Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9199
18.9.11 08:28

vvv: ne, jen za letosni rok (teda myslim), ty dalsi 2 roky ti nic neplati - rodicak vyplaci socialka.

• načítám...
2600
18.9.11 09:32

Přeji krásnou neděli :-)
Mě teda celou dovču neproplatí. Proplatili mi půlku, ale já bych měla mít 40 dní, tak mi to pokrátili na 20, napsali to i na výplatní lístek. :evil: Ale i tak dobrý, původně mi tvrdili, že mi to převedou na dobu až se vrátim :pocitac: , ještě že je pani účetní poctivější než vedení :dance:

• načítám...
2000
18.9.11 13:31
beruškaa82 píše:
Markita píše:
Dneska me oslovila jedna „slecna“ ve vankovce, pry se zname s internetu, no urcite se zname, ale ja si ted vubec nemuzu vybacit od kud, tak jestli je to od tud tak mi prosim dotycna napis, a omlouvam se ze jsem nepoznala

ja jsem si to myslela, jen znam vice tveho malyho a toho jsem nevidela

to jsem byla jááá :mrgreen:
  • načítám...
758
18.9.11 17:28

Ahojky, my byli u nasich, vcera jsme se vratili, zapis na vejsku mam za sebou a ted to jeste zvladnout…teda moc tomu neverim potom co jsem slysela, ze z oboru vylijou 70% lidi z matiky a obornictvi a bazantnictvi. Njn uvidime. 15. rijna jdeme na vitani obcanku, bude nas tam 7 novych obcanku z vesnice a budeme sazet strom. Deti uz tam maji alej a u kazdeho stromu je cedulka se jmenem komu ten strom patri a kdy se narodil…

• načítám...
9199
18.9.11 17:40

Evi: hodne stesti pri studiu. Ta alej je super - to musi vypadat dobre. Tesim se pak na fotecky.

My se vratili z prochajdy - jsem nejaka zmozena :oops: . Byli jsme se podivat u nas na travertinovou kaskadu. Maly je ted cely nadseny, ze uz neni v kocaru - sedi a chlame se na me. Pred chvili jsme delali pejska a rezal se o 106 :mrgreen: Bobisek se mi ted 3 noci budi - asi hladem, vytahne vzdy 200 a spi dal. Asi najedeme na kasicky.

• načítám...
2600
18.9.11 19:44

Jéé Evi, ta alej je parádní nápad, aspoň máte pořádnou vzpomínku na celej život. Lepší než nějakej pamětní list. :palec: Jo a bažantnictví? četla jsem dobře? To zní docela vtipně :pankac:
Jinak my dnes vítali naše, vrátili se po 16 dnech ze Sardínie, tak jsme pro ně dělali obídek. Malej z nich byl celej div živej, valil na ně oči, co je to za opálený černochy :lol:

• načítám...
13837
18.9.11 21:34

:mavam: jsme nachlazení, ale snad to bude na ústupu… Jaký jste měli víkendíček?

• načítám...
1794
19.9.11 08:05

Ahoj holky, my jsme se měli o víkendu fajn. V sobotu jsme byli na nákupech, koupili jsme malé chodítko - to je radosti když jí do toho dám, ještě jsme tam nedávali kolečka, jenom to stojí na místě, ale i tak super. Hraje si v tom a dívá se kolem :palec: a v H§M jsme koupila čepku a rukavice, tam toho bylo, jééje. Včera byli u nás moji rodiče na oběd, dělala jsem bramborový salát s řízky :mrgreen:
Grepik ať je brzy lépe, teď je hodně dětí nemocných.
Evi ta alej je super nápad. :palec:
Mě se malá furt neotočí s bříška na záda, udělala to asi dvakrát a jinak néé, když je na bříšku tak couve, dopředu jí to nejde a pak jí to přestane bavit a musím jí otočit jinak řve a neotočí se sama :?:

• načítám...
2786
19.9.11 11:22

ahojky,nedočítám,nestíhám..
jsme doma všichni marod.Můj a já na ATB,starší Majda snoplí,kašle a |Markétka bobeček taky.. je to na h…o,malé děti by neměly být nemocné vůbec :-(

• načítám...
758
19.9.11 11:29

Ahoj holky, tak my jsme rano byli u doktorky, Marcusek mel teplotu 37,5 po odectu a zacal pokaslavat. Ma nejakou virozu, zrejme z te zmeny pocasi. Dostali jsme 2 sirupy a nurofen. Tak jsme doma, maly je takovy zasmusily a porad by se nuchnal chudinka mala. ted spinka…je mi ho lito. V praci jsem to odpiskala, protoze aby byl nemocny a hlidala ho tchyne, tak to fakt ne!(je sice uzasna, ale kdyz je dite nemocny potrebuje mamu) - to je alespon muj nazor. Doktorka mi ale rikala, ze kdyz ustoupi ta teplota mame jit uz zitra na pul hodky ven(kaslik ma suchy, zadny nalez na pruduskach), ze je lepsi byt venku nez doma v byte v panelaku…(my mame sice teply byt, ale take strasne suchy, premyslim o tom, ze poridime ty zvlhcovace vzduchu na topeni…

• načítám...
2600
19.9.11 11:38

Teda holky ty nemoci se tady nějak rozmnožily :-( U nás zatim nic, naštěstí. Jen jsme teď pár dní bojovali se zoubkama. Tak už má mates dva :dance:

• načítám...
13837
19.9.11 11:47

MartiG. díky, o sobě nemluvím, já jsem případ sám pro sebe, ale bojím se co holky, naštěstí M. se to zatím nerozjelo a dvojky v rámci možností dobré, není to hrozné

• načítám...
2600
19.9.11 11:51

Já jsem trubka, jsem tam chtěla ještě napsat, ať je všem nemocným mrňouskům, maminkám a taťuldům brzo líp. :hug:

• načítám...
12429
19.9.11 12:04
koale píše:
Mě teda celou dovču neproplatí. Proplatili mi půlku, ale já bych měla mít 40 dní, tak mi to pokrátili na 20, napsali to i na výplatní lístek. :evil: Ale i tak dobrý, původně mi tvrdili, že mi to převedou na dobu až se vrátim :pocitac: , ještě že je pani účetní poctivější než vedení :dance:

Proplatit ti to musí, je to v zákoníku práce.Pokud jsi splnila všechny podmínky (V pracovním procesu-na mateřské jsi letos byla více jak 60prac. dní a navazovala ti ta dovolená hned na skončenou mateřskou) tak se s nimi hádej, máš na to ze zákona právo!!!Udělala jsem to taky tak.

Jinak my jsme byli na cvičení a Bobeš je teď pořád na kolínkách :dance:

• načítám...
3221
19.9.11 12:51

KASPI JAK NAVAZOVALA DOVOLENÁ? VŽDYŤ NAVAZUJE RODIČÁK, NE?

Kaspinka píše:
koale píše:
Mě teda celou dovču neproplatí. Proplatili mi půlku, ale já bych měla mít 40 dní, tak mi to pokrátili na 20, napsali to i na výplatní lístek. :evil: Ale i tak dobrý, původně mi tvrdili, že mi to převedou na dobu až se vrátim :pocitac: , ještě že je pani účetní poctivější než vedení :dance:

Proplatit ti to musí, je to v zákoníku práce.Pokud jsi splnila všechny podmínky (V pracovním procesu-na mateřské jsi letos byla více jak 60prac. dní a navazovala ti ta dovolená hned na skončenou mateřskou) tak se s nimi hádej, máš na to ze zákona právo!!!Udělala jsem to taky tak.

Jinak my jsme byli na cvičení a Bobeš je teď pořád na kolínkách :dance:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí