Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
2.11.11 19:39

Holky malej se začal plazit i dopředu :dance: sice mu to ještě moc nejde, ale plazí se…asi už se nemohl koukat jak celý den řvu, tak se smiloval…myslíte, že je teda na dobrý cestě k lezení?

Koale my právě jeden cvik na sed máme, tak mě zajímalo, jestli i vy…

• načítám...
2600
2.11.11 19:44

Kláry :potlesk: :potlesk: :potlesk: super, tak je to na dobré cestě, ten je hodnej, asi fakt viděl že se trápíš, tak si řekl že ti ukáže že na to má :palec: :palec: :palec:
Máte cvik na sezení? Tak mi ho prosím popiš, to by mě zajímalo. tady je vidět, jak je to na každým rehábku jiný. :nevim:

• načítám...
13837
2.11.11 19:51

Krásné míry hromi :palec: :palec: :palec:

Juchů, už mi chybí jen 5 měsíců :mrgreen: :mrgreen: ale vůbec to není tak jak jsem chtěla, dělám rychlovky :-?

• načítám...
3968
2.11.11 19:56

Klárko buď v klídku a nenervuj se :hug: já jsem se taky třeba dneska ptala doktorky jestli je špatně, že ještě nesedíme a řekla my ať jsem v klidu, že na to malej určitě časem přijde :lol:
to mně totiž zase včera vynervovala moje máma že by přece už v 8 a půl měsících měl přece dávno sedět ne :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Grepi děkuju :dance: a nechápu jakých 5 měsíců :nevim: :nevim: :nevim: vysvětli

• načítám...
3524
2.11.11 19:56

Koale děkuju, jsem šťastná, že začal něco dělat, i když teda nic moc :-)
Ten cvik - malej leží na zádech na stole, nožičky trochu překukují přes hranu, já ho chytnu levou rukou přes obě kyčle, abych ho přidržela, a pravou rukou ho chytnu za jeho levou a přes pravý bok mu pomůžu se trochu zvednout(jakoby ho natočim hodně doprava) a on si pravou ručičkou musí pomoct, že se o ní opře o ten stůl a plně se zvedne díky ní…snad je to trochu srozumitelný :oops:

• načítám...
3524
2.11.11 20:02

Hromnice taky děkuju za uklidnění :hug: dnes jsem toho hodně načetla a fakt dost dětí nesedí a neleze ani v roce, ale já mám prostě strach…vůbec jsem třeba nevěděla, že první lezou a pak až by měli sedět…tak se taky nenervuj…já zase když všem okolo říkám ať ho neposazujou a nestaví na nohy, tak ze mě dělají blbečka, proč jako a stejně to dělaj, tak dneska už jsem zavedla tvrdý režim…

Grepi dyť na kalendář máš ještě do Vánoc chvilku čas, ne? Tak si dej záležet :-D a nebo jak dlouho vůbec trvá než ti ho pak pošlou?

• načítám...
2600
2.11.11 20:04

Kláry díky, pochopila jsem :-D v pondělí jedem na rehabko, tak se na to zeptám, jestli by to Matesovi taky neprospělo :mrgreen:
Grepik jsi šikulka, lepší rychlovky než nic, když ti zbyde čas, tak se k tomu můžeš ještě vrátit a vylepšit ne? :mavam:
Hromni Grepik vyrábí kalendář, už má 7 měsíců z roku hotových a 5 jí ještě chybí dodělat :-)

• načítám...
9199
2.11.11 20:10
grepik píše:
ad tabulka na pohlaví…NEVYŠLO :mrgreen:

nam taky ne - dle ni mame mit holcicku :mrgreen:

• načítám...
3524
2.11.11 20:12

Jo mě to taky nevyšlo - taky by měla být holčička :-D to znamená, že je to opačně a kdo bude chtít holčičku musí se řídit chlapečkem :mrgreen:

• načítám...
9199
2.11.11 20:15
Hromnice píše:
jo a jdu vás pobavit jakej já mám dneska den :-D dala jsem Petříkovi vařit oběd na sporák a že vás jen dočtu, tak jsem se do toho zas tak začetla, že jsem zapomněla na oběd-v hrnci se my vyvařila voda, smrad po celým bytě :-D :-D :-D
tak dostane skleničku no :mrgreen: já mám dneska den :pocitac:

ja taky pripaluji, ale ne diky netu, ale vzdy kvuli zehleni :nevim: . Ne ze bych tady netrcela, ale nejak se mi to jeste u nej nepovedlo.

Klari: Kdyz se Davidek snazi, tak to bude O.K. Maly se snazil snad 2 mesice nez se rozlezl. Pekne klecel, nozkami chtel jit, ale neprisel na ruce.

Kaspi: ja taky nevim, mame kycliky v poradku

Mame druhy zub :dance: To jsou najednou fofry :mrgreen:

• načítám...
3968
2.11.11 20:26

jo aha Grepík dělá kalendář :mrgreen: mně napadlo jak psala že už jí zbývá jen 5 měsíců tak jestli není třeba těgotná že my něco uniklo :hug:

• načítám...
13837
2.11.11 21:04

HROMI, NENERVUJ SE, PAMATUJ, KAŽDÉ DÍTĚ JE ORIGINÁL, KAŽDÉ JE NĚČÍM JEDINEČNÉ, JEDNO JE LEPŠÍ V TOM, JINÉ ZASE V onom......

Klari, no lepší je to nechat dělat začátkem prosince pak Ti nezaručí, že to stihnou, záleží kolik je zakázek… poprvé jsem to posílala 15.12. a přišlo to v lednu :zed: tak raději dřív než dýl… a hlavně využívám akce jako 3 za cenu dvou apod. :wink:

• načítám...
13837
2.11.11 23:17

hotovo 9 měsíců :dance: :dance: :dance: :dance: dobrou :mavam:

• načítám...
2600
3.11.11 07:27

Nazdárek :mavam:
To je dobře, že tabulka nefunguje, jedna tetka z příbuzenstva mi pořád tvrdí, jak to podle toho všem vyšlo, tak jí můžu říct, že všem ne :mrgreen:
Grepikjéé jsem si až teď všimla že nám odpočítáváš dny do Vánoc :palec: , to je vidět že už jsi na ně téměř připravená :-)
Tak jsem si řekla že si dnes udělám fajn den, včera jsem uklízela, vařila a doučovala, tak dnes si odpoledne za odměnu nechám prodloužit řasy a večer vyrazim s mamkou a tchýní do divadla :dance:

• načítám...
9199
3.11.11 07:32

koale - uzij si kultury :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital