Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kaspi já mám taky těstoviny ráda…a dáváš teda bezvaječný nějaký obyč nebo spešl? To je asi jedno viď?
Hromnice tak hlavně, že se jim líbilo…já bych bez malýho taky nikam nemohla…
On mi právě skleničky nechce, tak jsem přemýšlela, že už bych mu je uvařila…
hezké úterý ![]()
Koale: mě to kámoška vypočítala cca za 3-4 roky což je akorád - tak snad tu holčičku vychytáme ![]()
Těstoviny už také dávám a malýmu moc chutnají ale nedávám nějaký spešl, dávám ty co jíme my ![]()
: jak tak vidím tak u většiny platí že: tchýně a uzený jsou nejlepší studený
![]()
Taky dávám normální těstoviny co máme doma, ale koupím mu písmenka do polívky ta jsou tak malá, že je nebudu muset mixovat:)
Taky bych to chtěla vypočítat…pokud bude druhý tak až tak za 3 roky…no kámoš mi tenkrát vypočítával, co budu mít a vyšlo mu že holčičku, no a je z toho Davídek ![]()
Teď jsem našla, že Sunarka dělá těstoviny přímo pro mimča-jsou malinký, tak je vyzkouším a když je nebude chtít, tak koupim normální ![]()
Tak lasagne hotove, udelala jsem i specialni pro maleho s mrkvi, cuketou, rajcatky a libovym mletym hovezim masickem. Spapal pulku sve zapekaci misky:) Zajela jsem tam do toho mixerem aby mel kousky, ale ne uplne kasi.
Ted spinka a ja jdu na matematiku:)
Ja zatim miminko neplanuji, jedno mi staci ted jsem na skole a pak mozna jeste jedno na mazleni za 10 let:)Ale moje svagrova se o vikendu sverila, ze ceka dalsi uz pate:) mozna uz to bude ta holcicka, kdyz ma 4 kluky:)
Peti, taky jsem ráda, že je ve školce, alespoň má program sice jen dopoledne, ale i tak su ráda za školku. A holky ju maj rádi, tak si pak chvilku hrají společně, M. jim čte, povídá pohádky apod. Pod pojmem čte, že vezme knížku a dělá že čte samo
![]()
tak to my by jsme mimčo druhý moc rádi ![]()
vždycky jsem chtěla hlavně holčičku, když jsem o ní přitom druhým potratu přišla dost mně to sebralo ![]()
ale teď jsem moc ráda za toho našeho divocha-je naprosto úžasnej
a když se nám druhý mimčo povede, tak budu moc ráda
a je my úplně jedno jestli to bude kluk nebo holka
hlavně aby bylo zdravý a bylo vše v pořádku ![]()
Ja vzdychtela holcicku a mam takyraubire, ale je fakt, ze druhe bych asi radeji zase kluka, ale i kdyby byla holcicka, tak lhlavne ze bude zdrava ![]()
holky chtěla bych se zeptat ![]()
používali jsme dost dlouho plínky z billy clever, ale bohužel ta naše velká hromada nakoupená v akci došla
a teď už je do akce dost dlouho nedali
a za plnou cenu se my jich fakt kupovat nechce ![]()
tak jsme koupili v dmku plínky-přímo ty jejich babylove a taky spokojenost ![]()
ale chtěla jsem se zeptat-teď maj akci v tescu na ty jejich zelený plínky-nemáte někdo s nima zkušenost
prosím
děkuju ![]()
jednou jsem je omylem vzala a na noc jsem musela koupit pampers v noci mi malej brečel spokojena jsem jen s pampers a ty z dm jsou dobrý????
Hromnice já celou dobu používám jen pampersky, tak vůbec nevim ![]()
Pozítří udělám ty těstoviny, v lékárně mi je objednali a budou zítra, tak jsem zvědavá, jestli mu budou chutnat…
Hromnice, ty tescove nejsou spatne, ale jestli se ti maly v noci budi, tak ti pres noc nevydrzi. Ja se ted dala na EURO plinky z Albertu. Ve vel. 3 je jich tam 58 ks, cena u nas 116 (nekde psaly holky, ze za 109) a vydrzi nam celou noc. Dnes jsem mu ji pri prvnim jidle nechala (skoro nic tam nemel) a menila az po 14 hodinach a O.K. A jsou velikostne vetsi nez Pampersky 3, takze i proto na nich ficime ![]()
A co tvoje hubnuti??? Jak pokracuje??
Holky díky moc za odpovědi, tak to vypadá, že zůstaneme u těch z DMka
nebo maximálně koupím jeden balík na vyzkoušení
a až daj v Bille do akce ty jejich plínky clever tak je vezmu útokem
a udělám zase zásoby
![]()
Nosánku moje hubnutí
spíš stagnuje-pořád stejná váha nebo aspíš plus mínus 1 až 3 kg
a pořád takhle dokolečka ![]()
Hromnice - já jsem měla plínky z tesca a byla jsem s nimi spokojená možná více jak s huggies. Ale asi záleží jak se kdo na to dívá
však zkus a uvidíš.
my používáme tesco baby essentiale-ty zelené a spokojenost,v pohodě nám vydrží i v noci ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat