950kg a 79cm. Je to kus. Pořád si říkám kdy přestane tolik přibírat. Má víc jak dcera v roce (ta měla 9,2kg). Má tu taky někdo tak mega mimi nebo dokonce větší?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat