Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2578
14.9.11 08:33

Jajka: no tak já přišla o mlíko tak jak jsi psala u prvního mimča, takže i trochu svoji vinou, dovršilo to že mě štípla vosa a nemohla jsem kojit a vykašlala se na odsávání a pak jsem po týdnu malého přiložila a on sice sál ale asi tam nic nebylo protože měl stále hlad :wink:

Žába: tak my jsme plazení nevynechali, ale jinak to máme hodně podobný, taky malej za sebou nechává stopu a když má náladu tak naslintá a ještě to rozmazává rukou :cert: :mrgreen: to je nová hra :lol:

• načítám...
3968
14.9.11 08:58

Dobré ránko holky :-D

Tak jsem musela volat doktorce a přeobjednat očkování a prohlídku na pondělí-jsme nemocný já i manžel :cry: malého hlídá tchýňka-naěštěstí-a já doufám že nic nechytil :-( včera nám nic nebylo a dneska to máme i s teplotama a pěkným škrábáním v krku :cert:

• načítám...
3221
14.9.11 09:00

Holky, co myslíte tahle autosedačka? http://www.kocarkycz.cz/…-olivia.html
:think:

• načítám...
2600
14.9.11 10:04

Přeji pěkné i když u nás deštivé ráno.
vvvv autosedačka vypadá dobře, taky bych pak chtěla buď tuhle značku nebo maxi-cosi, jen pořád řešim jestli vzít tu s tím rozsahem 9-36, nebo 9-18 :nevim:
Hromni ať je brzo líp a hlavně ať to malej nechytí :hug:
Jajka já musela dokrmovat po kolení nutráčem už od 4 měsíců, malej nepřibíral, a to byl tak nějak začátek konce. Pak už jsem si jen řekla že to dojedu do půl roku, jeli jsme ještě na dovču do Maďarska, tak abych tam neřešila bolavý prsa. Ale už jsem vždy nakojila a do hodiny měl hlad, takže toho bylo fakt málo. :-( Žá-ba ať se to s tou školkou zlepší :hug: kamarádka to teď taky řeší, 2 dny tam byl malej úplně nadšenej a po víkendu jí prosil, že už tam nechce. Musí ho vodit tatínek, ona na to nemá. :-(
Nemáte nějakej nápad co vařit k obědu? Nějak mě dnes nic nenapadá :nevim: včera jsem připálila řízky, tak abych si napravila reputaci :lol:

• načítám...
12429
14.9.11 12:15

Žá-ba já jsem si říkala, že jsi nějaká nenadšená :lol:
Musíme udělat nějaký sraz:)Jinak v pátek dorazíme na plavčo:)
Blinkání lepší, ptž jsem mu dala tu rýžovou kaši co jsme dávala od těch 5měs na to blindění a dokonce ji pije i s flašky:)Tím pádem se to zlepšilo a vybaští toho i víc:)
A ještě se naplazíme:)Pokud nepočítám točení dokola:)

Jinak MS jsem dostala taky tak nějak jak jsem přestala kojit, ani ne tak silnou jako nepravidelnou.Ale už mám HA takže zase jak hodinky:)

O pavoucích mluvit nebudu,ptž bych asi omdlela :mrgreen: Mám děsnou arachnofobii.

• načítám...
4354
14.9.11 12:32
Kaspinka píše: Žá-ba já jsem si říkala, že jsi nějaká nenadšená :lol:
Musíme udělat nějaký sraz:)Jinak v pátek dorazíme na plavčo:)

:oops: :mrgreen: Však já na to pak myslela ještě večer, že jsem se asi musela tvářit děsně kysele :roll: :mrgreen: . Navíc jsem byla nervózní, měly jsme jít s kamarádkou cvičit a chlapi s dětma na procházku a měli dost zpoždění, tak už jsem stepovala… :wink:
Už se na vás v pátek těším!
S tím blinkáním - hlavně, že se přišlo na to, co mu nevyhovuje. Mates třeba nesnáší sladký kaše, navaluje se mu a poprvé ji taky celou vyblil. Takže zatím jediná, která mu jede, je Sunarka s cereáliemi, ta je fakt skoro bez chuti. Musím najít ještě nějakou, aby měl aspoň nastřídačku.

hromnice - ať jste brzy zdraví :hug:

koale - vypadá to, že už je to v pohodě, dnes odcházela ráno s úsměvem a tak věřím, že i přes den to bylo bez pláče, když i v pondělí a včera byla nadšená. Za chvilku mi dorazí (tady prší a Matěj pořád spí, tak vyzvedává výjimečně manžel). Na vaření se neptej, po 3,5 letech doma mi už dááááááávno došla inspirace :roll: .

• načítám...
1274
14.9.11 13:16

vvv: my určitě budeme také kupovat Römer, už máme teď pro malého a budeme kupat i větší, ale určitě 9-18kg a pak větší ještě.

hromni: ať jste brzy zdraví… :kytka:

Plazílci jsou šikulky, my zatím jen valíme sudy…

• načítám...
2578
14.9.11 13:25

vvv: autosedačka je dobrá, u nás vyhrála maxi cosi tobi :wink:

Koale: maxi cosi neděla velikost od 9-36 a je to škoda

• načítám...
3524
14.9.11 13:38

VVV my také budem kupovat Römer, až se trochu vzpamatujem, takže za mě souhlas :-D jen taky nevím jako vzít, jestli 9-18kg nebo 9-36 kg :nevim:

Hromnice brzy se uzdravte… :wink:

Malej se taky ještě neplazí, takže závist těm, kteří se plazí nebo lezou…

• načítám...
3968
14.9.11 14:36

Holky děkuju vám moc :hug:
Jinak my ani nelezeme a ani nesedíme :-( a o té větší autosedačce jsme ještě ani neuvažovali :nevim: my jak nemáme auto tak to nějak neřeším :nevim: ale koupit ji musíme k našim domu

• načítám...
2600
14.9.11 16:35

Market aha, takže tobi je jen do 18 kg? My máme maxi-cosi vajíčko pebble a je super. A jde dát ještě v potisměru aby tam mohlo nesedící dítě, nebo ne?
Budu muset nechat manžela to nastudovat :mrgreen:

• načítám...
1794
14.9.11 19:57

Přidala jsem do alba profi fotečky, tak se koukněte kdo chcete. Žá-ba - když zháníš nějakou nesladkou kaši nechceš ode mně? Mám doma kaši od HIPP BIO obilná kaše s rýžovými vločkami, není sladká. Sačši vůbec nechutná, nevím co s tím tak bych ti ji poslala a uvidíš, co?
K tomu kojení, já jsem přestala po skoro půl roce přikrmování, po kojení mi vypila 130 UM takže už to nemělo cenu.
Hromnice ať je brzy lépe :palec:
My asi budeme kupvat sedačku od Romer. 9-18 kg. Chtěla jsem tu až 36 kg, ale někde jsem četla, že to nevydrží ta sedačka, potah bude brzy v háji a je drahý na výměnu. Když se nad tím zamyslím tak je fakt, že tak dlouho to nemůže vydržet…a pak bude třeba druhé mimi tak to zdědí a prvnímu prckovi se koupí ta větší.

• načítám...
2578
14.9.11 20:04

Koale: to právě nejde, my tam dali malého a ještě uplně neseděl, máme ji asi 147dní a je na ni dobré že jde polohovat - tak ji máme na té poloze nejvíce do kolíbky aby malej neseděl a neklinbal dopředu. :kytka:

• načítám...
3524
14.9.11 20:45

Marti fotečky jsou krásný…moooc vám to tam všem sluší :palec: tak to čekání nakonec stálo za to, viď?

A s tou sedačkou jsi nakonec poradila i mě :-D máš pravdu, že je to lepší, já jí teda chtěla, ale nevěděla jsem…a úplně původně jsem se rozmýšlela mezi 0-18 kg a 9-18 kg…doteď nevim, která je lepší :nevim:

• načítám...
1794
15.9.11 07:39

Děkuji. No já asi koupím tu od devíti kilo…ještě jsem viděla sedačku s pultíke, ale nevím jaké to je. Třeba tuhle: http://www.malvik.cz/…9-18-kg-2011?…
ale ona asi nemá pásy?? :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí