Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2600
27.10.11 19:42

Nosánek dobře že jsi ten zoubek takhle využila, já tenkrát taky :palec:
Evik tak aspoň že to dopadlo takhle, i když je to stejně smutný, když si člověk uvědomí kolik peněz do toho dal a nemá nic :hug: Hlavně že jste zdraví a máte se rádi. :hug:
Kačí super metříky
Grepik já bych taky furt něco šoupala, ale manžel v tom moc nespolupracuje, jak si na něco zvykne, tak to tak chce :roll:
Kláry ty máš teda smůlu, pořád se na tebe lepí nějaký zdravotní nepříjemnosti :hug:
Holky a už jste zkoušely dát dětem rybu?Mates nechce mnou vařený věci jíst a teď jsem koupila skleničku s lososem, tak jsem zvědavá jestli mu bude šmakovat. :lol:
Užijte si zítřejší sváteční den :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
13837
27.10.11 20:27

koale tak to u nás chlap přesouvání miluje, on rád :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
9199
27.10.11 20:44

Dnes jsme byli v poradne. V 10 mes. mame 8730 g a 73 cm. Cestou zpet jsem se stavili za tchynou do obchodu a ona pry co maly ji, ze mu chce taky neco koupit. Tak rikame s chlapem, ze ji vsechno a ona:

• ty sladke piticka??? NE
  • granko mu davas??? NE
  • stavicku z pomerancu??? NE
  • presnidavky???? Nebo ji jen ty domaci??? PRESNIDAVKY MU OBCAS DAVAM I KUPOVANE A CHLAP JI RIKA, ZE JICH MAME DOMA DOST. TAK SE NASRALA, ALE SLUSNE JSEM JI REKLA, ZE JE TO TIM, ZE V KAUFU BYLY ZA 8.

No nakonec mu koupila par presnidavek a jogurtky (jsem si dovolila odmitnout ochucene :oops: )

Jsem to ale matka – nic sladkeho mu nedopreju :oops: , no uz ted je mi jasne, cim ho bude u nich jednou ladovat :zed:

• načítám...
2578
27.10.11 21:15

ahojky :mavam:
Nosánek: tak to máme s tchyní celkem společný, když chce něco koupit, tak její řeč je : já bych mu tak něco koupila ale ono by to bylo špatně :cert: tak mu pro sichr nekupuje nic, např. minule když mi donesla 2kg banánu a myslela že je chudák sní - tak jsem jí vysvětlila že jí i něco jiného a bylo zle :zed:
jinak také gratuluji k zoubku - nám ho mudra už zjistila před měsícem - no jen teda jěště nevylezl, tak si myslím že se trošku sekla :think: takže snad na mě něco hezkýho taky čeká 8-)

klara: to je fakt smůla - tak at jsi brzy fit :kytka:

Evik: tak aspon něco, my se to naše snažíme prodat a nikdo ho nechce :cert:

Grepík: taky šoupu osto šest :dance: manže ač nerad ale pomůže :mrgreen: :mrgreen:

:já mám dnes dobrý večer : Tobík spinká a manža se mi trošku no trochu více opil (měli jsme návštěvu a chlapi probírali lovecký psy) tak leží v obýváku a spí - tak jsem si načala malinko vína a užívám si ticho :-P no jen ten pohled - leží tady jak vyvrženej vorvaň :mrgreen: :mrgreen:
tak zatím papa :mavam:

• načítám...
13837
27.10.11 21:22

Nosánku, jsem se pobavila u tchýně :mrgreen: :mrgreen:

Markét, šoupání je super :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
2786
27.10.11 21:32

taky chci přešoupát obývák,ale asi to zas budu muset udělat sama :roll:

• načítám...
9199
27.10.11 21:36
Kača.M píše:
taky chci přešoupát obývák,ale asi to zas budu muset udělat sama :roll:

to je jak u nas :zed:

• načítám...
2786
27.10.11 21:39

už se vidím jak s těmi svými 45kily sunu gauč na druhou stranu obýváku :-)

ale mojemu jsem zrovna oznámila,že pokud mi s tím zítra ráno nepomůže tak nevařím a nesexuju :cert: on je ve znamení býk-tohle zabere vždy :mrgreen:

• načítám...
2600
28.10.11 09:00

Kača to jsou docela dobrý metody. :palec: Můj je taky býk, tak to asi taky vyzkoušim až budu něco chtít :mrgreen:
Nosánek tchýně hustá, já radši nebudu ani zjišťovat co u nich Mates jednou ochutná, bych se z toho zbláznila :zed: druhej vnouček u nich dostával na lžičku kafe, když mu byl asi rok :pocitac:
Grepik tak kdyby nezabrala Kači metoda, pozvu si na to šoupání vás s manželem :lol: :mavam: :mavam:
Marketmy se zase snažíme nějaký auto koupit a nemůžeme najít žádný vhodný :lol:

• načítám...
2786
28.10.11 10:47

obývák přešopán :pankac:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
13837
28.10.11 13:41
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

jen mi krapet hrabe, je mi blbě, J. dělá buchty, holky spí, M. se léčí a já za chvilku půjdu do postele udělat hají taky :mrgreen: my máme přešoupáno částečně stále to není dodělané a furt jsem tu blbou stěnu nenafotila :zed: :zed: :zed:

• načítám...
758
28.10.11 15:15

Teda holky, ja Vam zavidim, ja nemam rada zmeny, manzel uz mne pul roku premlouva at prestehujeme obyvak a mne se tak nechce… tak se vzdycky na neco vymluvim…jsem asi divna…

• načítám...
13837
29.10.11 23:02

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
teda dneska byl den, jsem byla akční, umyla nádobí, uklidila, vyklidila vitrínku a umyla z ní všechny skleničky a uklidila, vyklidila regály, srovnala kuchyňskou linku, pověsila prádlo druhou várku teda mám ještě v pračce :oops: složila 2 várky prádla suchého, asistovala u výdlabu dvou dýní a pak jsme je rozsvítili a dali ven, dala si super sprchu, 3× krmila dvojky bez asistace manžela, dvě hodiny si s holkama hrála když J. dělal eletriku to snad je všechno :think: no já se musím fakt pochválit a to jsme vstávali v 9 ráno :oops: :oops: :oops:

• načítám...
13837
29.10.11 23:20

a kdo by chtěl, můžete juknout na tohle video http://www.ceskatelevize.cz/…domov/Archiv

na čase 61:20 začíná reportáž o rodině, která má 7 dětí, je to moje spolužačka z Vyšší, tak jestli fragol čte tak něco pro Tebe :huban: :kytka:

• načítám...
2600
30.10.11 08:18

Teda Grepik :potlesk: :potlesk: :potlesk: pošli mi prosím taky trochu toho tvýho elánu. Já jsem nějaká líná posledních pár dní, nebo týdnů? :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+