Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kaspi není zač.
Tak já jdu nakrmit, připravit na odjezd na focení, to budou fotky chjo, no snad budou nějaké použitelné ![]()
Žábo napsala jsi to moc hezky, mluvíš mi z duše, ale hlavně jsi mi dodala trochu optimismu
Je škoda, že Matýsek tu blbou virozu takhle odnáší
ale hlavně, že už mu je dobře, že přibírá a on to taky všechno dožene ![]()
Kaspi já dávám dýni, cuketu (teď jsem za jednu dávala 5,–, takže drahá neni), mrkev, květák, brokolici…
Grepi ať se focení povede…
Malej se mi po obědě tak strašně po…l, že jsem ho musela dát pod sprchu, no hrůza…teď spinká, tak jsem rychle vytřela, uklidila jsem už ráno, a dělám oběd
jsem dneska nějaká líná a bez nálady…
Maly mel dnes testovinky (pismenka), kedlub a kuratko. Opet jsem nemusela mixovat - to byl super napad s pismenkami. Nevim kdo to tady tehdy psal, myslim Kaspinka, dekuji
![]()
Proc je moje dite celych 6 dni a 23 hodin hodny jako andel
a pak prijde ucitel na doucko z matiky a stane se z nej
??? ![]()
Dneska co prevedl masakr, hazel s hrackama, vztekal se, do bryli mi ji dal takovou, ze se mi malem vysklily, v ohradce rval, na ruce rval,vsechno co jsem mu dala k jidlu rozvykal a vyplival:( po hodine jsem vypadala jako kdyby mne nasli nekde v popelnici a jeho taky jak byl usmolenej:) Ucitel odesel a maly je v ohradce v klidku si hraje a pobroukava:) ja to nedavam fakt:) za doucko 200,– v pr…li:), muj mozek prazdnej protoze to jsem fakt nepobrala a moje dite kouka jako svaty obrazek:))) - mimochodem tohle je kazdy tyden.(jestli se mu ten ucitel nelibi ja nevim, asi ho budu davat ke tchyni, protoze uz pred tim ucitelem je mi to blby:)))minule predvedl to samy a jeste se tak posral, ze mu to vyteklo pres puncochy:) to mi nevadilo, ale kdyz jsem se ho pokousela prebalit, tak si do toho hrabnul, pomatlal tim vsechno a sebe a bylo po doucku.)))protoze byl zraly jen na sprchu, takze Klari chapu te:)))
Ahóóój, teda půl dne jsem tu nebyla a už jste mi chyběly ![]()
Včera divadlo super, byla to operetka, takže sranda a ještě do toho zpívání. Byla jsem úplně nadšená
Žá-ba - díky
, šaty jsou z HM a jsou strašně fajn, jsou to moje jediný slušný šaty, tak je tahám všude
Dobře že už jste všichni v pořádku. Jo a já padám do postele v 10, jak nepadnu tak mi stejně kdekoli jsem padne hlava sama
, takže tě obdivuju, že vydržíš tak do noci ![]()
Grepik - užijte si focení ![]()
Evik je to jasný, učitel se mu prostě nelíbí
a nebo nemá rád matiku
ale já jsem se docela pobavila ![]()
Nosánek taky bych si dala takovej obídek ![]()
Jo a holky mám prodloužený řasy, jako vypadá to dobře, ale ty 2000 bych za to nedala, to si je radši budu dál šmrdlat řasenkou ![]()
Market okoukla jsem ti fotky, jste krásná rodinka.
Máte Mutsy transporter? My taky
Jak jsi spokojená?
Jo a koukej si přidat taky nějaký aktuálnější fotky, ať mám zase na co koukat.
Taky jsem si dnes pár přidala. ![]()
Nemá někdo nové fotky? Abych o něco nepřišla
To víte já jsem zvědavice zvědavá.
Koale: jojo na fotky se chystám už delší dobu -budu si na to muset vyčlenit jeden den a všechno dát dohromady.
Mutsy máme ale urban rider - manža rozhodl ![]()
takže slibuji že fotky dodám ![]()
jo a s mutsy jsem spokojená velice - je to sice drahej kočárek ale zase se mi nestalo že něco nezvládnul, byli jsme stím i v lese a pohoda a do města jsem si koupila ty otočný kolečka dopředu a taky super, a parádně se mi i udržuje - přetřu hadříkem a je čistej ![]()
jsem unavená, focení bylo super až na to, že mě po 10ti minutách nějak ruplo v zádech a byla jsem ko, takže jsem cosi ještě trochu přetrpěla teda jako šílenost, ale alespoň něco. Kája nebude mít sourozeneckou fotku, páč madam jak měla sedět u M. tak to se jí nelíbilo, ale ležet na břichu, mít ruku v puse a kecat to jí šlo náramně. My prostě každé focení musíme mít nějaký zádrhel
ale co nevadí,, doženu to jinak ![]()
klaaras - to jsem ráda, že jsem Ti dodala trošku optimismu ![]()
grepik - to by bylo přímo podezřelý, kdyby se se třemi dětmi nevyskytl zádrhel
. Ale fotky budou určitě vyvedené, jako vždycky
.
koale - tak to jsou ony… Že jsem si je, blbec, tehdy taky nekoupila
. Bývaly by byly taky jediný slušný
. A jsem ráda, že sis divadlo užila
.
kaspi - jak jsme se bavily o té knížce - je to tahle http://knihy.cpress.cz/…re-spat.html ?
Teda holky, vůbec mi nešlo se přihlásit na e-mimino, jsem z toho byla na prášky ![]()
Market urban a maxi-cosi taky u nás patřili do nejužšího výběru
Jinak já jsem s Mutsy naprosto spokojená, museli jsme sice reklamovat podvozek, ale byl nám půjčen urban a do týdne vyřízeno, dali nám podvozek nový. Takže v pohodě. ![]()
Grepik jsem na fotky zvědavá
Žá-ba já je navíc koupila ve slevě asi za 500 ![]()
Dnes super celodenní výlet do Bavorského lesa, na stezku v korunách stromů, tentokrát jsme tam i dojeli
jo a bylo 17 stupňů ![]()
Ahojte děvčátka, jak se máte?
Kláry už máš nové vlásky? Já jsem taky dlouho nebyla, 700 Kč fakt na to nemám, ale v prosinci si asi zajdu zas na dlouhou dobu budu mít klid. Žá-ba tak aspoň, že tak tu kaši využiješ.
Evik s tou matikou teda
že by malý neměl rád matematiku ![]()
Já taky studuji, druhým rokem, v pátek jsem měla první test. Vůbec se mi nechce učit, raději dělám vše možné než se učit, ach jo, kdybych do toho nedala tolik peněz tak se na to snad vyprdnu, ale zase si říkám, že Bc. není k zahození. Ještě jsem ted začala dělat novou práci tak nevím kam dříve, ale baví mě to.
Koupila jsem si na nějakém slevomatu slevu na fotoknihu tak se na to musím vrhnout ![]()
ahojky,
holky tady je bordel, jsem opět přestěhovala holkám postele a tu debilní obývací stěnu tam máme uprostřed
chjo, kdyby se alespoň rychle prodala
Ahoj,
před chvílí jsem se vrátila s malým od našich, dneska jsem nějaká hotová, unavená a bolí mě hlava ![]()
Marti jj, vlásky už jsou nový a hned si připadam jako člověk
a dokonce u toho kadeřnice ani neporodila
má termín někdy kolem 20. listopadu a má teda pořádný bříško…vždycky si vzpomenu jaký to bylo, když jsem ho měla já ![]()
Jinak u nás asi nic novýho…malej se už krásně plazí a jde mu to čím dál líp ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat