Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2600
24.10.11 12:56

Zdravím :mavam: :mavam: :mavam:
Díky za rady ohledně polštářku v sedačce :hug:
Kaspinka my v tý sedačce máme jen ten kus jako pod hlavou, tak už to asi vyoperuju ven.
Grepik pracovní neděle? Za to se chodí do pekla,ne? :lol: :mavam: :mavam: :mavam: Co jste dělali?
Dnes jsme byli na rehábku, tak už máme jen jeden cvik a cvičíme poslední měsíc, pak konec juhujuhu :dance: :dance: :dance:
Nevím jestli jsem to už psala,ale od minulýho týdne Mates péruje na kolínkách jak o závod, tak se možná taky rozleze dřív než v pubertě :pankac:
A co asi Žá-ba a Matýsek :hug:

• načítám...
3524
24.10.11 13:45

Koale neboj, až v purtě poleze jen ten náš lenoch :mrgreen: A super, že už budete končit s cvičením…možná, že kdyby nás na něj poslali dřív, tak teď mě nemusí zbytečně plašit a na malýho spěchat… :cert:

Holky chci teď založit malýmu stavebko u spořky a nevím, jestli mám udělat i nějaký pojištění…máte něco? A co? Kamarádce, když se jí narodili kluci, řekl známý pojišťovák, že je lepší pojistit toho kdo vydělává než samotný děti…já se v tomhle absolutně nevyznam, tak vůbec nevim…

• načítám...
4354
24.10.11 16:28

Ahoooooj :mavam: ,

hlásím, že jsme KONEČNĚ doma. Těch šest dnů se mi zdálo jako věčnost. Máťa byl 3 dny na kapačkách (kvůli dehydrataci, zvracel, průjmoval, vůbec nejedl, nepil), pak už se to jen lepšilo… Teď už vypadá zdravě úplně, jen teda ještě nesmíme do konce týdne ven, z čehož už nám asi hrábne :roll: . Ale co, hlavně, že už nejsme ve špitále…

Zatím nemám dočteno, napravím to ve chvilce volna zítra dopo :wink: .

• načítám...
1794
24.10.11 17:09

Kláry napsala jsem ti osobku k těm pojistkám :palec: Žá-ba konečně jste doma, došla ta kaše?

• načítám...
2600
24.10.11 19:27

Žá-bo výtejte doma, to je dobře, že už je Matýsek v pohodě, to jste si teda užili :hug:
Kláry my máme jen stavebko, nějak se v tom moc neorientuju, tak jsem to zatim ani moc neřešila :nevim:

• načítám...
13837
24.10.11 20:14

:mavam: :mavam: :mavam Koale, dělali jsme místo pro myčku a uklízeli kuchyň, sice je tam ještě binec ale to neva, myčka už stojí, jen ještě zapojit hadice a udělat jednu věc a já vyklízela obývací stěnu, páč ju potřebuju nafotit a dát na prodej, prostě je tu navíc a do nového obýváku se nevejde :wink: takže vyklízím, uklízím atd. atd.

• načítám...
3524
25.10.11 08:39

Žábo super, že už jste doma a že je Matýskovi líp :hug: a to byla nějaká viróza nebo rotavir?

Grepi tak ať ti jde to uklízení, vyklízení atd. pěkně od ruky :-D

Já žehlim, už mi chybí jen trošičku, měla jsem 2 obrovský koše a zase peru :zed: teď jsem si jen rychle sedla, něco málo pojedla a jdu pokračovat, malej teď usnul, tak na to budu mít klid…

• načítám...
13837
25.10.11 09:31

Klari, díky, ale jde to špatně, páč furt mě někdo vyrušuje :cert: :cert: :cert: :cert: kurňa tyhodiny tak strašně letí.

• načítám...
3524
25.10.11 12:51

Utřený prach, vytřeno, vypraný prádlo…teď pauzička na jídlo a snad malej bude ještě aspoň hoďku spát…

Grepi nezávidim :-)

• načítám...
3524
25.10.11 13:06

Holky kdyby jste některá věděly kde se dá sehnat použitý nebo levný kočárek I'Coo Primo 2011, tak mi prosím dejte vědět…hrozně se mi líbí, ale osmičku za něj dávat nebudu :-(

• načítám...
2600
25.10.11 17:04

Grepik :mavam: vy to budete mít doma asi krásný, taky bych obnovovala…ale kde brát a nekrást. :nevim:
Kláry ty jsi teda pracovnice, já se tak potřebuju k něčemu dokopat a nejde mi to :zed:
Jo a zpráva dne…tramtadada…Mates dneska popolezl asi 3× :dance: :dance: :dance: , ale jde mu to zatím jen na koberci :-(
A kde jste vůbec všichni? hola, hola e-mimino volá :mrgreen:

• načítám...
12429
25.10.11 20:31

Ahoj holky před hodinou jsem se vrátila z hlídání babičky :mavam: Bylo to super ale jsem ráda že jsem doma:)Navíc ve čtvrtek zase odjíždíme:)Jinak nemám ani uklizeno ani nic a ani to nestihnu:)Ještě musím pracovat takže smůla:)

Žá-ba vítám vás doma a držte se ať už jste zdraví :wink:

• načítám...
3968
26.10.11 08:48

Dobré ránko holky :-)
Hlásím se po dlouhé době. Nějak není v poslední době čas. Petříček vyžaduje přes den stále větší a větší pozornost, do toho chodíme na procházky s kočárkem, tak nějak pomalinku vyklízíme jeho a zabydlujeme jeho dětský pokoj. Musím se pochlubit, že jsem ho naučila spát přes den samotného u tchýně v pokoji :dance: a taky už jsem začala pomalinku nakupovat dárky na vánoce :dance:
Jinak lezeme :dance: stojíme v postýlce, sedíme na kolínkách a máme 3 zoubky :srdce:
Jo a včera jsme byli na neurologii a už nemusíme ani na rehábko a ani na neurologii. Moc jsme se paní dokjtorce líbili a tak nás vyřadila z evidence z čeho mám velkou radost :dance:
Jinak všem moc gratuluju k pokrokům :hug:
Mějte se krásně :-D

• načítám...
3524
26.10.11 09:35

Koale a Grepi gratuluju ke všem pokrokům :palec: :-D

Dneska s malým musim vyrazit do Plzně do čistírny pro ten kabát a něco pokoupit k jídlu atd.
Zítra do bazénu ještě nepůjdem, malej má pořád tu rýmu a kašel, zdá se mi, že se to vůbec nezlepšuje :-(
Holky když mu vysávam ten nosík, tak to vysaje trochu, víc už nic, ale on tam pořád má, slyšim to když dýchá, co s tím? A máte vysavač na min. nebo trošku přidáte? Já mám vysavač 2000 W a mám na minimum… :nevim: :think:

• načítám...
12429
26.10.11 10:08

Tak já už dneska vysávala ptž tady byl binec jak jsem tu dva dny nebyla :mrgreen: No a teď dělám do práce, do toho si hraju s malým, jdu zalít kytky a sbalit nějaké věci na zítřejší cestu.Odpo musím zajet do města malýmu pro kombinézu a večer zase pracovat :roll: Dneska by se mi hodil ten den trochu delší:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+