Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13837
23.9.11 20:21

holky díky.

ajé vánoční dárečky, už máme nakoupeno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
9199
23.9.11 20:26

Cim pozdeji narostou - tim dele vydrzi - tak Daneckovi asi dlouho, stale je bezzuby, ale uz se tam krasne rysujou, tak uvidime.

• načítám...
4354
23.9.11 20:56

Děvčata, loučím se, dopoledne odjíždíme na dovolenou, vracíme se příští sobotu. Mějte se tu krásně!
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
2600
23.9.11 21:06

Žá-ba užijte si to za nás všechny a v pořádku se nám vraťte. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
2600
23.9.11 21:07

Grepik to jako fakt? 8-o 8-o 8-o :potlesk:

• načítám...
13837
24.9.11 17:38

žá-ba užijte si dovolenou :kytka:
nosánku my jsme defakto taky bezzubů kro té malinké špičky trojky Terez

Koale, jasně, jen zabalit asi se do toho brzy pustím. Chybí dárky samo pro babičky, páč kalendáře budu tisnout snad v akci a s chlapem se domluvíme co bude potřeba.

http://www.pompo.cz/…kresilko.htm

tohle křesílko kupujou skoro všichni co znám a nebo kecám na jiné diskusi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
3968
24.9.11 19:43

Ahojky holky :-D Žábo užijte si dovolenou :hug:
Jinak my jsme dneska prolezli-Tesco, CA, HM-všude maj nádherný zimní oblečení pro ty mimina :dance: koupila jsem konečně ty punčocháče a nádherný capáčky :pankac:

• načítám...
3221
25.9.11 08:03

Ahoj holky, robotický vysavač chci taky, ale chci ten co rovnou i vytírá… Irobot scooba… :palec:
Křesílko z pompa máme taky, a je perfektní, adélku zabaví na docela dlouhou dobu… :potlesk:

• načítám...
2600
25.9.11 08:10

Přeji pěkné nedělní ráno :-)
Včera jsme byli na nákupech, tak už mám ten fusak Emitex, jsem z něj nadšená, tak děkuju za tip :palec:
Byli jsme taky v kině na Mužích v říji. Docela dobrý, ale nějak to na mě v celku nezapůsobilo jako komedie, bylo to docela smutný. V podstatě je to o tom, že všichni všechny podváděj, což není moc potěšující :roll: Ale vtípky dobrý. A vešer jsme byli v Krumlově na Svatováclavských slavnostech, byly tam všude vstupy zdarma, tak jsme šli na výstavu historie bot, ta byla super :pankac: A pak na nějakých moderních umělcích :poblion: jako nechápu co je uměleckýho na tom, když dá někdo na židli 3 piškoty. To umí snad každej.
A dnes do kostela a odpo někam na výlet :dance:
Grepik křesílko vypadá fakt dobře :palec:

• načítám...
9199
25.9.11 08:42

Dobre ranko,

Danecek se dnes vycural do nocniku. Od vcera ho zkousim posazovat a ndes prvni mini uspech :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
2600
25.9.11 19:55

Nosánek teda já zírám, ten váš klučík je ale třída :palec:
Grepik tak jsem samozřejmě neodolala a to křesílko taky objednala. :mavam: :mavam: :mavam:
A dnes jinak nádhernej den s výletem, dokonce jsem i trochu rozhejbala kosti :mrgreen:

• načítám...
2786
25.9.11 21:00

grepíku: díky za skvělý tip… taky objednám!!!! :palec:

• načítám...
13837
25.9.11 21:29

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: není zač. Já ještě objednala holkám stoleček od FP a je taky bomba, sice cena trochu vyšší, ale stojí za to, jsem jím totálně nadšená http://t2.gstatic.com/images?…

• načítám...
3221
26.9.11 08:16

Grapi, ten stoleček je taky z pompa?

• načítám...
3524
26.9.11 09:55

Ahoj holky , jaký byl víkend?
Grepi stoleček i křesílko jsou super :palec:

Nosánku ty už jsi začala dávat na nočník? Téééda…

Od včerejška mě zase bolí zub, snad mi s tím zítra něco udělá, i když se teda bojim jako blázen, fakt nesnášim zubaře… :-?

Jinak malej se už začal trošičku plazit, ale jen couvá, ale zase lepší něco než nic :-D příští pondělí jdeme na tu rehabku, tak uvidím co mi tam řekne… :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+