Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
6.10.11 09:20

:mavam:
VVV my už 2 máme od toho půl roka, chtěl ho hned, takže u nás bez problémů…a názor mám jako holky, když s 1 nemá problém, tak bych 2 nenutila…

Koale snad se z toho brzo dostanete :hug:

Já po ránu zase rychle uklidila a osprchla jsem se, odpo jdem na plavčo…Zítra asi bude zase větší úklid :-?

Holky budete některá pořizovat druhý sporťák? Já už jsem ho chtěla koupit teď k Vánocům, ale počkam do jara, protože přes zimu bych ho stejně nevyužila…hledala jsem všude možně a nakonec to asi fakt vyhraje ten Hauck…

• načítám...
12429
6.10.11 09:25

Sporťák ne ale na jaře nebo v létě koupíme golfáč. Jaký typ jsi vybrala?

• načítám...
3524
6.10.11 09:32

Zatím u mě vyhrává tenhle http://www.batolatko.cz/…e,10168.html
V Plzni ho mají teď v akci za 3000,–, tak snad ho seženu i na jaře, když ne budu muset zainvestovat :-)

• načítám...
12429
6.10.11 09:38

'Ten je docela pěknej a není drahej:)

• načítám...
3524
6.10.11 09:48

Viď :lol: mě se teda líbí dost…a hlavně jde polohovat ta opěrka nohou :palec:

• načítám...
13837
6.10.11 10:14
:mavam: :mavam:

dudle používáme dvojky.

já sporťák chcu, páč ty golfky co jsem si pořídila, jsou sice krásné, ale pro mě absolutně nevyhovující. U M. jsem měla babydesign a stejně jsme od roku a půl byly úplně bez kočáru. Kdyby dělali sporťák pro dvě z těch samejch, to je hrozný to vybírání :zed: :zed: :zed:

• načítám...
850
6.10.11 11:42

ahoj holky,

čtu a mužu říct, že golfáč mám již v kufru v aute a koupila jsem peg prego je to jen na nakup a od parkoviště někam napr.dn, nebo b.dum jinak se chci zeptat má někdo AUTOSEDAČKU RECARO doma? tuhle chcem koupit a ptám se těch co mají jestli náhodou nejsou nespokojení(předse jenom když to človek chvíly používá tak přichází na nedostatky atd.)
dík moc :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
12429
6.10.11 11:50

Já právě nevím jaký golfáč vybrat, když aby byl trochu do terénu tak zas bude těžký a jen do města s malými kolečky taky moc nechci.Zatím jsem žádný kompromis nenašla:(

• načítám...
3524
6.10.11 12:02

Luci tuhle sedačku vůbec neznam, takže neporadim :nevim:

Kaspi já zas do nějakýho extrémního terénu nejezdim, takže mě ten Hauck bude vyhovovat…ani ty malý kolečky mi nevadí, oni zas tak malý nejsou…chce to hledat, mě tenhle hned padl do oka…uvidim na jaře, jestli neobjevim nějaký lepší, ale myslim si, že zůstanu u tutoho…
Možná bude lepší, když se pak půjdeš mrknout někam do krámu :nevim: Já se na něj taky ještě půjdu podívat…

• načítám...
12429
6.10.11 12:22

To určitě zajdu, chcem jít koupit tu židličku pro malýho tak se tam rovnou kouknu:)

• načítám...
1794
6.10.11 14:51

Ahojte :-)
Tak dnes jsem chytla uklízecí mánii já :lol: , umyla jsem jedno okno, celou koupelku a zbytek baráku. Teď odpočívám a zítra mě čeká podkroví uklidit. V sobotu máme návštěvu tak ať se neleknou :lol:
Kláry zapoměla jsem odpovědět na ten kočárek co máme. Chceme kupovat nový, protože ten co máme je hrozný, vrže, je celý rozvyklaný, malý…no :think:
Zítra jedeme na plavčo tak už se těšíme.
Dnes tady strašně fouká, už to asi nese tu zimu :-?

• načítám...
2600
6.10.11 17:28

Teda, to jsem asi jediná která ještě o golfkách nepřemýšlela :think: , možná je to tím, že jsme v káře teprve 14 dnů, třeba to na mě taky přijde :lol:
Jinak na malýhu už asi taky něco leze, skoro celej den prospal, má trochu rýmu a přijde mi docela horkej, tak ho večer změřim a uvidim. Holky mám s ním cvičit vojtovku, kdyby byl nemocnej? nebo jen kdyby měl teplotu? Nevíte jak to je? Zítra tam máme jet, tak ani nevim jestli to nezrušit, kdyby mu fakt něco bylo :nevim:

• načítám...
9199
6.10.11 17:59

koale: to jsme 2, ja o golfkach jeste taky nepremyslela a teda ai neuvzuji, zda :nevim: je poridit

• načítám...
2578
6.10.11 18:31

Klaras: sporták je hezkej :palec: - my už máme rozhodnuto - budem na jaře kupovat golfky Nuna Pepp :-)

• načítám...
12429
6.10.11 20:25
koale píše:
Teda, to jsem asi jediná která ještě o golfkách nepřemýšlela :think: , možná je to tím, že jsme v káře teprve 14 dnů, třeba to na mě taky přijde :lol:
Jinak na malýhu už asi taky něco leze, skoro celej den prospal, má trochu rýmu a přijde mi docela horkej, tak ho večer změřim a uvidim. Holky mám s ním cvičit vojtovku, kdyby byl nemocnej? nebo jen kdyby měl teplotu? Nevíte jak to je? Zítra tam máme jet, tak ani nevim jestli to nezrušit, kdyby mu fakt něco bylo :nevim:

Jestli malýmu nebude dobře tak necvič.Neprospělo by to ani jemu ani tobě.Ale na rehabku klidně zajdi a řekni, že jste nachlazený :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+