Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Rozvařím ovoce a přislazuju jen pokud je to kyselé (glukopurem), pak to zavařím a vydrží to než to sníme:)
Právě jdu dělat jablečnou ![]()
Ten glukopur mám právě doma, tak jsem si říkala, že bych ho měla na něco použít. A děláš teda jablíčka, hrušky a ještě něco jinýho? ![]()
Já jsem zatím dělala jen meruňky a brokve.A teď jdu na jablka, hrušky bohužel nemám.
Já dělala přesnídávky z jablek, hrušek, švestek a doslazovala jsem banánem…dělala jsem max. na 2 dny, protože jsem nezavařovala, jen dala do mističky…
Jo holky když dáváte jogurt holandii jak to děláte, když je tam napsáno, že se musí ihned spotřebovat? Zbytek vyhodíte?
Ne, my ho jíme na 2× takže dva dny po sobě:) to máš skoro na všech jogurtech že se mají hned spotřebovat:)
No vidíš to, a já ho vyhazovala
![]()
Holky máte přehled kde se nejlíp na jednom místě nakoupí hračky apod.? Myslim třeba tesco nebo dráčik, bambule atd. Abych nemusela do více krámů, ale nakoupila to v jednom ![]()
Jo a nemáte někdo zkušenost s čištěním oděvů třeba v Olympii? Odpol tam jedu a kamarádka mi v těhu půjčovala zimní kabát, tak ho musím nechat vyčistit, tak mě zajímá zhruba cena…
To je otázek panečku ![]()
Kaspinka píše:
Ne, my ho jíme na 2× takže dva dny po sobě:) to máš skoro na všech jogurtech že se mají hned spotřebovat:)
taky tak a kdyz to nedojedl, tak tech par lzicek jsem zvladla taky
Já jogurty dojíždim po Matesovi, celej nikdy nesní, tak máme snídani na půl. Manžel má v ledničce různý smrdutosti, tak by mu tam otevřenej načichnul, a na přendavání do mističky jsem líná ![]()
Jinak s těma nákupama nevim, já přemejšlim o tom, že to všechno objednám z netu, už si píšu seznam ![]()
Našla jsem totiž super dárek, ale v žádným obchodě ho nemaj, viděla jsem ho jen na netu. Je to autíčko, který jezdí když dítě zatřese chrastítkem co k tomu je. To by mohl ten náš bambula zvládnout ![]()
Jo a v Dráčiku si kdyžtak nechte udělat kartičku je na ní 7 procent sleva, sice nic moc ale lepší než nic.
Koale mě se právě nechtějí dávat peníze za poštovný, proto chci nakoupit někde v krámu ![]()
Holky dneska mi tchýně řekla, že malýmu koupí ten sporťák k Vánocům, no a já hledala a hledala a na jedný stránce jsem našla ne moc pozitivní recenze, tak nevim co mám dělat
koukala jsem a jiný se mi žádný nelíbí, aby splňoval moje požadavky a cenu..nevim co mám dělat…má cenu ject se na něj podívat do krámu nebo by jste ho nebraly? Ach jo…nebo poraďte jiný…
Jo a zítra ráno držte palce, jdu opět k zubaři ![]()
Teď jsem našla ještě jeden sporťák, který se mi dost líbí: http://www.kocarkycz.cz/…an-blue.html a tady na emiminu o něm píšu holky co ho mají a chválí ho, tak nevim, jen bych ho asi musela koupit bez toho aniž bych ho viděla ![]()
klary: jen rada: vyber si něco s většímy koly,nebo v zimě nepřejedeš přes hromádku sněhu…
u mě vyhrál tento:http://www.mimistyl.cz/…mpleto-2010/
i když použitý
Kača.M píše:
stojímeten překypující koš prádla na žehlení-nevidíte
gratuluji šikula
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat