Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Lipánky ještě určitě ne, ty prý až po roce.
Kláry - sušenky už jsem zkoušela, jsou maji prima tvar, ale Matýsek se mi na nich skoro pokaždý dusil, jak je oslintal natolik aby šly uklovnout, tak ten větší kousek co upadl nezvládl.Lepší jsou kukuřičný křupíky
Jo a jsou fakt sladký, chutnaji jak Bebe - takový ty obyč červený. Tak je jim zatim já ![]()
Přesně tak, nejdřív po roce…znám holku co je cpala svý holčičce ve 3 měsících… ![]()
S těma sušenkama děkuju
takže je ještě kupovat nemam…já kukuřičný křupky malýmu dávám, ale hned je sní, tak jsem myslela, že by mu tyhle vydržely dýl, když je žužlá…
Grepi u nás byla hrozná zima včera, dneska už to neni tak hrozný, ale topíme
o víkendu se má zas oteplit, tak uvidíme…
Kláry třeba bude šikovnější než ten náš prďola. Můžeš je zkusit, při nejhorším je dojíš
Ale taky se žíleně rozmatlávaj, Mates byl pak zralej na to, hodit celej do pračky.
Já už jich dostala 2 balíky a ještě nějaký sunarky nebo co, ale zatim čekaji ve skříni ![]()
Klari, jj včera bylo hrozně, jsem holky oblíkla do pejskových kombinéz, chvátala jsem pro M. do školky tak jsem rychlepoužila overálky a Kajulce je přesně do listopadu jí asi nevydrží
![]()
Grepi holky jsou super
moc jim to sluší…
Já se včera bála, aby mi malej nenastyd, když jsme šli z bazénu, ještě ke všemu měl lacláčky a mě se podařilo namočit ten hořejšet, takže to měl úplně mokrý, a to jsem potřebovala ještě do Olympie nakoupit, tak jsem mu pod ně dala látkovou plenu a snad dobrý ![]()
Dneska v noci spal u nás v posteli, zaboha nechtěl usnout, od sedmi v postýlce řval, v osum jsem ho viděla a koukal až do půl 10
pak jsem ho tam šla zase dát a řev, přitom bylo vidět, že je ospalej…tak jsem ho dala do postele, aby se manža vyspal, přijel ve 21:00 a vstával ve 3:00 , no a malej hned usnul
jsem zvědavá na dnešek, ale do postele už ho nevezmu…nevím, jestli je to k těm zubům…zdá se mi, že už se mu dole jeden prořezává, má tam i takovou jakoby prasklinku nahoře, je to možný???
Holky díky.
No včera kosa fakt šílená. Holky měli jen polodupky a bodyno na to jsem jim hodila tyhle overaly a dala nánožník, jen byly holky lehce nevrlé, že nevidí ven, jezdí totiz furt na břichu a boudu mám vzadu oddělanou, ale to už se moc nená a zvýšit jím to nechcu dokud sami pořádně nesedí, ale dneska tak jeli a pokud nebude vítr tak tak budou jezdit.
Tos udělala super, vyložit prostě plínou a určo to bylo ok ![]()
Hromnice píše:
holky a ten jogurt už můžu zusit taky nebo mám ještě počkat-příští týden nám je 7 měsícůa jestli jo tak jakej kupujete-a ještě a co lipánky, pribiňáky-jo nebo ne
začátečník se ptá
ja zacala s jogurtem v 8 mesicich a davam jen bily - Holandiu a dochucuji presnidavkou. Lipose a pribinaka bych nedavala - ze zacatku urcite ne, tak do roka ne
Tak vám holky nevim jestli jsem normální
Brácha s manželkou mi dnes nabídli abychom si s manžou zítra zašli do kina, že nám pohlídaji Matýska, tak jsem nadšeně souhlasila, ale nějak se mi to rozleželo a zjistila jsem že ho vůbec nechci nechávat hlídat, že se mi bude stýskat a budu bez něj úplně na nervy.
Tak tady teď vymýšlim výmluvu, proč do toho kina nejít
Jsem asi fakt psychouš ![]()
ahojky:
Koale: vítám ![]()
Grepík : holky jsou úžasný ![]()
Jinak se také musím pochlubit : lezem
teda ještě pomalu ale je to tam ![]()
: já dávám: sušenky Sunarka a pak ty křupky a obyč piškoty - většinu mu to dávám do přesnídávek nebo do jogurtu - a také dávám Holandii a Activii ![]()
hezký pátek všem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat