Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoj holky, malej se mi pořád posazuje v kočárku…jak to řešíte vy? Vím že nejdřív musí umět pořádně lézt a pak se posadit (dcera to takhle i měla), ale on si z lehu v kočárku pořád posazuje. Nechci mu zníčit zádička, ale pořád ho polohovat zpátky na záda je pakárna. Kočárek používám hodně, i doma po baráku s ním jezdím. Neleze ale zatím se plazí a umí hodně pérovat, už mu chybí jen přijít na to co s rukama. Mám ho nechat posazovat se? dík ![]()
Ahojky…
Petro já bych ho nechala, když si sedá sám, tak by to nemělo tak vadit…dyť některý děti první sedí a pak lezou…doktorka mi řekla, že co dělá sám, tak ho mám nechat…
Holky koupete mimča ještě ve vaničce nebo už je dáváte do velký vany?
Jo a malej mi tenhle týden nějak málo jí, myslíte, že to může být zubama? Pořád si jazýčkem sahá na ty spodní zoubky, který už tam sice má, ale ještě nejsou úplně vylezlý…
Nazdárek
Právě jsme přišli z procházky, dnes jsme drandili už od půl 9 ![]()
Petro malej mi to dělá taky, tak úplně hned ho nepokládám, ale zase aby se mi tam v sedu držel 10 minut to taky ne. Docela mi přijde logický, že když to dělá sám, tak by to snad ničemu vadit nemělo ![]()
Nosánku znakování by se mi moc líbilo, jen nevim jestli má cenu to dělat,když se mi na to zbytek rodiny vyprdne.
Malej je s našima i tchánovcema dost často. Tak do toho asi nepůjdu naplno, jen pohledám pár znaků na netu, dá se toho najít docela dost a vyberu si co se bude hodit.
Klarko koupeme ještě ve vaničce, máme totiž megaobří vanu, ke do který se strašně blbě ohybá, protože je ještě z venku obložená daleko od rantlu.
Už přemýšlíme že to předěláme, ale je to jen 5 let starý, tak se mi do toho moc nechce.
Jo a to nepapání určitě může být k zoubkům, kamarádka to tak s malou měla taky. 3 dny nechtěla moc jíst a pak jí vykoukly 2 zuby.
Peti: ja ho nechala posazovat - co si dela sam, tak at si to dela - stejne jak psala Klarka. V kocaru to byla katastrofa, ksiry mi nepomohly - chtel se vrtet, otacet, sedat atd. a v nich mu to neslo, tak rev a rev a rev. Tak jsem vytahla sportak a spokojenost na obou stranach. Tam lezi, vidi a je klid. Jde mi uplne do lehu, takze jsem naprosto klidna.
Klari: koupu ve vanicce, ale mam ji v koupelne ve vane, presne jak psala koale - obri vana - velka spotreba vody a je hluboko.
Jinak jsem uz odvezla autko - nechavame vystrikat spodek, nakoupila a prificela dom busem (maly linkovy) - se divim, ze me vzal, kdyz uz tam byl jeden kocar. Ted dovarim malemu obed, pojime a ficime posekat zahradu.
Ahoj lidicky mam prozbu zkousime soutezit v jedne soutezi , kterou porada autohit.
Prosim o zasilani hlasu pres email pro nase holcicky.
Odkaz kde najdete foku s nima http://www.autohit.cz/…FiatAuto/98/
SVUJ HLAS ZASILEJTE EMAILEM NEJPOZDEJI DO 22.9.2011 NA fiatauto@burda.cz. DO PREDMETU UVEDTE NAZEV FOTOGRAFIE (napoveda nazev fotografie je "rodina Kleinová, Šitbořice ") , Z KAZDE ADRESY LZE POSLAT VZDY JEDEN HLAS.
Děkuji vsem kdo nam posle hlasy a holcicky posilaji pusinky
.
Peti, já bych ho nechala, když se posazuje sám, Kája se chytne šprušlí a taky si sedne, neleze jen se plazí a neřeším to, nechávám vývoj čistě na nich ![]()
Klari, my koupali v kýblíku a už hodně dlouho koupeme ve velké vaně tam jim je nejlíp. Vaničku jsme použili jen když byly holky hodně malý ![]()
holky díky, tak já ho nechám ať si chvilku sedí, ale ne na dlouho…Dělá mi to ve sporťáku, který mám věčně v lehu, takže bude mít vypracovaný bříšní svaly ![]()
jo a malej mi dostal pěknou rýmu, pěkně to z něj teče a taky jsem objevila zub, může to mít souvislost nebo mi chudák prochladl?
Dobre ranko,
tak jak jsme tady nedavno resili proplaceni dovolene, tak opravdu to je cela za tento rok. Uz mi dosel zbytek
![]()
Ahoj holky ![]()
Hlásím, že malej je už v pořádku-teploty klesly a už zase lumpačí
K doktorce jsme nakonec nešli, jen jsem jí tam volala a domluvili se po telefonu. Ještě tam budu volat v pondělí, aby jsme se domluvili, jak to bude s tím pondělním očkováním ![]()
Od pondělka má manžel 14 dní dovolenou a už se moc těšíme ![]()
Jinak tu dovolenou jsem taky dostala proplacenou celou-tzn. všech 30 dní
a byla jsem příjemně překvapená ![]()
Dneska me oslovila jedna „slecna“ ve vankovce, pry se zname s internetu, no urcite se zname, ale ja si ted vubec nemuzu vybacit od kud, tak jestli je to od tud tak mi prosim dotycna napis, a omlouvam se ze jsem nepoznala
Markita píše:
Dneska me oslovila jedna „slecna“ ve vankovce, pry se zname s internetu, no urcite se zname, ale ja si ted vubec nemuzu vybacit od kud, tak jestli je to od tud tak mi prosim dotycna napis, a omlouvam se ze jsem nepoznala
to jsem byla jááá ![]()
Nechápu to s tou dovolenou, asi jsem nestihla debatu když jste se o tom bavily… Jak proplatí dovolenou za tento rok? vždyť jsi na mateřské, ne???? ![]()
nosanek píše:
Dobre ranko,tak jak jsme tady nedavno resili proplaceni dovolene, tak opravdu to je cela za tento rok. Uz mi dosel zbytek![]()
vvvv píše:
Nechápu to s tou dovolenou, asi jsem nestihla debatu když jste se o tom bavily… Jak proplatí dovolenou za tento rok? vždyť jsi na mateřské, ne????
nosanek píše:
Dobre ranko,tak jak jsme tady nedavno resili proplaceni dovolene, tak opravdu to je cela za tento rok. Uz mi dosel zbytek![]()
Tak tak. Puvodne mel zamestnavatel proplatit pouze za tu dobu, co jsi na materske (stale jsi v pracovnim pomeru po tu dobu) a po novemu ma proplatit dovolenou za cely rok, tj. tech 20 dni (jestli mate v praci 25, tak celych 25) a samozrëjme take z lonskeho roku, jestli ti nejaka zbyla.
Z loni nezbyla. Takže to shnu, jestli to chápu dobře. Jsem na mateřské od prosince, na tři roky, a za celé ty tři roky mi zaměstnavatel bude proplácet dovolenou? každý rok těch 20 dní? A kdy to musí proplatit? mám se mu přihlásit? ![]()
No ještě že vás mám, to jsem vůbec nevěděla… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat