Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kaspinka píše:
http://aktualne.centrum.cz/…kojene-mamy/#…Holky nevíte o jaké změny jde?Nemáte nějakej článek k tomu?
Nevím nic ![]()
Kaspi taky o tom nic nevím ![]()
Jo a fotečky jsou krásný ![]()
Malej mi vůbec nechce koupenej příkrm…byla jsem u toho u zubaře a domů jsme přijeli akorát na jídlo, tak jsem mu dala skleničku a snědl ani ne půlku a ještě u toho dělal hrozný ksichty…
Jinak už snad k zubaři teď nemusim, zas až za půl roku i s malým
Osmičku mi jen zas vyčistil kysličníkem , prý to bude ještě nějakou dobu bolet, než to zaroste a tu jedničku mi zase čistil ty kanálky
nervy mi prý vytáhl už minule bez tý injekce a já že to tak strašně bolelo
, tak mi to 2× pročistil a pak mi musel píchnout injekci, protože bych to nevydržela…injekce bolela jako prase, ale pak už bylo krááásně
ptala jsem se ho, jestli mi teď zčerná, když vyndal nervy, prý může a nemusí, dyžtak pak prý uděláme ty 2 nový…
No jsem ráda, že už to mám za sebou…jinak bych se šla odstřelit ![]()
Tak jsem si včera nalila colu do klávesnice notebooku a nějak to s nim nevypada dobře, asi ho to nějak rozežralo, protože některé klávesy vůbec nefungujou ![]()
Kláry tak ať už máš od těch zubů konečně pokoj ![]()
Jéé já se zapomněla Kaspince podívat na fotečky, tak to jdu napravit ![]()
Jo a Hromnice:Petříkovi vše nej k 8 měsícům ![]()
Grepik ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12397.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12397.gif
![]()
Dnes jsme byli na 8 měsíční kontrole a Mates váží 7900g a měří 73cm, což je prý průměrná délka ročního dítěte
, tak jsme asi obři, dokonce koukala do tabulek, jak bude Mates velkej až bude dospělej a bylo to asi 185cm, což mi nepřijde tolik. Vy máte prťata menší? ![]()
my jsme meli v 7 měs. skoro deset a delka 71 a to plne kojim přikrmy jsem začali moc mu to nechutná a v noci kojení dva az čtyři krát no proste jak chce ![]()
Ahojte…
Koale náš malej měl v 8 měsících 8350 g a 71,5 cm…
Holky malej je poprvé nemocnej, teda zdá se mi, že má rýmu a kašle…byla jsem v lékárně, tam mi dala kapky do nosu Libenar, ale zapoměla jsem se zeptat, jestli mám nosánek i odsát když mu to tam nakapu…nevíte?
Jinak dneska rehabka zase děs…malej to tam prořval a nespolupracoval…máme pokračovat v těch cvikách z minula a ještě přidala jeden navíc…no a závěr, že je línej jako prace ![]()
Dala jsem si do alba ty fotky z pátečního focení, tak můžete mrknout…jsou takový obyč. Tahle fotografka nemá moc inspiraci
V roce půjdem k tý co ho fotila ve 3 týdnech a mě v těhu…ta je super, sice to stojí víc, ale taky je mnohem víc fotek…
Tak já hlásím, že po ko na neurologii jsem nadšená a to je naše mudra koza
Hrozně nás chválila (teda já jsem taky zalhala, že cvičíme 3× denně
), ale malej je rovnej jak pravítko, točí se na všechny strany, žádnou nepreferuje, do měsíce prý poleze jak ďas (snaží se ale ještě to není ono), cvičení na rhb už jen jednou za měsíc jeden cvik jen kvůli tomu že na 4 vytáčí jednu nožku takže je možný že za ten měsíc si to srovná a bude po cvičení úplně
A 7kg na 9 měs je prý super váha ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat