Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2600
9.10.11 09:04

Nazdááár :mavam:
Nosánek Daníkovi :potlesk:
U nás už je lépe, ráno už jsem Matýskovi ani nemusela dávat nic na teplotu :dance:
Jinak, včera šel manžel po dlouhé době sám nakoupit a přinesl Matýskovi Brumíka :lol: když je prej nemocnej, tak aby měl něco dobrýho :mrgreen: Tak mu ho schovám na památku do krabičky se vzpomínkama na dětství :lol:

• načítám...
850
9.10.11 10:01
koale píše:
Nazdááár :mavam:
Nosánek Daníkovi :potlesk:
U nás už je lépe, ráno už jsem Matýskovi ani nemusela dávat nic na teplotu :dance:
Jinak, včera šel manžel po dlouhé době sám nakoupit a přinesl Matýskovi Brumíka :lol: když je prej nemocnej, tak aby měl něco dobrýho :mrgreen: Tak mu ho schovám na památku do krabičky se vzpomínkama na dětství :lol: :potlesk: :pankac:
  • načítám...
13837
9.10.11 10:12
:mavam: :mavam: :mavam:

ža-ba děkuji :kytka:

holky buďte rády, že řešíte jen kočár pro jedno, páč pro dvě je děsný, mně nic nevyhovuje golfáče jsou totálně na..... Jsou super, krásný, mají vychytávky, ale jsou na h… :zed: :zed: :zed: teda pro mě. :mrgreen:

• načítám...
1794
9.10.11 13:22

Ahojte holky, představuji Vám našeho nového člena rodiny :mrgreen:

• načítám...
13837
9.10.11 18:33
MartinaG píše:
Ahojte holky, představuji Vám našeho nového člena rodiny :mrgreen:

pěkný nový člen rodiny§!!

• načítám...
3968
9.10.11 19:47

Ahoj holky :-D
Zdravím po dlouhé době, nemám teď vůbec čas, když se daří tak se daří :-(
jen jsem se chtěla zeptat jak teď oblíkáte prcky v tomhle hnusným počasí-u nás je pěkná zima a já jsem docela bezradná :-(
Jinak všem gratuluju k pokrokům :hug:

• načítám...
12429
9.10.11 20:32
ŽÁ-BA píše:
klaaras píše: …Já když šla s porodnice, tak bylo krásně…celou dobu co jsem tam byla bylo krásně , hlavně když jsem rodila, krásně si to vybavuju :lol:
V Brně bylo patnáctýho dopoledne taky krásně slunečno, ale do toho pršelo (jsem si během kontrakcí stihla všimnout :mrgreen: ).

Tak 13.ledna už byla tma když jsme tam jeli a 14. si nepamatuju páč jsem byla skoro celej den v limbu a hlavně jsem měla okno za hlavou :lol:

• načítám...
850
9.10.11 20:33

já teda oblíkám body,zateplený menšestráky mikina a taková podzimni bundička botičky a v brne teda v patek byla pekna kosa tak jsem ho dala i do podzimního fusaku a v poho v sobotu jsem ho na prochazce do fusaku nedala bylo jeste hezky :mavam:

• načítám...
12429
9.10.11 20:35

Martina kočka je nádherná, já jsem úchyl na zvířata a kočku mám slíbenou :dance:

Grepi všechno nejlepší :kytka:

My máme zimní bundu ptž žádnou podzimní jsem nesehnala, takže pod ní boďo s dlouhým a případně nějaká lehká mikča, punčocháče, kalhoty, botky a čepku:)

• načítám...
9199
9.10.11 20:37

Tak ja prezila navstevu u tchyne, ale maly se s tim asi vyrovnava - hodku rval, 2× jsme odsali nos, vyblil mi snad celou vecu. Ted uz spinka, tak snad to bude O.K. a neni to ryma - odesel nam pri odsavani vysavac - pekne shorel :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
13837
9.10.11 21:08

Kaspi děkuji :kytka:

• načítám...
2600
10.10.11 11:53

Nazdárek :mavam:
Tak jsem vzdala šetrný boj s nemocí a navštívila doktorku. Mám atb tak se to snad konečně začne lepšit. Jinak u doktorky jsem čekala od 8 do 11:15 a to přede mnou bylo jen 7 lidí, takže když jsem si u tchánovců vyzvedla Matýska a dávala mu oběd, byl už tak unavenej, že usnul mezi 3 a 4 lžičkou 8-o , to jsem ještě nezažila.
Jinak já už taky vytáhla fusak, ale nějak váhám. Říkám si do čeho pak budu dávat Matýska až bude opravdu zima. Takže asi budu zatim dávat punčochy, capáčky, kalhoty, bodínko s dl.rukávem, svetřík, nebo mikču a podzimní bundu a asi nějakou čapku i když ta bunda má kapucu. A přikrývat asi jen dekou :nevim:

• načítám...
3524
10.10.11 12:58

Ahoj holky,
gratuluju ke všem novým úspěchům… :potlesk:

Já malýho mám zatím pořád v korbě, takže pod ním deka, body s dlouhým, tepláky, ponožky, slabá mikča a taková větší teplejší a dekou ho přikreju a ještě má přes kočár takovej ten tamten :lol: Viděla jsem v tescu krásnou zimní péřovou bundičku i s kapucou, je modrá a je zlevněná na 250,– tak tam pro ní sjedu…už ho totiž budu muset dát taky do sporťáku, tak aby mu nebyla zimina, fusak zatím ještě dávat nechci…

Já byla dneska na tom trhání tý osmičky a hrůza…ukápla i slza…ale já fakt jak toho zubaře jen vidim, tak se začnu klepat, je mi špatně…oni už to o mě ví…sestřička mu šla říct: je tady ta paní co se hrozně bojí 8-o on je teda hrozně hodnej, dal mi injekci na 2 místa a říkal, že jakmile to bude bolet, tak že přestane a necháme je dýl účinkovat…bylo to za chvilku, vytáhl ho celý…po hodině jsem si vzala prášek, protože jsem to začínala cítit, nemohla jsem vůbec polykat, jak to bolelo, teď to konečně trochu ustoupilo, ale vezmu si ještě jeden…ach jo, to je zas den :cry:

Marti kočička je krásná, ale pro mě jen takhle na obrázku…já je totiž moc nemusim a manžel je nemůže ani vidět…zrovna ve čtvrtek mojí babi kousla kočka a měla otravu, neuvěřitelně jí natekla ruka, dostala atb a trošku jí to ustupuje, tak snad to bude dobrý…

• načítám...
9199
10.10.11 13:01

Hlasime se mezi marody :cry:

Danecek ma rymu jako hrom a teplotu, po odectu 38,2. Bobisek porad spinka :srdce:

• načítám...
2578
10.10.11 13:18

Nosánek: je tak to se brzy uzdravte bobíci :kytka:

Klara: no uplně stebou soucítím, :kytka: mě čeká zubař 11. ledna a to jdu na operaci, měla jsem v 15ti vážnej úraz a něco se mi tam udělalo - takže mám z toho hrůzu jako blázen..... tak at je to brzy pryč

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+