Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak emitex říkáte
je fakt, že ho tady ženy na diskuzích chválí, tak se asi budeme opičit. Minulou zimu nám stačil jen od maxi-cosi do autosedačky, když jsem ho teď uklízela s malýma věcma na půdu, tak jsem si říkala jak se tam mohl vejít. ![]()
Navíc já mám od emitexu ten zavinovací pytel, bobeš ho měl od narození, tak možná zkusíme ještě ten:)
Tak my máme fusak z loňska.koupili jsme ho v Lutzu a vyšel nás na 700kč-byl ve slevě
a je rostoucí-měl by prej vydržet až do 3 let věku dítěte-tak jsem zvědavá ![]()
Jinak se musím pochlubit-dělala jsem zeleninovou polévku k obědu a Péťovi moc chutnala
tak jsem ráda, třeba už konečně budeme moc odbourávat pomalinku skleničky ![]()
Kaspi - k sedačkám: je to tak, jak píšou holky - naštěstí, páč Vendulka měla 9 kg až hodně hodně po 1. narozeninách. V Römeru 9 - 18 kg jezdila od 10-ti měsíců, kdy sama seděla. Teď spíš řeším, že ještě nemůže do 15 - 36 kilové (a Mates podědit její), nemá do toho ani kila, ani centimetry
, takže budeme asi muset „neekonomicky“ pořídit tu stejnou
.
Krkabol ať je brzo fuč, ať můžete na plavčo!!!
A nemusíš mít strach, že by se Ti malej do kočáru s fusakem nevešel, je to úplně v pohodě, narvala jsem ho do toho nánožníku. Malá tam takhle jezdila ještě i v roce a půl - sice je prcek, ale to je přece i Beník
.
MartinaG - a je ta kaše mléčná? Aby se dala připravit i z vody…
Já UM nepoužívám ani nemám a kupovat kvůli tomu nechci
.
Tak už jsem si ten emitex fusak našla v e-shopu a dělaji i hnědej
to bude krásně ladit s kočárem ![]()
MartinaG Profi fotky jsou úžasný
,moc vám to sluší, jsem z toho nadšená,asi si taky zjistim jestli nám tady poblíž někdo nefotí.
Jo a ta fotka,z toho prvního alba, kde je malá v porodnici zabalená je prostě
na tu nemám slov.
Konecne jsem sehnala dyni - v TESCU
. Jeste jsem koupila baby spenat - tak se ma maly na co tesit
![]()
A meli tam slevnene riflicky za 51 a zimni bundicku za 165 - no bude malej frajer. Oboji je v 86, tak to bude mit na zimu. Taky jsem se tam divala na kombinezky, ale s tim radeji pockam - nejsem si stale jista s velikosti.
Tak a už dostal teplotu i Petříček
Dostal nurofen do zadečku a čekáme co se bude dít
moje nervy-já mám o něj takovej strach
teď přemýšlím jestli mám jít zítra s ním doktorce
a hlavně nevím jak to bude v pondělí sočkováním-má dostat druhou dávku hexavakcíny-může se vůbec dát když má teplotu a je pod čípkama anebo se bude muset celý očkování opakovat ![]()
Hromni: neboj. Jestli bude rano horecka, tak pro jistotu zajdi. Ockovani vam jen posune, opakovat se nemusi. Preji, at jste brzy vsichni fit, hlavne Petricek.
Hromni jak psala Nosánek, taky bych tam ráno zašla kdyby tu teplotu ještě měl. Lepší jít dřív než pozdě, určitě vás nevyhodí. To je mi vás fakt líto, chjo, zvládněte to ![]()
Dobre ranko ![]()
Holky, znakujete nektera s prckama???? Znakovaly jste nebo o tom premyslite??? Tady u nas porada kurzy jen charita a cena je bud 500 nebo 900. Si rikam, ze na matros se znaky je to celkem dost. Nemate nektera nejake matrose???
Dobré ráno
Nosánku, matroš na znakování někde je, ale kde to asi neví nikdo
pokud se to nevyhodilo při stěhování. S M. jsem znakovala, ale jen trochu.
Jakou má teplotu?Já bych chvilku počkala,může ho to za chvilku přejít.Ale podle mě se neřiď, jsem asi moc alternativní ![]()
Já jsem měla největší krizi včera, krk jak knedlu, z nosu teklo jak z potoku, ale nadopovala jsem se bylinama a dneska je o poznání líp:)Rýma nikde a polykat můžu už taky normálně:)
Na znakování se chystám a materiály se dají najít na netu, už jsem se na ně jednou dívala ale uložené to nemám.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat