Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobré ranko ![]()
PetraKad máme to úplně stejně.Pořád jsem si říkala, že malej už dlouho neudělal žádnej pokrok a on začallézt, pak se i plazit a teď si kolem všeho stoupá nebo doleze ke mě a opírá se o mě:)Už mě prostě dožene ![]()
Grepik to já bych věděla, mám spoustu nezpracovaných fotek tak se na ně vyhrnu:)A ještě chci prát a do toho to maxipohyblivé škvrně ![]()
Grepi tvojí energii bych dneska chtěla mít…
Petro fotky hezky ![]()
Já jsem myslela, že se dneska už konečně vyspim, ale prd…Tchýně od víkendu dohání to, že doma půl roku neuklízela a odnášíme to my…dneska ve 4 ráno začala zatloukat hřebíky asi na obrazy nebo bůhví na co, takže vzbudila mě i malýho
pak jí asi tchán vynadal, tak toho nechala a uklízela, ale to byly rány, jak kdyby zkopávala barák neco co…
jsem fakt vytočená…ale nechápu jí, včera už v půl 5 odpol. ležela před televizí, tak nechápu, proč teda neuklízí do večera a ráno je v klidu? Aspoň na toho malýho by mohla brát ohled…řeknu to manžovi a když jí to neřekne on, tak to řeknu já, protože už mi fakt sere
![]()
Peťo malej je hezoučkej, jsem myslela jak bude baculatej a nic ![]()
Grepik všechnu co máš navíc beru ![]()
Evi k doktorce bych asi zatim nešla, jedině kdyby se přidala teplota. Tak ať vás ta rýma ošklivá brzo pustí ![]()
Tak jsem si včera vypočetla, že na základě teorie o 7 letých cyklech výměny krve a jejich vlivu na pohlaví dítěte, kdybych chtěla holčičku musím otěhotnět mezi lednem a dubnem 2012, další šance na holku bude pak až za 7 let
, tak nevim, nevim…asi to nedám. a budu pak za 3-4 roky doufat, že je to blbost ![]()
tak jsem trochu roztřídila fotky a jdu umýt lednici. holky spí, vytuhly u Míši a připravím rovnou hamku
grepíku, máš můj obdiv…máš předškolačku, dvojčátka a ještě tolik síly na domácnost a ještě k tomu s elánem
…už se těším až půjde Dendula do školky, takhle se doma se mnou hrooozně nudí.
Kaspi, chtěla bych nachvilku zastavit čas…nějak moc to utíká od té doby co mám děti. Pořád si myslím že mi je 23, ale už není…27…ani se nestačím divit a už tu bude Honzáček utíkat a tahát ségru za vlasy.
koale, zajímavá teorie…nám se povedl páreček a tak mám splněno
…holky jsou fajn, tatínci jsou z nich fakt paff…můj by chtěl další holku, ale já teda nevim nevim…mě se zdá 2 akorát
jo holky prosím vás kolikrát se chodí na kontrolu kyčlí? My jsme to strašně zanedbali
…Honzáš byl naposledy v 7. týdnech, pak jsme se stěhovali na vsi a zapomněli na to a pak vzpomněli, odkládali a čas běží a už se tam musíme dokopat a tak mě zajímá kolik jsme toho prošvihli…vím, že měl jít ve 4.měsících a potom? Jsem zvědava, co mi to doktor řekne.
Ahoj holky ![]()
Zas Vás po dlouhé době zdravím
Čtu Vás pravidelně, ale nějak nestíhám psát
a kdo za to může Grepík
protože ty jsi tak šikovná, co všechno stíháš
a já jsem taková lemra líná
tak jsem si tak nějak zakázala sedět u emimina-no a ono to najednou jde
už nejsem takovej závislák
a každej den stihunu jak uklidit, tak i uvařit
po obědě chodíme na procházku ![]()
Musím se pochlubit-konečně se nám podařilo odbourat skleničky a Petříček papká co mu maminka uvaří až se mu dělaj boule za ušima
![]()
Dneska se my vrátí kamarádka od moře, byla v Tunisku ![]()
A zítra nás čeká očkování
ale jsem moc zvědavá, kolik ten náš cvalda váží
docela už se pěkně pronese ![]()
Záleží jeslti už máte vyvinutá jádra nebo.My třeba jdem ještě zítra ptž jsme měli jen jedno.
petro my jsme na těch kyčlích byli 2krát a už tam chodit nemusíme
Petro my byli jen 2×, pak už jsme nemuseli…myslím v 6 týdnech a ve 3 měsících…
Hromnice já jsem taky závislák, ale hned ráno si udělám co musim a pak mám volníčko ![]()
A líbilo se jí v Tunisu? Nám vůbec, těch 15 dní pro nás bylo děsných…
Holky už dáváte těstoviny? Koukala jsem, že v těch skleničkách už jsou od 8. měsíce…
Kláry právě že se jí tam líbilo
já jsem tam s nima měla jet taky ale týden bez makého to bych nedala ![]()
jinak ty těstoviny měl zatím jen ve skleničce, ode mně ještě ne, ale zatím papal všechno co jsem mu uařila tak by snad neměl být problém
jo a rozpili jsme se zas krásně mlíčka ![]()
Těstoviny už dáváme normálně a musím říct že je má radši než brambory, asi bude po mě ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat