Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zdravím
![]()
Díky za rady ohledně polštářku v sedačce ![]()
Kaspinka my v tý sedačce máme jen ten kus jako pod hlavou, tak už to asi vyoperuju ven.
Grepik pracovní neděle? Za to se chodí do pekla,ne?
Co jste dělali?
Dnes jsme byli na rehábku, tak už máme jen jeden cvik a cvičíme poslední měsíc, pak konec juhujuhu
![]()
Nevím jestli jsem to už psala,ale od minulýho týdne Mates péruje na kolínkách jak o závod, tak se možná taky rozleze dřív než v pubertě ![]()
A co asi Žá-ba a Matýsek ![]()
Koale neboj, až v purtě poleze jen ten náš lenoch
A super, že už budete končit s cvičením…možná, že kdyby nás na něj poslali dřív, tak teď mě nemusí zbytečně plašit a na malýho spěchat… ![]()
Holky chci teď založit malýmu stavebko u spořky a nevím, jestli mám udělat i nějaký pojištění…máte něco? A co? Kamarádce, když se jí narodili kluci, řekl známý pojišťovák, že je lepší pojistit toho kdo vydělává než samotný děti…já se v tomhle absolutně nevyznam, tak vůbec nevim…
Ahoooooj
,
hlásím, že jsme KONEČNĚ doma. Těch šest dnů se mi zdálo jako věčnost. Máťa byl 3 dny na kapačkách (kvůli dehydrataci, zvracel, průjmoval, vůbec nejedl, nepil), pak už se to jen lepšilo… Teď už vypadá zdravě úplně, jen teda ještě nesmíme do konce týdne ven, z čehož už nám asi hrábne
. Ale co, hlavně, že už nejsme ve špitále…
Zatím nemám dočteno, napravím to ve chvilce volna zítra dopo
.
Kláry napsala jsem ti osobku k těm pojistkám
Žá-ba konečně jste doma, došla ta kaše?
Žá-bo výtejte doma, to je dobře, že už je Matýsek v pohodě, to jste si teda užili ![]()
Kláry my máme jen stavebko, nějak se v tom moc neorientuju, tak jsem to zatim ani moc neřešila ![]()
:mavam Koale, dělali jsme místo pro myčku a uklízeli kuchyň, sice je tam ještě binec ale to neva, myčka už stojí, jen ještě zapojit hadice a udělat jednu věc a já vyklízela obývací stěnu, páč ju potřebuju nafotit a dát na prodej, prostě je tu navíc a do nového obýváku se nevejde
takže vyklízím, uklízím atd. atd.
Žábo super, že už jste doma a že je Matýskovi líp
a to byla nějaká viróza nebo rotavir?
Grepi tak ať ti jde to uklízení, vyklízení atd. pěkně od ruky ![]()
Já žehlim, už mi chybí jen trošičku, měla jsem 2 obrovský koše a zase peru
teď jsem si jen rychle sedla, něco málo pojedla a jdu pokračovat, malej teď usnul, tak na to budu mít klid…
Klari, díky, ale jde to špatně, páč furt mě někdo vyrušuje
kurňa tyhodiny tak strašně letí.
Utřený prach, vytřeno, vypraný prádlo…teď pauzička na jídlo a snad malej bude ještě aspoň hoďku spát…
Grepi nezávidim ![]()
Holky kdyby jste některá věděly kde se dá sehnat použitý nebo levný kočárek I'Coo Primo 2011, tak mi prosím dejte vědět…hrozně se mi líbí, ale osmičku za něj dávat nebudu ![]()
Grepik
vy to budete mít doma asi krásný, taky bych obnovovala…ale kde brát a nekrást. ![]()
Kláry ty jsi teda pracovnice, já se tak potřebuju k něčemu dokopat a nejde mi to ![]()
Jo a zpráva dne…tramtadada…Mates dneska popolezl asi 3×
, ale jde mu to zatím jen na koberci ![]()
A kde jste vůbec všichni? hola, hola e-mimino volá ![]()
Ahoj holky před hodinou jsem se vrátila z hlídání babičky
Bylo to super ale jsem ráda že jsem doma:)Navíc ve čtvrtek zase odjíždíme:)Jinak nemám ani uklizeno ani nic a ani to nestihnu:)Ještě musím pracovat takže smůla:)
Žá-ba vítám vás doma a držte se ať už jste zdraví ![]()
Dobré ránko holky ![]()
Hlásím se po dlouhé době. Nějak není v poslední době čas. Petříček vyžaduje přes den stále větší a větší pozornost, do toho chodíme na procházky s kočárkem, tak nějak pomalinku vyklízíme jeho a zabydlujeme jeho dětský pokoj. Musím se pochlubit, že jsem ho naučila spát přes den samotného u tchýně v pokoji
a taky už jsem začala pomalinku nakupovat dárky na vánoce ![]()
Jinak lezeme
stojíme v postýlce, sedíme na kolínkách a máme 3 zoubky ![]()
Jo a včera jsme byli na neurologii a už nemusíme ani na rehábko a ani na neurologii. Moc jsme se paní dokjtorce líbili a tak nás vyřadila z evidence z čeho mám velkou radost ![]()
Jinak všem moc gratuluju k pokrokům ![]()
Mějte se krásně ![]()
Koale a Grepi gratuluju ke všem pokrokům
![]()
Dneska s malým musim vyrazit do Plzně do čistírny pro ten kabát a něco pokoupit k jídlu atd.
Zítra do bazénu ještě nepůjdem, malej má pořád tu rýmu a kašel, zdá se mi, že se to vůbec nezlepšuje ![]()
Holky když mu vysávam ten nosík, tak to vysaje trochu, víc už nic, ale on tam pořád má, slyšim to když dýchá, co s tím? A máte vysavač na min. nebo trošku přidáte? Já mám vysavač 2000 W a mám na minimum…
![]()
Tak já už dneska vysávala ptž tady byl binec jak jsem tu dva dny nebyla
No a teď dělám do práce, do toho si hraju s malým, jdu zalít kytky a sbalit nějaké věci na zítřejší cestu.Odpo musím zajet do města malýmu pro kombinézu a večer zase pracovat
Dneska by se mi hodil ten den trochu delší:)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat