Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9199
3.11.11 21:03

Kaspi: kedluben, dyni

• načítám...
2578
3.11.11 21:47

Kaspinka : a co cuketa - u nás se celkem chytla :kytka:

Evik: jé průvod : ty jo šla bych hned, úplně závidím :mrgreen:

jinak já malýmu mám v plánu na zítra špenát, těstoviny a maso - jen nevím jestli špenát vůbec může :nevim:

• načítám...
2786
3.11.11 21:49

může

• načítám...
13837
3.11.11 22:10

super lampionový průvod, v Brně je 11. listopadu že? Já bych tak ráda jela, ale nevím jak to bude tak možná příště.

• načítám...
4354
3.11.11 22:45

Ahoj děvčatáááááá :mavam: :mavam: :mavam: ,

jste toho zas nakecaly za poslední dva dny 8-o :wink: . Ale dočteno mám. Minulý týden, jak jsme se vrátili z té nemocnice, lehla Vendulka a samozřejmě nějakýho bacila prskla i na mě, takže to bylo docela náročné :roll: .

Gratuluju všem ke krásným mírám, úplně zírám (a ještě básním 8-o :mrgreen: )!

Matěj měl teď v pondělí (tzn. v 9,5 měs.) 7,70 kg - takže už je po viróze konečně alespoň na váze z 8. měsíce. Ještě před víkendem měl na převážení míň, než při propouštění, ač už jedl normálně. Konečně to jde nahoru, taky jsem z toho měla docela nervy… A dlouhej je cca 75 cm.
Aktuální stav chrupu: 8 :lol:

Musím pochválit fotky, všem dětem (i maminkám :wink: ) to moc sluší :andel: a taky kalendář Grepika vypadá skvěle :palec: .

Kadeřníka a melíry řešit nemusím - se nebarvim. A vidím v tom velkou výhodu :mrgreen: . Naposledy jsem byla chvilku po porodu na ostříhání a od té doby jsem se rozhodla vrátit zase po letech k dlouhým vlasům. No, né, že by konečky už zastřihnout nepotřebovaly… :think: :oops: .

MartinaG - díky za kaši, asi jsem ani nedala vědět, že došla :think: . Ten můj smrad ji ale stejně odmítá :twisted: :mrgreen: . On totiž kromě jedné jediné odmítá opravdu všechny. Ale využívám ji k zahušťování - nespotřebuju pak tolik té „hlavní“ :lol: .

Hromnice - den blbec jsem měla včera a můžu Tě uklidnit, že Tvůj smradlavej hrnec je úplný nic :-? :wink: . Když se daří, tak se daří :dance: :mrgreen: .

koale - tož se pochlub, jak bylo v dííívadlééé :?:

kaspi - teda Beník není žádnej troškař a rozjel to ve velkým 8-o . No neříkala jsem to? :wink:

klaaras - soucítím s Tebou… Fakt! Na jednu stranu je fakt, že není proč panikařit, to, že malej „ještě“ neleze, nesedí, atd. atd., není nic hroznýho, natož životu nebezpečnýho :wink: , ale vím, že to dovede potrápit a rozesmutnit, že když v okolí většina dětí už ty určité věci dělají, je to pro tu mámu o to horší. Taky jsem ten typ, že ač se snažím nesrovnávat, někdy se blbý náladě nevyhnu. Matěj to měl do začátku 8. měs. v pohodě, byla jsem spokojená, dělal to, co měl, co měsíc, to nějaký pokrok, některý děti sice už byly na čtyřech, ale to jsem neřešila. Jenže jak se rozplazil, útrum… Do toho pak ta nemoc, 2 týdny necvičení… Dnes jsme byli na kontrole jak u fyzioterapeutky, tak u doktorky (mimochodem na neurologii jsme taky nikdy nebyli), ve zkratce - po takových virózách a horečkách je prý běžné, že se ten vývoj zastaví nebo třeba i o kousek vrátí, což mě trošku uklidnilo, ale obecně mi obě řekly, že je prostě hypotonickej a že mu bude všechno trvat dýl. Teď je cílem dostat ho na kolena a aby začal lézt. A to musí dostatečně dlouho, aby stihl všechno posílit dostatečně. Do té doby nesmíme samozřejmě posazovat a dokonce mu musíme bránit ve stoupání si, kdyby se mu náhodou zachtělo. Má navíc tendenci vtáčet špičky, takže by mu celkově stoupání teď víc uškodilo. S takovou ani nechci vidět, kdy začne teda chodit. Tak jsem se těšila, že aspoň u něj nebudu muset čekat tak dlouho, jako u Vendulky… V podstatě ale obecně vzato je všechno v pořádku, mám to prý brát tak, že mám zdravého, usměvavého kluka, který se vyvíjí harmonicky, jen svým tempem, které je logicky pomalejší. A taky to tak beru, jen jsem Ti tím chtěla říct, že i přesto, že to takhle určitě taky pociťuješ, je pochopitelné, že máš nervy. Já se stejně vsadím, že Davídek Matěje hravě předežene :-D . Promiň za román, ale taky jsem se potřebovala vykecat :wink: .

