Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
10.10.11 13:21

My jsme taky asi nemocní, nejspíš máme vzteklinu :mrgreen: náš mrňous se začne vztekat jakmile se mu něco děje (tj. když mu něco vezmu) a dneska i když se mu nic neděje:) Dokonce se začal bát hlasitých zvuků a jak ho vezmu tak se mě chytne jako klíště-mamánek :mrgreen:

• načítám...
9199
10.10.11 13:34
Kaspinka píše:
My jsme taky asi nemocní, nejspíš máme vzteklinu :mrgreen: náš mrňous se začne vztekat jakmile se mu něco děje (tj. když mu něco vezmu) a dneska i když se mu nic neděje:) Dokonce se začal bát hlasitých zvuků a jak ho vezmu tak se mě chytne jako klíště-mamánek :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
3524
10.10.11 13:38

Nosánku ať je Daneček brzy zdravej…

Kaspi náš malej je to samý…a hlasitých zvuků se bojí už snad od narození, stačí když někdo zakašle nebo něco a už se mě drží a když je zrovna v lehátku, tak dá obě ručičky nahoru, jako „vzdávám se“ :-)

Market zuby jsou snad to nejhorší…to ti taky vůbec nezávidim :-(

• načítám...
12429
10.10.11 13:59

Klaras malej se právě nebál, vysávat jsem kolem něj mohla od narození a on klidně spal, ale teď je to fakt mazec :mrgreen:

• načítám...
3524
10.10.11 14:02

Tak vysavače se naštěstí nebojí, ale nemá rád když někdo křičí, nebo když se někdo hodně nahlas začne smát, no a ten kašel a tak…to je něco ty děti, mamánci a ten náš ještě rozmazlenej :mrgreen:

• načítám...
2600
10.10.11 16:12

Nosánek soucítím s váma :hug: brzo se uzdravte.
Jinak náš hrdina se bojí i když mu mixuju jídlo o vysavači ani nemluvim. :lol:

• načítám...
9199
10.10.11 16:22

Daneček se vysavače nebál, ale teď asi bude - nesnasi to odsavani :zed:

• načítám...
2600
10.10.11 16:56

Nosánek o odsávání mi ani nemluv. :pocitac: Když byl miminko, tak mu to vůbec nevadilo a teď šílí, to je řev za kterej by na nás mohla přijít sociálka. A jak to děláš se stříkáním do nosu? Nejdřív stříkneš a po chvíli odsáváš? Nebo odsaješ a pak stříkáš? A máš něco jinýho než vincentku nebo mořskou vodu? My máme ještě olinth pro děti do 2 let, existuje i nasivin, to mu vydrží nosík čistý skoro celou noc.

• načítám...
9199
10.10.11 17:26

Koale: snazim se strikat pred odsavanim, ale je to boj. Mam Sterimar - morskou vodu. Kapat do nosiku (nasivin)- to je jeste horsi - to se bud trefim nebo ta kapka nejak do nosiku ztece nebo mame smulu. Je to u nas jak u vas - byt v panelaku, tak uz je u na beztak socialka :zed: Proste snazim se strikat a kapat kdykoli to jde - i ve spanku, ale jako by to vzdy tusil a pohne se

• načítám...
13837
10.10.11 18:10

Holky sice odsávání už taky nemají v lásce, ale naštěstí vysavače se nebojí, pokud ví, že vysávám tak pohoda, jakmile se blížím k nim na odsátí tak se Terís mračí a Kája s předstihem řve néééééééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
4354
10.10.11 21:17

vvvv - díky za tip, mrkla jsem (nic mi to totiž neříkalo) a líbí se mi - alespoň na fotce :wink: . Přidám ho do seznamu potenciálních výherců :mrgreen: .

grepik - to věřím, dvojčatovej kočár (o to víc golfáč), aby byl pohodlnej dětem, výborně jezdil a ovládal se, zároveň nevypadal úplně hrůzostrašně, to je fuška sehnat… A který je ten, co jsi s ním nespokojená, že jsem tak zvědavá? :wink: (abych mohla včas upozornit kamarádku, která má dvojčata :lol: )

MartinaG - roztomilej přírůstek (bych se sice jako alergička uprskala, ale na obrázku pěkný :mrgreen: )! P. S. Posílalas tu kaši? :nevim:

Nosánek - ať je Daníkovi brzo líp, bobíkovi :huban:

Klaaras - auuuuuuuuuuuuu :-( Pomohl další prášek?

Marketa14 - to Ti taky nezávidim… Bude to asi nepříjemné, že? Tak držím pěsti, ať Ti to pak dopadne dobře :hug: .

• načítám...
12429
10.10.11 21:32

Holky tak nemoc došla až k nám, manža má 38st teplotu tak čekám kdy to chytne i Bobeš :zed:

• načítám...
3524
11.10.11 08:33

Ahoj holky,
dnešní noc hrůza a ne kvůli malýmu…ten zub mi samozřejmě bolel, celou noc jsem nespala, ale horší je, že mi od toho hrozně bolí v krku, asi kvůli tý injekci, nemůžu vůbec polykat ani mluvit, včera jsem vůbec nejedla, protože to nejde, dneska je to snad ještě horší :cry: v noci jsem měla asi teplotu, byla jsem úplně zpocená a hrozně špatně od žaludku, musela jsem si jít lehnout do chodby na dlažbu a když se mi udělalo líp a klepala jsem se zimou, tak jsem šla zpátky do postele…chudák malej, nemůžu na něj ani mluvit :zed: Teď se tady snažim sníst aspoň přesnídávku, ale asi budu zase ohladu…ach jo…

Kaspi snad to Beník nechytne…přeju brzké uzdravení… :hug:

• načítám...
9199
11.10.11 08:51

Dobre ranko,

Kaspi, snad to Benik nechytne

Klari, at je lip.

Ty nemoci jsou hrozne :zed: :zed: :zed: :zed:

Danecek je dnes bez teploty a zrejme je mnohem lip, smeje se a radi v postylce :dance: :dance: :dance: , ale sere a sere :oops: , tak jsem zvedava, zda se nam treba nvyklube ten prvni zub :mrgreen: . Hlavne, ze uz je lip :srdce:

• načítám...
13837
11.10.11 09:52

žá-ba, kamarádka může být spokojená je to tento http://ecx.images-amazon.com/…0_AA300_.jpg
on je úžasný, ale já prostě potřebuju spojenou rukojeť a hlavně nánožníky jsou jen s fusaky což mi nevyhovuje, potřebuju nánožník přidělávat v pohodě ke kočáru…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+