Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky malej se začal plazit i dopředu
sice mu to ještě moc nejde, ale plazí se…asi už se nemohl koukat jak celý den řvu, tak se smiloval…myslíte, že je teda na dobrý cestě k lezení?
Koale my právě jeden cvik na sed máme, tak mě zajímalo, jestli i vy…
Kláry
super, tak je to na dobré cestě, ten je hodnej, asi fakt viděl že se trápíš, tak si řekl že ti ukáže že na to má
![]()
Máte cvik na sezení? Tak mi ho prosím popiš, to by mě zajímalo. tady je vidět, jak je to na každým rehábku jiný. ![]()
Krásné míry hromi
![]()
Juchů, už mi chybí jen 5 měsíců
ale vůbec to není tak jak jsem chtěla, dělám rychlovky ![]()
Klárko buď v klídku a nenervuj se
já jsem se taky třeba dneska ptala doktorky jestli je špatně, že ještě nesedíme a řekla my ať jsem v klidu, že na to malej určitě časem přijde ![]()
to mně totiž zase včera vynervovala moje máma že by přece už v 8 a půl měsících měl přece dávno sedět ne
![]()
Grepi děkuju
a nechápu jakých 5 měsíců
vysvětli
Koale děkuju, jsem šťastná, že začal něco dělat, i když teda nic moc ![]()
Ten cvik - malej leží na zádech na stole, nožičky trochu překukují přes hranu, já ho chytnu levou rukou přes obě kyčle, abych ho přidržela, a pravou rukou ho chytnu za jeho levou a přes pravý bok mu pomůžu se trochu zvednout(jakoby ho natočim hodně doprava) a on si pravou ručičkou musí pomoct, že se o ní opře o ten stůl a plně se zvedne díky ní…snad je to trochu srozumitelný ![]()
Hromnice taky děkuju za uklidnění
dnes jsem toho hodně načetla a fakt dost dětí nesedí a neleze ani v roce, ale já mám prostě strach…vůbec jsem třeba nevěděla, že první lezou a pak až by měli sedět…tak se taky nenervuj…já zase když všem okolo říkám ať ho neposazujou a nestaví na nohy, tak ze mě dělají blbečka, proč jako a stejně to dělaj, tak dneska už jsem zavedla tvrdý režim…
Grepi dyť na kalendář máš ještě do Vánoc chvilku čas, ne? Tak si dej záležet
a nebo jak dlouho vůbec trvá než ti ho pak pošlou?
Kláry díky, pochopila jsem
v pondělí jedem na rehabko, tak se na to zeptám, jestli by to Matesovi taky neprospělo ![]()
Grepik jsi šikulka, lepší rychlovky než nic, když ti zbyde čas, tak se k tomu můžeš ještě vrátit a vylepšit ne? ![]()
Hromni Grepik vyrábí kalendář, už má 7 měsíců z roku hotových a 5 jí ještě chybí dodělat ![]()
grepik píše:
ad tabulka na pohlaví…NEVYŠLO
nam taky ne - dle ni mame mit holcicku ![]()
Jo mě to taky nevyšlo - taky by měla být holčička
to znamená, že je to opačně a kdo bude chtít holčičku musí se řídit chlapečkem ![]()
Hromnice píše:
jo a jdu vás pobavit jakej já mám dneska dendala jsem Petříkovi vařit oběd na sporák a že vás jen dočtu, tak jsem se do toho zas tak začetla, že jsem zapomněla na oběd-v hrnci se my vyvařila voda, smrad po celým bytě
![]()
![]()
tak dostane skleničku nojá mám dneska den
ja taky pripaluji, ale ne diky netu, ale vzdy kvuli zehleni
. Ne ze bych tady netrcela, ale nejak se mi to jeste u nej nepovedlo.
Klari: Kdyz se Davidek snazi, tak to bude O.K. Maly se snazil snad 2 mesice nez se rozlezl. Pekne klecel, nozkami chtel jit, ale neprisel na ruce.
Kaspi: ja taky nevim, mame kycliky v poradku
Mame druhy zub
To jsou najednou fofry ![]()
jo aha Grepík dělá kalendář
mně napadlo jak psala že už jí zbývá jen 5 měsíců tak jestli není třeba těgotná že my něco uniklo ![]()
HROMI, NENERVUJ SE, PAMATUJ, KAŽDÉ DÍTĚ JE ORIGINÁL, KAŽDÉ JE NĚČÍM JEDINEČNÉ, JEDNO JE LEPŠÍ V TOM, JINÉ ZASE V onom......
Klari, no lepší je to nechat dělat začátkem prosince pak Ti nezaručí, že to stihnou, záleží kolik je zakázek… poprvé jsem to posílala 15.12. a přišlo to v lednu
tak raději dřív než dýl… a hlavně využívám akce jako 3 za cenu dvou apod. ![]()
Nazdárek ![]()
To je dobře, že tabulka nefunguje, jedna tetka z příbuzenstva mi pořád tvrdí, jak to podle toho všem vyšlo, tak jí můžu říct, že všem ne ![]()
Grepikjéé jsem si až teď všimla že nám odpočítáváš dny do Vánoc
, to je vidět že už jsi na ně téměř připravená ![]()
Tak jsem si řekla že si dnes udělám fajn den, včera jsem uklízela, vařila a doučovala, tak dnes si odpoledne za odměnu nechám prodloužit řasy a večer vyrazim s mamkou a tchýní do divadla ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat