Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2578
7.10.11 20:44

Klara: jasan :mrgreen: no myslím že je rozhodnuto - půjdu do nich a když náhodou budu potřebovat tak si vezmu golfky od mamky - k ní jsme si koupili golky Espiro City - který jsou taky dobrý a jde tam polohovat všechno :mrgreen: ( ne že by jsme měli tolik peněz ale viděla jsem je v bazaru za 500 - tak jsem to neřešila a nemusím tahat kočár :mrgreen: )

• načítám...
3524
7.10.11 20:50

Tak to je dobře :palec: Já právě pak necham u našich tenhle sporťák co máme teď a sobě si koupit ten Hauck…

• načítám...
13837
7.10.11 21:39

Dneska jsem dostala veliikou kytičku od manžela :srdce: :srdce: :srdce: http://www.facebook.com/photo.php?…

• načítám...
12429
7.10.11 22:18

Jeee ta je krásná :srdce: jen tak nebo něco slavíme? :-)

• načítám...
13837
7.10.11 23:27
Kaspinka píše:
Jeee ta je krásná :srdce: jen tak nebo něco slavíme? :-)

Kaspi, mám narozky, takové půlkulatiny :mrgreen:

• načítám...
9199
8.10.11 08:43

Grepi: tak to vse nejlepsi. A od nas taky jedna
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11758.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11758.gif

• načítám...
2600
8.10.11 10:19

Grepik Všechno nejlepší :kytka:
U nás teda propukla nemoc ve velkým, Mates teploty skoro ke 39 po odečtu, střídáme paralen čípky a nurofen, nemůže dýchat, jak má ucpaný nos. Nevíte jak často se může odsávat? Už aby to bylo za náma :cert:
Užijte si víkend :mavam:

• načítám...
2578
8.10.11 11:55

Grepík: také přejem všechno nejlepší :kytka:

Koale: to nevím - záleží jak moc to malému vadí ale myslím že třeba ráno, v poledne a večer by to nemělo vadit :think:

: také všem hezký víkend

• načítám...
13837
8.10.11 12:14

Nosánek
Koale
Markét
moc děkuji!!!! :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
4354
8.10.11 13:22

Grepik - taky gratuluju :kytka: a kytka je mooooc pěkná :palec: !!!

Marketa14 - ohledně těch botek… Já teda zásadně nikomu do těchto věcí nekecám, takže ani Tobě nebudu :hug: , jen - když jsi se ptala, co by nožičkám ublížilo víc, jestli chození s nebo bez bot a jestli pevné nebo capáčky - myslím, že horší než kterákoliv z variant je to, že s ním chodíte za ruce… Teď jsem na rhb byla svědkem toho, jak fyzioterapeutka za toto jednu maminku sjela (a je to fakt obecnej, ne jen pro „cvičící“ děti). No ale samozřejmě to dělá spousta lidí, spousta dělat bude a většina dělala, však jsme na tom taky vyrostli :lol: . Ale každopádně je malej opravdu šikovnej, pevnej… To nám se o tom může jen zdát :roll: :mrgreen: .

koale - jejej, to je blbý… :-( Snad bude brzo líp. S tím odsáváním to, myslím, není nijak omezené, prostě když je co odsát, tak odsaj :wink:

Golfky - asi budeme na jaře taky pořizovat. Vždycky jsem byla jejich odpůrcem (zaprvé se mi nikdy žádné nelíbíly a zadruhé mám zafixované, že se zaručeně s každýma musí jezdit blbě :mrgreen: ), zařekla jsem se, že NIKDY žádný kupovat nebudeme a je fakt, že Vendulka v x-landeru jezdila až do doby, než se narodil Matěj (samozřejmě už potom zřídka, třeba když jsme valily k doktorce apod.). Ale teď, se dvěma dětma, mi to začíná připadat jako nezbytnost - být míň omezená, jak na běžných procházkách, v obchodech, tak na dovolených (páč sporťák zabere fakt celej kufr a zbytek je rozstrkanej ve všech možných škvírách :mrgreen: ). Ovšem zatím absolutně netuším JAKEJ POŘÍDIT :-? , ideální neexistuje.

• načítám...
4354
8.10.11 13:27
klaaras píše: …Já když šla s porodnice, tak bylo krásně…celou dobu co jsem tam byla bylo krásně , hlavně když jsem rodila, krásně si to vybavuju :lol:

V Brně bylo patnáctýho dopoledne taky krásně slunečno, ale do toho pršelo (jsem si během kontrakcí stihla všimnout :mrgreen: ).

• načítám...
2578
8.10.11 15:34

žába: tak tahle varianta mě taky napadla - že asi nepatří sním chodit - ale zase jestli denně ujde za ruce 10m spíš ani ne. Ale díky za info - kašlu na boty - capáčky co máme mu do kočárku stačí a je to :mrgreen: žádný chození :andel:

: vkldám fotečku - protože Tobík skoro nic jinýho nedělá než se o všechno zvedá :think:

• načítám...
9199
8.10.11 19:24

Holky, vcera se maly postavil v postylce a dnes v obyvaku u stolku na TV - nevim, jak se mu to povedlo, ale stal :dance: Ale stale jsme bezzubi :mrgreen:

• načítám...
4354
8.10.11 22:09

Téééééda, TobíkDaník jsou borci :pankac: :potlesk:

• načítám...
3221
9.10.11 07:30

žábi, já mám golfáče zopa jumper a jsem spokojená… :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat