Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Grepik: super kočárek
ten druhý se mi také líbí více… přemýšlím teď jaké by to bylo, také jsem čekala dvojčátka, ale jedno odešlo (syndrom mizejícího dvojčete)
lucikga píše:![]()
gratuluji všem těhu maminkám a přeji bezproblémové těhot.
držte se holky
(já teda už třetí neplánuji mám doma dva kluky a jsem spokojená)
já se omlouvám ale četla jsem neco ze začátku a já myslela, že jsem na aktuálních stránkách tak jsem z toho jelen
berte to jako špatný vtip sorry holky
Lucikga náhodou dobrý
, já si říkala, že musí existovat nějaká stránka, kterou jsem nečetla. A už jsem dumala nad tím, který z holek to jsou ![]()
(tipovala jsem Kaspinku a Nosánka
)
Ahoj ![]()
fůůj to je zima…byla jsem s malým dopoledne nakoupit a kosa jak prase… ![]()
O víkendu jsem vyfasovala od švagrový a od mojí segry zimní věci na malýho, tak máme hafo čepiček, rukaviček, šál, punčocháčů a asi 4 kombinézy a nějaký bundičky ![]()
Marti za to focení dávám pokaždý jinak…teď jsem byla u fotografky u který jsem byla ve 3 měsících a byly to takový nic moc fotky, ale teď by měly být hezčí
za jednu chce 35,– a za focení nic, takže to bude stát kolem 400,–. ve 3 týdnech a v půl roce jsem byla u profíků v Plzni, takže to bylo dražší a hezčí, tam půjdem i v roce ![]()
Grepi kočár super ![]()
Ohledně těch těhu, mě napadlo, že si Lucka spletla diskuzi ![]()
ahojte holky
chviličku jsem tu nebyla - nějak nebyla nálada, zemřela mi babička a v sobotu jsme měli pohřeb, tak se mi nic nechtělo ![]()
Grepík: kočárek se hezkej ![]()
mě zatím ty golfky nedorazili a to jsou na cestě od středy, tak doufám te dorazí, blbec jsem si to nepojistila ![]()
Klara: co zuby už dobrý ![]()
jinak všem hezký den
u nás je hezky slunečno
tak čekám až se tobík vzbudí a půjdem ven, začali padat šišky tak na ně půjdem ![]()
koale píše:
Lucikga náhodou dobrý, já si říkala, že musí existovat nějaká stránka, kterou jsem nečetla. A už jsem dumala nad tím, který z holek to jsou
(tipovala jsem Kaspinku a Nosánka)
No ještě to tak
Já jestli ještě vůbec někdy tak ne dřív jak za 3 roky ![]()
Jinak holky potřebuju poradit-jak jinak:) Do čeho budete dávat pití v zimě?Máme hrníček od Aventu ale nemám na něj žádný termoobal a nevím jestli vůbec je.A nosit termosku a lahev se mi taky nechce.Jak to řešíte?
Druhá věc je oblečení.Chtěla jsem koupit malýmu vyteplený kalhoty (něco jako je zimní bunda) ale našla jsem jen v Tescu podobné jako jsou pro dospělé na lyžování a ty se mi nelíbily.Nebo máte jen kombinézu?Nebo jak to řešíte?Chtěla jsem teplou zimní bundu a vyteplené kalhoty a pak třeba na větší zimu tu kombinézu ale teď jsem teda z toho jelen ![]()
A těm co měli o víkendu jako my (Matýsek do Žá-by a Davídek od Klaras) 9 měsíců tak gratulujeme a těm co jsem vynechala samozřejmě taky:kytka:
reshberry píše:
Grepik: super kočárekten druhý se mi také líbí více… přemýšlím teď jaké by to bylo, také jsem čekala dvojčátka, ale jedno odešlo (syndrom mizejícího dvojčete)
to věřím, že Tě to napadne, kámoška měla to samé a teda ta na to myslí dost často.
Market to s babičkou mě mrzí
, golfky určitě zítra dorazí.
Kaspinka tak já dneska po cestě z nákupu vymyslela, že nebudu kupovat kombinézu a koupim k bundě co už máme jen nějaký oteplováky a ty mi tady klíďo napíšeš že je nikde nemaji, tak to je blbý
O tom pití jsem ještě nepřemýšlela, avent hrnek u nás zatím moc nefrčí, takže u nás zatim lahvička v termoobalu.
Kláry to máš dobrý, že takhle dědíš oblečení pro Davídka ![]()
Mám nakoupený první dárky, mimo jiné i to suer autíčko, juhu
![]()
Ahojtéé, máme první zoubeček
a už se i zlepšuje v papaání a spaní, takže to bylo vše zubem, už tam trčí lupmík a Saša ho pořád jakzykem zkouší.
Markét, s babičkouje mi to moc líto.
Kláry, tak to není moc, my chceme jít taky v roce, to bude krásné ![]()
Grepik, kočárek krásný.
Já jsem Saši koupila kombinézu „minilidi“ je krásná
už se těším až ji obleču. A dnes jsme objednali můj vysněný kočárek Peg Perego GT3, na to se strašně těším. KOnečně se nám „ťuky, ťuk“ začalo dařit, budeme mít pěkné Vánoce.
Marti gratuluji k zoubku
![]()
Tak bordo padá, páč ho soro nikde nemají a dávat za něj velký peníze se mi nechce ![]()
Ahojte…
Market s babičkou mě to mrzí ![]()
A zuby pořád děs, teda spíš už jen ta 8…za hodinu jdu zase k zubaři ![]()
Kaspi já nějaký zateplený kalhoty i s bundou mám, ale jak říkám dostala jsem to, takže nevim, kde by se dalo sehnat…
Jo a malej zatím avent hrneček taky nechce, takže dávám z lahve a mám termoobal…
Marti gratulka k zoubku…
Koale téda, já ještě ani nevim, co budu kupovat
a nad tím autíčkem taky přemýšlím ![]()
http://aktualne.centrum.cz/…kojene-mamy/#…
Holky nevíte o jaké změny jde?Nemáte nějakej článek k tomu?
Kaspinka píše:
http://aktualne.centrum.cz/…kojene-mamy/#…Holky nevíte o jaké změny jde?Nemáte nějakej článek k tomu?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat