Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kačko já jsem na sladký taky ujetá…asi začnu jíst zase nějaký vitamíny a uvidim…jednou mi to pomohlo…mě se to taky ani nelíbí, když je holka moc hubená, hlavně první jdou dolu prsa ![]()
Koale já ani nevim, jestli tohle je vůbec vojtovka
hlavně si myslim, že jsme tedy měli začít cvičit už dřív…když s ním to vůbec nejde, začne se hned vztekat a nespolupracuje…
Jo a chodíme k ní tak po 3 týdnech…
dobré poledne holky ![]()
tak jsme se vrátili z očkování-Péťa řval jako tur chudák malej ![]()
jinak vážíme 7950g a 72cm ![]()
jo a jdu vás pobavit jakej já mám dneska den
dala jsem Petříkovi vařit oběd na sporák a že vás jen dočtu, tak jsem se do toho zas tak začetla, že jsem zapomněla na oběd-v hrnci se my vyvařila voda, smrad po celým bytě
![]()
tak dostane skleničku no
já mám dneska den ![]()
Hromnice míry super, gratulka ![]()
Tak ještě, že jsi měla doma skleničku
já mám takový dny občas taky i díky emiminu ![]()
Koale a jde nějak popsat ten cvik co jste cvičili na lezení?
Hromnice pěkný míry
, hlavně že jsi měla v zásobě skleničku, takový věci se mi stávaji běžně. ![]()
Kláry mám Matýska na stole, jakoby na hraně stolu, na bříšku, nožičky má ze stolu dolu,hlavičku otočim na stranu a jakoby jí zalehnu břichem, tím si ho vlastně jistím, pak mu nožičky podstrčim skrčený pod bříško, tak aby chodidla pořád byla na tý hraně, jakoby koukala ze stolu dolu, jedna ruka mu visí ze stolu dolu a druhou ohnu do pravého úhlu. A jednou rukou mu mačkám bod na loktu a druhou, přes ty skrčený nožičky jakoby v třísle. Nevim jestli je to k pochopení
Třeba to tu někdo taky cvičil a vysvětlí líp. No a kontrola toho cviku je, že se snaží jakoby na těch pokrčených nožičkách zvednout, to ho musim tlačit zpět, má to udělat tak 2×. A pak to cvičíme na druhou stranu,tak aby byla dolu druhá ruka a hlavička na druhou stranu.
holky díkY za pochvalu ![]()
smrad už je vyvětranej
musím se tomu smát ![]()
Koale děkuju, tak nějak jsem to asi pochopila, ale ty body se asi musí vidět viď? Myslela jsem, že bych to s nim mohla zkusit, když tohle co cvičíme mu nepomáhá
a na sezení jste nic necvičili? Promiň, že se furt ptám, jen jsem z toho nějaká špatná… ![]()
Hromnice tak aspoň máš ten den hned veselejší, když se pořád směješ ![]()
My už máme jen jeden cvik z vojtovky ale přiznám se že necvičíme
Malej si totiž začal stoupat tak mi to příjde zbytečný.
Ale vrátili jsme se z kontroly kyčlí a jsme stále bez osifikovaných jader. Nemáte to někdo taky? Nevíte jak se to řeší když dlouho nejsou jádra?Ko máme za 3 měsíce tak přemýšlím co se bude dít dál.
Holky a to jste byli na neurologii? Mě tam totiž s malým vůbec neposlala, řeknu teď doktrorce, že tam chci jít…
Nějak to na mě přišlo a řvu a řvu…hrozně se bojím, dyť už mu bude 10 měsíců a on nic nedělá…já se z toho zcvoknu…
Kaspi v tomhle ti neporadím, vůbec nevím
tohle máme naštěstí v pořádku…
Jo a podle krve máme mít teď holku a příště snad kluka tak se těším ![]()
Kláry klídek
Od známých holčička se v 10 měsících naučila teprve přetáčet ze zad na břicho a teď má 15měs a chodí:)K doktorce si klidně zajdi ale nešil, určitě je normální a všechno dožene ![]()
Dneska to na mě padlo a já se začala hrozně bát…on se snaží, ale nejde mu to…dneska jsem ho nechala i strašně dlouho řvát, aby se musel snažit, ale nic…zakážu všem, aby ho posazovali, ať se snaží…zavedu přísný režim…jinak už nevim…
Když se snaží tak je to dobrý, horší kdyby na to prděl
On na to příjde:)Náš Bobeš tak teď dlouho nic a najednou začal dělat všechno během jednoho týdne:)
Kláry buď v pohodě
, taky znám spoustu dětí( většinou líných kloučků
) co začali lezt až v 10 měsících a dokonce někteří nelezli vůbec a pak rovnou chodili, takže bych se nebála. Nás na neuro nikdo neposlal, jen na to rehabko. Jo a na sezení asi žádnej cvik neni, říkala mi na rehabku, že to se neučí, že to nějak vyplyne samo, že je to pro ně pohodlný, tak se to pak naučí sami. Ale Mates zatim taky nesedí.
Kaspika tak to je super, sis ani nevšimla že máte holčičku
S těma jádrama nevim, my to měli ok. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat