Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak já se na zimu těším - ale na sníh a pravou zimu - ale malej už nesnáší když mu navlíkám mikinu natož pak nějakou bundu ![]()
Kaspinka: no právě občas ale minimálně když jsme venku a nechce být v kočáru tak sním chvili chodím nebo stojí v kočáru ale to asi není chození
ale díky ![]()
Jéé já se na zimu netěšim fůůůj. Ještě když jsme jezdili na hory, tak jsem ten jeden tejden měla zimu ráda, ale to nás letos nečeká, takže zima bude nudná a dlouhá. Jen když si vzpomenu, že ten den když mě pouštěli z porodnice bylo -15°C, tak mě všechno zebe. Úplně se mi vybaví, jak jsem si frajersky nesla k autu nafouklej kruh a než jsem tam došla, tak ten vzduch v kruhu zmrznul a kruh se celej scvrknul ![]()
Jo a oblíkání…to je u nás vždy s muzikou ![]()
My na hory letos pojedem tak se těším o to víc:) A když jsme šli z porodky tak byla taky pěkná kosa a to celý týden předtím bylo hezky:)
My na hory taky možná pojedem, kámošky teta koupila na Šumavě penzion, tak tam asi pojedem celá parta…půlka s dětma, půlka bez dětí
snad to vyjde, docela ráda bych někam vypadla…
Já když šla s porodnice, tak bylo krásně…celou dobu co jsem tam byla bylo krásně , hlavně když jsem rodila, krásně si to vybavuju ![]()
: jé já bych taky jela na hory - s manžou rádi lyžujem ale letos asi těžko - nikdo s dětma nejezdí ![]()
: jo a já když jsem šla z porodky tak sněžilo, takže nic moc
: tak jsem chtěla golfky kupovat až na jaře - ale ty co chcem Nuna Pepp tak stojí cca 4000 - což se mi dávat nechtělo ale ted mi je nabídla kamoška - koupila je v květnu a skoro snima nejezdila za 2500 tak je asi vemu, jsou jako nový
— holky co na ně říkáte - nekoukali jste na ně někdo, zdají se mi v pohodě ![]()
Vy se máte, já bych tak jela, ale co s Matesem
![]()
Možná ale v zimě vyrazíme někam k moři
No, uvidíme. Manžel asi bude příští měsíc měnit práci.Po 14 letech asi ukončí podnikání. Letošní rok je nějakej krizovej, jak koukám. ![]()
Kaspi, já myslela to navlíkání až v zimě, teď taky nijak extra nenavlíkám, prostě podzimně ![]()
Kláry ten kočár je pěknej akorát jsem se nedočetla jeslti má ta kola natáčecí nebo ne
Market ty golfky nejsou špatný, mě by jen vadilo, že asi nejdou polohovat ty nohy, teda aspoň jsem se to tam nedočetla…ale pokud jsi je chtěla a máš možnost koupit je za polovinu, tak jdi do nich ![]()
Kaspinka píše:
Kláry ten kočár je pěknej akorát jsem se nedočetla jeslti má ta kola natáčecí nebo ne
No trochu jsem to popletla
Koukala jsem na ten Nuna Pepp ale právě mě zajímají ta kolečka, Marketa nevíš jak to s nima je?
Kaspinka: aretovací kola má přední
Klara: to jsem taky nikde nenašla jestli ta opěrka nožiček jde polohovat - skoro u žádnýho kočárku to nepíšou ![]()
Market já teď koukala na youtube na video o tom kočárku a tu opěrku nohou to nemá…to byla jedna z věcí, kterou jsem chtěla, ten Hauck to naštěstí má…ale taky jsem musela psát do eshopu, aby mi to řekli, no a pak jsem koukla na video a bylo to tam i ukázaný
![]()
klaras: jo ted jsem na to taky přišla - zvětšila jsem si fotku a jak píšeš - je to připnuté napevno - no ale ted nevím jestli mi to bude vadit
malej tam zas tolik toho určitě nenaspí ![]()
Market záleží na tobě, každá máme jiný požadavky…myslim si, že to až tak vadit nemusí, rozhodni se podle sebe, jako bych nic nenapsala ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat