Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2578
7.10.11 13:27

tak já se na zimu těším - ale na sníh a pravou zimu - ale malej už nesnáší když mu navlíkám mikinu natož pak nějakou bundu :nevim:

Kaspinka: no právě občas ale minimálně když jsme venku a nechce být v kočáru tak sním chvili chodím nebo stojí v kočáru ale to asi není chození :think: ale díky :kytka:

• načítám...
2600
7.10.11 13:39

Jéé já se na zimu netěšim fůůůj. Ještě když jsme jezdili na hory, tak jsem ten jeden tejden měla zimu ráda, ale to nás letos nečeká, takže zima bude nudná a dlouhá. Jen když si vzpomenu, že ten den když mě pouštěli z porodnice bylo -15°C, tak mě všechno zebe. Úplně se mi vybaví, jak jsem si frajersky nesla k autu nafouklej kruh a než jsem tam došla, tak ten vzduch v kruhu zmrznul a kruh se celej scvrknul :lol:
Jo a oblíkání…to je u nás vždy s muzikou :zed:

• načítám...
12429
7.10.11 13:46

My na hory letos pojedem tak se těším o to víc:) A když jsme šli z porodky tak byla taky pěkná kosa a to celý týden předtím bylo hezky:)

• načítám...
3524
7.10.11 13:49

My na hory taky možná pojedem, kámošky teta koupila na Šumavě penzion, tak tam asi pojedem celá parta…půlka s dětma, půlka bez dětí :-D snad to vyjde, docela ráda bych někam vypadla…
Já když šla s porodnice, tak bylo krásně…celou dobu co jsem tam byla bylo krásně , hlavně když jsem rodila, krásně si to vybavuju :lol:

• načítám...
2578
7.10.11 14:01

: jé já bych taky jela na hory - s manžou rádi lyžujem ale letos asi těžko - nikdo s dětma nejezdí :cert:

: jo a já když jsem šla z porodky tak sněžilo, takže nic moc

: tak jsem chtěla golfky kupovat až na jaře - ale ty co chcem Nuna Pepp tak stojí cca 4000 - což se mi dávat nechtělo ale ted mi je nabídla kamoška - koupila je v květnu a skoro snima nejezdila za 2500 tak je asi vemu, jsou jako nový :palec:  — holky co na ně říkáte - nekoukali jste na ně někdo, zdají se mi v pohodě :think:

• načítám...
2600
7.10.11 14:26

Vy se máte, já bych tak jela, ale co s Matesem :think: :-)
Možná ale v zimě vyrazíme někam k moři :dance: No, uvidíme. Manžel asi bude příští měsíc měnit práci.Po 14 letech asi ukončí podnikání. Letošní rok je nějakej krizovej, jak koukám. :zed:

• načítám...
13837
7.10.11 14:31

Kaspi, já myslela to navlíkání až v zimě, teď taky nijak extra nenavlíkám, prostě podzimně :-P

• načítám...
12429
7.10.11 15:02

Kláry ten kočár je pěknej akorát jsem se nedočetla jeslti má ta kola natáčecí nebo ne

• načítám...
3524
7.10.11 19:04

Market ty golfky nejsou špatný, mě by jen vadilo, že asi nejdou polohovat ty nohy, teda aspoň jsem se to tam nedočetla…ale pokud jsi je chtěla a máš možnost koupit je za polovinu, tak jdi do nich :palec:

• načítám...
12429
7.10.11 20:04
Kaspinka píše:
Kláry ten kočár je pěknej akorát jsem se nedočetla jeslti má ta kola natáčecí nebo ne

No trochu jsem to popletla :oops: Koukala jsem na ten Nuna Pepp ale právě mě zajímají ta kolečka, Marketa nevíš jak to s nima je?

• načítám...
3524
7.10.11 20:15

Kaspi já se teď dočetla, že přední kolečka jsou otočná o 360°…

• načítám...
2578
7.10.11 20:20

Kaspinka: aretovací kola má přední

Klara: to jsem taky nikde nenašla jestli ta opěrka nožiček jde polohovat - skoro u žádnýho kočárku to nepíšou :cert:

• načítám...
3524
7.10.11 20:26

Market já teď koukala na youtube na video o tom kočárku a tu opěrku nohou to nemá…to byla jedna z věcí, kterou jsem chtěla, ten Hauck to naštěstí má…ale taky jsem musela psát do eshopu, aby mi to řekli, no a pak jsem koukla na video a bylo to tam i ukázaný :mrgreen: :palec:

• načítám...
2578
7.10.11 20:36

klaras: jo ted jsem na to taky přišla - zvětšila jsem si fotku a jak píšeš - je to připnuté napevno - no ale ted nevím jestli mi to bude vadit :think: malej tam zas tolik toho určitě nenaspí :nevim:

• načítám...
3524
7.10.11 20:39

Market záleží na tobě, každá máme jiný požadavky…myslim si, že to až tak vadit nemusí, rozhodni se podle sebe, jako bych nic nenapsala :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+