Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
758
20.9.11 10:30

jo a tomuhle neuverite, tak ja jsem na matersky, chodim pracovat a smlouvu mam ted na VEDLEJSI pracovni uvazek a jak ted je maly nemocny, pondeli a utery tak ode mne chteji neschopenku protoze jsem mela jit do prace. Jsem uz toho fakt nastvana, z toho pristupu, problem to jao neni dr. mi to vystavi, vcera jsme tam byli, ale jde to vubec, a kdyz teda budu mit neschopenku, zaplati mi firma nemocenskou???To me ted napadlo, vzdyt jsem na matersky???

• načítám...
12429
20.9.11 10:39
koale píše:
*Kaspinka** tak jsem se hned poránu potěšila pohledem na fotečky, ta ve vaně a na míči je bomba. Neživilo tě před mateřskou focení? Nebo manžela? Já že jsou ty fotky tak umělecky provedený :potlesk:
Holky a jak se to album udělá? Já že bych si udělala průřez prvním půl rokem.
Jo a nechce se se mnou ještě někdo kamarádit? Já že bych vám taky trochu pošmírovala fotky :mrgreen:

Já jsem amatérský fotograf, manžel sice taky ale on teď fotí svatby,interiéry a různé akce co si kdo řekne:)
Přidám snad během dne fotky za poslední měsíc tak se pak zase nakoukni:)
To album máš na profilu tak si tam dej jen fotky:)

Žá-ba tak doufám, že to bylo poprvé a naposledy aby neměl nějakou hnusnou alergii :cert:

• načítám...
2578
20.9.11 10:50

holky prosím vás jak připravujete prckovi dýni?? koupila jsem jí a nevím jak ji udělat… díky moc :kytka:

• načítám...
12429
20.9.11 11:05

Jj, uvařím to se vším dohromady a rozmixuju:)taky je tu mám:)

• načítám...
1794
20.9.11 11:13

Hromnice no v malé to taky někdy chrčí, ale přitom na plicích nic neslyší tak třeba to nic nebude, ale kdyby to nepřešlo tak bych asi někam zašla. A zkus mu dát třeba čajík na nachlazení, ne?

• načítám...
9199
20.9.11 19:03

Kaspinko: pekne fotecky :palec: :palec: :palec: Benik je sikulka

• načítám...
2600
20.9.11 20:01

Kaspinko tak už jsem fotky okoukla a máte moc pěknýho kloučka. Nejlepší je nacpanej v tom puzzlíku. :lol: Taky jsem si udělala album, sice mini ale je :mrgreen: Tak jsem si zavzpomínala.
Za poslední dva dny se mě ptalo snad 10 lidí, jestli už Mates leze a sedí. :zed: Neleze a nesedí a já si začínám připadat blbě. Furt si říkám že se děti nemaji srovnávat, ale nějak mě to nahlodalo :zed:

• načítám...
3524
20.9.11 20:25

Holky tak jsem byla dneska s malým v poradně a má 8350 g a 71,5 cm, a poslala nás na rehabko kvůli tomu, že neleze ani se neplazí :-( jsem z toho docela smutná, ach jo…no zítra tam zavolam a objednam se, jsem zvědavá co se bude dít…

• načítám...
3524
20.9.11 20:27

Koale fotečky krásný :palec:

• načítám...
9199
20.9.11 20:31

Klari neboj, nektere miminka jsou pomalejsi a navic je Davidek chlap - ti jsou linejsi. Prinejhorsim budete cvicit a to taky neni zadna hruza. Preji dobre porizeni.

• načítám...
3524
20.9.11 20:36

Nosánku děkuju za uklidnění…a ještě jsem se chtěla zeptat, dr. se mi ptala, jestli ho neposazuju, já řekla, že ani ne :oops: , ale sedí na mě nebo se posadí v lehátku, říkala, že první musí lézt a až pak sedět, myslíte, že to hodně vadí, když sedí? Jsem fakt jediná, kdo ho posazuje? :nevim:

• načítám...
9199
20.9.11 20:39

Klari: obcas posadi snad kazda mamina. Me by treba zajimalo co se mysli presne pojmem lezeni. Podle me se muj maly hodne slusne plazi, ale neleze. Dle me je lezeni to krasne plynule po ctyrech, coz maly nedela, ale dostane se kde potrebuje - doplazi, dovyvrtkuje, doskace, trosku „poleze“, ale hlavne - sedi sam - pekne si sedne a sedi :nevim:Pri predstave, ze bych ho mela pokazde polozit do lehu, tak nic jineho nedelam - seda si porad. TAkze bych to tak nehrotila. :kytka:

• načítám...
2600
20.9.11 20:43

Kláry díky :huban:
Matýsek taky neleze a nesedí, ale my cvičíme votovku už od 4 měsíců. Já si taky pořád říkám, že kluci bývaji pomalejší a línější a snažim se to neřešit. :-( I pani na rehábku říkala že je ještě čas, tak na vás aspoň kouknou a budeš vědět. A i kdybyste cvičili, tak to zvládnete a brzo uvidíš pokroky :hug:
Já teda neposazuju, ale taky se přitahuje do sedu a hned ho nepokládám. A on se Davídek jako sám udrží v sedu?
Nosánek fotky super. Daneček byl tak maliličkatej a už je z něj pěknej chlapák. Má nakažlivej úsměv, jsem se tady na něj usmívala jak blázen :lol: . Jo a Gertrůda :palec:

• načítám...
3524
20.9.11 20:43

No ona říkala, že by právě stačilo, kdyby se malej aspoň plazil, ale o tom sedu říkala, že první lezení, ale mě třeba mamina říkala, že jsem já ani segra vůbec nelezly, ani můj synovec, tak nevim…no cvičit s ním budu, jemu to snad neublíží a možná pomůže :nevim:

• načítám...
3968
20.9.11 20:44

Ahoj holky :-D
Moc Vás zdravím. Nic nového-Petříka jsme celej den prolejvali čajíkem a má pořád hnusnej kašel-tak se půjdu zítra zeptat do lékárny jestli není nějakej sirup na kašel a když nám nic neřeknou tak jdeme rovnou k doktorce s ním :cry:
Kláry míry máte hezký :dance: a s tou rehábkou si nic nedělej :hug: my taky ještě ani nelezeme a ani nesedíme a na rehábko chodíme asi od 3. měsíce :nevim:
Koale klikla jsem ti na žáost o přátelství, aby jsem se mrkla na fotečky :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+