Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
My jsme taky asi nemocní, nejspíš máme vzteklinu
náš mrňous se začne vztekat jakmile se mu něco děje (tj. když mu něco vezmu) a dneska i když se mu nic neděje:) Dokonce se začal bát hlasitých zvuků a jak ho vezmu tak se mě chytne jako klíště-mamánek ![]()
Kaspinka píše:
My jsme taky asi nemocní, nejspíš máme vzteklinunáš mrňous se začne vztekat jakmile se mu něco děje (tj. když mu něco vezmu) a dneska i když se mu nic neděje:) Dokonce se začal bát hlasitých zvuků a jak ho vezmu tak se mě chytne jako klíště-mamánek
Nosánku ať je Daneček brzy zdravej…
Kaspi náš malej je to samý…a hlasitých zvuků se bojí už snad od narození, stačí když někdo zakašle nebo něco a už se mě drží a když je zrovna v lehátku, tak dá obě ručičky nahoru, jako „vzdávám se“ ![]()
Market zuby jsou snad to nejhorší…to ti taky vůbec nezávidim ![]()
Klaras malej se právě nebál, vysávat jsem kolem něj mohla od narození a on klidně spal, ale teď je to fakt mazec ![]()
Tak vysavače se naštěstí nebojí, ale nemá rád když někdo křičí, nebo když se někdo hodně nahlas začne smát, no a ten kašel a tak…to je něco ty děti, mamánci a ten náš ještě rozmazlenej ![]()
Nosánek soucítím s váma
brzo se uzdravte.
Jinak náš hrdina se bojí i když mu mixuju jídlo o vysavači ani nemluvim. ![]()
Daneček se vysavače nebál, ale teď asi bude - nesnasi to odsavani ![]()
Nosánek o odsávání mi ani nemluv.
Když byl miminko, tak mu to vůbec nevadilo a teď šílí, to je řev za kterej by na nás mohla přijít sociálka. A jak to děláš se stříkáním do nosu? Nejdřív stříkneš a po chvíli odsáváš? Nebo odsaješ a pak stříkáš? A máš něco jinýho než vincentku nebo mořskou vodu? My máme ještě olinth pro děti do 2 let, existuje i nasivin, to mu vydrží nosík čistý skoro celou noc.
Koale: snazim se strikat pred odsavanim, ale je to boj. Mam Sterimar - morskou vodu. Kapat do nosiku (nasivin)- to je jeste horsi - to se bud trefim nebo ta kapka nejak do nosiku ztece nebo mame smulu. Je to u nas jak u vas - byt v panelaku, tak uz je u na beztak socialka
Proste snazim se strikat a kapat kdykoli to jde - i ve spanku, ale jako by to vzdy tusil a pohne se
Holky sice odsávání už taky nemají v lásce, ale naštěstí vysavače se nebojí, pokud ví, že vysávám tak pohoda, jakmile se blížím k nim na odsátí tak se Terís mračí a Kája s předstihem řve néééééééé
![]()
vvvv - díky za tip, mrkla jsem (nic mi to totiž neříkalo) a líbí se mi - alespoň na fotce
. Přidám ho do seznamu potenciálních výherců
.
grepik - to věřím, dvojčatovej kočár (o to víc golfáč), aby byl pohodlnej dětem, výborně jezdil a ovládal se, zároveň nevypadal úplně hrůzostrašně, to je fuška sehnat… A který je ten, co jsi s ním nespokojená, že jsem tak zvědavá?
(abych mohla včas upozornit kamarádku, která má dvojčata
)
MartinaG - roztomilej přírůstek (bych se sice jako alergička uprskala, ale na obrázku pěkný
)! P. S. Posílalas tu kaši? ![]()
Nosánek - ať je Daníkovi brzo líp, bobíkovi ![]()
Klaaras - auuuuuuuuuuuuu
Pomohl další prášek?
Marketa14 - to Ti taky nezávidim… Bude to asi nepříjemné, že? Tak držím pěsti, ať Ti to pak dopadne dobře
.
Holky tak nemoc došla až k nám, manža má 38st teplotu tak čekám kdy to chytne i Bobeš ![]()
Ahoj holky,
dnešní noc hrůza a ne kvůli malýmu…ten zub mi samozřejmě bolel, celou noc jsem nespala, ale horší je, že mi od toho hrozně bolí v krku, asi kvůli tý injekci, nemůžu vůbec polykat ani mluvit, včera jsem vůbec nejedla, protože to nejde, dneska je to snad ještě horší
v noci jsem měla asi teplotu, byla jsem úplně zpocená a hrozně špatně od žaludku, musela jsem si jít lehnout do chodby na dlažbu a když se mi udělalo líp a klepala jsem se zimou, tak jsem šla zpátky do postele…chudák malej, nemůžu na něj ani mluvit
Teď se tady snažim sníst aspoň přesnídávku, ale asi budu zase ohladu…ach jo…
Kaspi snad to Beník nechytne…přeju brzké uzdravení… ![]()
Dobre ranko,
Kaspi, snad to Benik nechytne
Klari, at je lip.
Ty nemoci jsou hrozne
![]()
Danecek je dnes bez teploty a zrejme je mnohem lip, smeje se a radi v postylce
, ale sere a sere
, tak jsem zvedava, zda se nam treba nvyklube ten prvni zub
. Hlavne, ze uz je lip ![]()
žá-ba, kamarádka může být spokojená je to tento http://ecx.images-amazon.com/…0_AA300_.jpg
on je úžasný, ale já prostě potřebuju spojenou rukojeť a hlavně nánožníky jsou jen s fusaky což mi nevyhovuje, potřebuju nánožník přidělávat v pohodě ke kočáru…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat