Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
30.9.11 21:27

My s jídlem problém naštěstí nemáme, spíš naopak:) Ale to pití je děs :zed:

• načítám...
758
30.9.11 21:40

Tak jsem si dneska poplakala, byla jsem u doktorky a mam z ni zase jenom depku maly mel 8350g, 76,5 cm a obvod hlavicky 43 cm. Rekla mi, ze maly je podvyziveny a ze mu mam davat na noc hodne kase a pridat jeste jedno jidlo denne, to nevim jak, kdyz uz takhle dostat do nej 5 jidel je des a utrpeni, ale sni to…a hrozne se hybe (a v noci spi celou noc, tak mu to asi staci). do toho mi rekla, ze ma maly obvod hlavicky (jaky mate obvod hlavicky?) a ze musime za 3 tydny na kontrolu…ja kravka jsem do nej dneska vecer to jidlo narvala, a vysledek maly plakal a pak se hrozne, ale hrozne pozvracel, ze jsem ji poslouchala, uz to nikdy neudelam bylo mi ho tak lito!!!!!Bude proste papat tak jak papa a jak je zvykly, muj manzel je proste dlouhan a hubenour, ma to po nem…mamka i tchyne mi rekli, ze maly vypada krasne, je spokojeny a nemam to resit, proste nektere deti jsou nejedlici, ale z te doktorky jsem na prasky…

• načítám...
12429
30.9.11 21:45

Evi ty vole co máš za doktorku????????Teda promiň za ten výraz ale nevím co by řekla nám - malej je o pár dní starší než váš a má 6,5kg, 65cm a obvod hlavičky 44cm. Nás by asi poslala na psychinu.Na doktorku se vys..... a příště jí řekni, že je normální!!!!!Některý jsou fakt úplně blbí :cert:

• načítám...
758
1.10.11 06:58

Kaspi Diky za podporu :hug: , celou noc jsem nespala, jsem z toho fakt na nervy… a asi prejdeme jinam…takovehle nervovani mi za to fakt nestoji.

• načítám...
1794
1.10.11 07:03

Evi, to je teda kráva!!! 8 kilo je málo? MOje kamarádka má ročního kolučíka a má 8 kg a něco a je to v pohodě. Pěkně papkejte jak jste zvyklí a kašli na ni, dej na sebe. A kdyby se ptala tak jí řekni, že jsi jedno jídlo přidala a ty si mysli své :palec:

• načítám...
9199
1.10.11 07:50

Evi: holky maji pravdu. Ser na semetriku a kdyz tak ji vymen. Kdyz ma byt Marcusek po kym dlouhy, tak to zrejme bude mit po tatkovi. Ten obvod hlavicky je mozna trosku mensi, ale nevim co je v norme a co ne, soudim jen dle Danecka (v 8. mes. - hlavicka 43 cm, 8 150 g a 71 cm), ale kazde dite je jine, takze nevim, ale nepripada mi to extremne malo :nevim: Hlavne zustan v klidu a nestresuj.

Ad piti: Kdyz mame mliko 2× denne a vecer kasi, tak mi vypije 60-80 caje behem dne. Kdyz mame mliko 3× denne a vecer kasi, tak mi vypije 5-10 ml, takze skoro nic. :nevim: Ale bastime taky slusne.

• načítám...
3221
1.10.11 07:58

Ahojky, přidávám se k holkám, na doktorku se vyser, musí být střelená, vždyť má ukázkovou míru… I hlava je v pořádku… Pro uklidnění si najdi na netu růstový grafy a tam jsou i odchylky, jak nejmenší hlavička a délka s váhou může být, pak až je to na zamyšlení, ale vy máte normální váhu… :palec:

• načítám...
2600
1.10.11 08:56

ahóooj
Evi doktorka je čůza největší a mele blbosti. Kdyby malej trpěl hlady, tak určitě nebude spokojenej a nebude spinkat. Prď na ní :cert:
U nás se jí i pije dost, kromě UM 2× 180 ml, ještě kolem 200ml čajíku, nebo šťávy. Spíš než co má ve flašce, jde o to z jaký flašky mu to dávám pít. Střídala jsem je a říkala si proč mi jeden den pije ukázkově a druhej den skoro nic až pak mi došlo, že toho hodně vypije jen z aventky s tou savičkou s proměnlivým průtokem. :roll:
Marti tady je měli za tu cenu v lékárně, šla jsem si tam ještě včera koupit zásoby, protože lékárnice říkala, že až jim přijdou příště už budou za 48 Kč. A fotečka moc pěkná, já už se na to plavání tááák těšim. :-) Ještě se zeptám, všem dětem se plavání líbí? Trochu se bojim aby se to Matýskovi taky líbilo.

• načítám...
3524
1.10.11 10:06

Evibýt tebou tak jí vyměním, je to pěkná kráva…malej měl v 8 měsících 8350 g, 71,5 cm a obvod hlavičky 43,5 cm a řekla mi, že roste krásně…a aby tě takhle stresovala, to ti za to přece nestojí :cert: No teda, pěkně jsem se vytočila…

• načítám...
2786
1.10.11 10:36

evi,taky se přidávám k holkám,ser na tu krávu doktorku a vyměn ji.. my jdem na kontrolu příští týden,ale vážíme 8,5kg a hlavičku má max.44cm,jste ukázkoví!!!!!

starší tohle neměla ani v roce a taky to bylo ok..sice byla o 6neděl dřív,ale nehroť se :hug:

• načítám...
886
1.10.11 22:09

Ahojky,

Evi, souhlas s holkama, doktorka je baba a když malej dobře jí, spí a je spokojenej, to je to nejdůležitější
My byly na 8. měsíční kontrole a obvod hlavy byl 43 cm, 71,5 cm výška a váha trochu vyšší 9505 kg :-(, ale Nikča je spokojená a my s ní
Kaši sem dala dneska přes den a v pohodě, asi to byla náhoda, ta nervozita v noci, tak budeme dávat, i když dneska stačí mlíčko a spinká jako špalek.

Zeptám se, dáváte dětem ovoce? Zkoušíme banán a chutná. Ale dál nevím, jablko se mi zdá trochu trvé. Musíme se naučit kousat, pak je prý problém. Ale Nikča se snaží.

• načítám...
9199
2.10.11 08:24

Leni: Nikca je teda kus zenske :palec: . Jablko davam - bud ho povarim nebo pomixuji syrove. stejne jako hrusky. svestky a merunku davam syrovou.

• načítám...
12429
2.10.11 13:32

Holky musím vám něco říct - jak jsem si včera četla vaše příspěvky, hlavně o té doktorce tak mě manža četl přes rameno a málem mě emimino zakázal :mrgreen: Prý mít tu doktorku (Evči) po ruce tak jsme ji ulinčovali :mrgreen: Pěkně jsme se tomu zasmáli :lol:
Jinak dneska zase krásně, tak za chvilku vyrážíme ven :-D

• načítám...
13837
2.10.11 15:36

:mavam: :mavam: :mavam:
hezkou neděli 8-) 8-) 8-)

• načítám...
850
2.10.11 16:31
Evik001 píše:
Tak jsem si dneska poplakala, byla jsem u doktorky a mam z ni zase jenom depku maly mel 8350g, 76,5 cm a obvod hlavicky 43 cm. Rekla mi, ze maly je podvyziveny a ze mu mam davat na noc hodne kase a pridat jeste jedno jidlo denne, to nevim jak, kdyz uz takhle dostat do nej 5 jidel je des a utrpeni, ale sni to…a hrozne se hybe (a v noci spi celou noc, tak mu to asi staci). do toho mi rekla, ze ma maly obvod hlavicky (jaky mate obvod hlavicky?) a ze musime za 3 tydny na kontrolu…ja kravka jsem do nej dneska vecer to jidlo narvala, a vysledek maly plakal a pak se hrozne, ale hrozne pozvracel, ze jsem ji poslouchala, uz to nikdy neudelam bylo mi ho tak lito!!!!!Bude proste papat tak jak papa a jak je zvykly, muj manzel je proste dlouhan a hubenour, ma to po nem…mamka i tchyne mi rekli, ze maly vypada krasne, je spokojeny a nemam to resit, proste nektere deti jsou nejedlici, ale z te doktorky jsem na prasky…

prosím tě, dej na svuj materský cit co a jak s malým a podvýživený není a závidím, že spinká celou nocccc pa

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+