• načítám...
4354
4.11.11 00:30

Ještě jsem vám některým drze koukala na fotky :lol: . Klaaras, Davímu to na těch posledních hrozně sluší, roste do krásy :huban: . A můžu Tě uklidnit, že takhle by Matěj sedět nevydržel, on se hned hroutí. Všimla jsem si i svatebních, tak jsem je projela a pokochala se :palec: . Šaty jsi měla podobné jako já :wink: . Koale, Tvého Matýska jsem vlastně viděla poprvé. Taky fešák! A jak byl úplný miminko, asi na dvou nebo třech fotkách mi těma ksichtíkama hrozně připomněl Vendulku 8-o , dělala úplně stejné :mrgreen: . A Matesové mají stejný plavky :lol: . Jo a ty šaty, co máš na křtinách, nejsou z H&M? Připomínají mi jedny, který jsem si strašně chtěla koupit :think: . Sluší Ti! Kaspi, vám jsem koukala na Week :wink: . Jsem se pobavila :mrgreen: . Beník je na všech fotkách úžasnej. Kombinézku jste vybrali moc pěknou a koukám, že už máte zpět káru :wink: .

Tak a jdu vomdlít :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
4354
4.11.11 09:14

Gde stéééé? ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10730.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10730.gif

• načítám...
12429
4.11.11 09:39
ŽÁ-BA píše:
Gde stéééé? ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10730.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10730.gif

No náááááázdááááááááááááár užjsem ti chtěla dneska psát sms jestli ještě vůbec žijete :mrgreen: Už jste na tom líp?No tak to mě těší, hlavně se už vyhýbejte všem bacilům :wink: Na plavčo asi ještě nepůjdete co?Naposled to bylo dobrý byli jsme tam jen 3:)

Grepi jak víš že je v Brně lampionovej průvod? 8-o KDe to zjistím?

• načítám...
12429
4.11.11 09:40

Dýni měl teď 3× po sobě a cuketa už taky nic moc, juž jsou celkem drahý a vlastní už došly:(Kedlubna mě nenapadla:)

• načítám...
2578
4.11.11 09:58

zdravím

žába: ty jo - jsi dobrá, vydržela jsi až do půnoci, já odpadám vždy do 11h :mrgreen:

: Tobík konečně usnul - tak honem kávu a něco udělat než si odpočne :think:

: všem krásný víkend :kytka:

• načítám...
13837
4.11.11 10:10

žá-ba díky a smajlík super :palec: :palec: :palec: :palec:

kaspi, psala mi to kámoška, je to nějaký svatomartinovský průvod…nevím jestli je to to samé jako loni od jedné babykavárny kterou si už nepamatuju :nevim:

• načítám...
13837
4.11.11 10:13
  • načítám...
13837
4.11.11 10:14

a kaspi ještě dobrá stránka

http://www.jedtesdetmi.cz/?…

• načítám...
4354
4.11.11 10:15

Kaspi - na plavčo jdeme, Matěj je dobrej dávno, já sice kratší dobu, ale už taky v pohodě :wink: . Týý jo, to bych chtěla zažít - jenom 3 kousky 8-o . Dneska to bude naschvál určitě natřískaný a ještě se tam budou motat ty naše oblíbené starší děti :-? :mrgreen:

Markéta14 - my chodíváme většinou až tak kolem půlnoci, dřív málokdy (teda manžel usíná často u TV v obýváku :roll: ). Čas od času si dáme předsevzetí, že budeme chodit max. v 11, ale vydrží nám to vždycky tak týden :-D .

beruskaa82 - jak jde škola???

• načítám...
12429
4.11.11 10:35

Grepi díky:)

Žá-Ba jo jo taky s tím počítám :-) Ale i tak se docela těšíme:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+