Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky jen rychle pozdravím:) Jogurt by se prý měl dávat od 7,5-8měs a měli by se dávat ty „živé“ tzn. activia asi moc ne, tam žádný život není:)Nějaké živé jogurtové kultury, př Holandia, choceňský atd.
Sušenky dětské jsou myslím od 6měs, už jsme je taky zkoušeli i kukuřičné křupky a křupky jsou lepší ptž se rozpustí a Bobeš je líp sežvýká.
Vítám novou maminku ![]()
A mám dotaz a důležitej:) BObeš blindí večer kaše, ale velice zlváštním způsobem.Ty nemléčné rýžové si myslím že jedl dobře, pak jsme přešli na ty nemléčné.Měl už různé příchutě a jednou je blindí a jednou ne.Myslela jsem,že je to tím, že jsou husté tak jsem je dělala řidší, ale ty už blindí taky.Cos i o tom myslíte?Zkusím se vrátit k těm rýžovým ale nemyslím si, že to pomůže.Mám zajít za mudrou se zeptat?Mlíko totiž večer moc nechce.
Grepik holky jsou úžasné, pořád tě obdivuji, že to zvládáš ![]()
My jsme byly včera na první plavčo a bylo to super, Saši se to moc líbilo, celou dobu se jenom usmívala
, pak jsme se chvíli pochodily po městě a pak jsme byly na natřelení naušniček. To byla taky moooc šikovná, plakala jenom jak to střelilo a pak už vůbec ![]()
Dnes jsem jí uvařila brambor + cuketu + rajče + kukuřici + kuř. maso a super. Mooc jí to chutnalo.
Ahoj ženy, dnes bylo tááák krásně, že jsme kino zrušili
a šli na výlet do bludiště z kukuřice, bylo to super, plnily se tam na stanovištích různý úkoly, kreslily obrázky a tak, dalo se tam projíždět i s kočárkem, takže fakt paráda. ![]()
S tim blinkáním ti Kaspinko bohužel neporadim, nejlepší bude asi zeptat se doktorky.Tak na vás aspoň myslim, ať se to zase zlepší ![]()
ahoj, no doufejme, že ještě krásně bude
na podzim a zimu se teda fakt netěším ![]()
zítra má byt taky krásně
to si uzijem u nás hody a stárka je o patro víš ![]()
zítra má být ještě líp
jdeme do se podívat na ceklej den do ZOO-neděle jak má být ![]()
Ahoj holky, ![]()
tak jsem zpět z dovolené, bylo to krásný, dokonce jsme stihli i znojemské Vinobraní a průvod krále Jana
Mrňavce se tam tay moc líbilo, prospal celou prohlídku vranovského zámku v šátku! Akorát blbý je, že jsem v pátek dost nešťastně upadla a vyhodila si koleno, tak tady doma pajdám ![]()
Markét gratuluji k lezení ![]()
Marti, furt jsou lepší dvojčata než děti rok po sobě, obdivuju tyhle maminky, musí to být na palici.
My byli včera na nákupech děs, průvan v peněžence jak hrom, ale jsem spokojená
a dneska jsem uklidila konečně sedačku a mám si kam sednout
to přestavování je fakt šílený, kdyby se to udělalo najednou, ale jak to jde postupně tak je to na palici.
a taky máme nového člena rodiny
Pepíčka ![]()
Grepik to asi ano, jedno pomalu začalo chodit a hned druhé mimi, to musí být fakt na palici, mě by asi kleplo být znovu těhotná ![]()
Kaspinko to mě vůbec nenapadá proč blindí. A zkoušela jsi třeba mlíčko s kaší mu dát místo normální kaše?
Zkoušela jsem snad úplně všechno.Zkusím se vrátit k těm rýžovým kaším a uvidím.Mlíčko s kaší to kupované si dá, ale nevypije toho tolik co sní té kaše.
Ahoj holky, dneska bylo fakt krásně, ale jde k nám studená fronta ![]()
Mě dneska kamarádka přivezla ty kouzelný hrnečky Avent, objednala jsem si ten malej od 6m a ten větší od 12m, jsou super, přes ní vyšel jeden na 110,–, ale nechtěla nic , že to má malej od ní
ale stejně, fakt super cena a je to rovnou z philipsu…tak zítra vyzkouším…Jo a vyvařujete je jako ostatní flašky?
Kaspi mě taky vůbec nenapadá, proč blinká…zeptala bych se dr. ![]()
Přeji dobré ráno ![]()
Grepik - kdo nebo co je Pepíček?
![]()
Klary - Hrníček od aventu mám taky, Matýsek z něj pár dnů s nadšením pil, ale pak ho to nějak přestalo bavit, tak jsme zpět na flašce a čekám až dozraje čas
Já jsem to poprvé vyvařila a pak proplachovala vařící vodou.
Holky používáte na UM ještě kojeneckou vodu? Já si říkám, že už bych to začala dělat z kohouťačky, stejně kdoví kde se ty kupovaný flašky skladujou ![]()
Jinak u nás včera uklízecí den, konečně jsem z garáže odstranila bedny s věcma z práce
, co tam byly od listopadu
, kdy jsem musela nastoupit na nemocenskou.
![]()
koale Pepíček je andulka vlnkovaná
Kdysi jsme měli andulku a umřela v roce 2009 a já už nechtěla, ale nějak se to zvrtlo ![]()
Koale, já jsem nikdy kojeneckou vodu nepoužívala, jen převařenou z kohoutku… Tady u nás na Ostravsku je prý kupodivu kohoutková OK… ![]()
Koale já používám převařenou Dobrou vodu neperlivou a ještě nějaký čas budu…
Grepi klasický jméno pro andulku ![]()
Jo musim se pochlubit, malej má už týden dole dva zoubky
nejsou teda ještě úplně vylezlý, ale jdou hezky vidět…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat