Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kaspinka: jenže já je nemám uplně nové - prodala mi je kamoška po jechich mimču takže snad ti obochod vezme ![]()
Holky mám dotaz: jak čtu tak asi většina MS už měla - ale je tu taky někdo kdo ještě od porodu ne??? já právě ještě pořád nic
ale je fakt že jsem teprve před 14dny přestala kojit tak jestli to není tím
děkuji ![]()
Grepík: holky jsou akorát - my jdem 20tého, tak si myslím že moc do 10ti kil nám chybět nebude ![]()
Marky volala jsem tam a vyměnit je nemůžou ptž mají jednu velikost a peníze mi nevrátí leda bych si vybrala jiné zboží.Tak je večer šoupnu na mimibazar:)
Klari to vis, ze te prohlidne i kdyz mas MS, to vubec zadny problem neni. Taky by jsi mohla cekat mesic a nic, nehlede nato jestli beres antiko a nepravidelne krvacis, tak by se to melo resit, taky by jsi mohla hodne rychle otehotnet i pres prasky…
Jinak ja pavouky taky nesnasim mam z nich panickou hruzu, asi bych tu pracku zavrela a cekala na manzela…bojim se je i zabit, protoze mem strach, ze na mne skoci
mne dat nekdo velkeho do postele, tak je zarucene po mne!zesedivim, vykriknu a umru:)
Evi, jsi mě rozesmála
to já bych taky umřela. No on už tam ten pavouk byl douho a když jsem ho viděla před tím tak jsem řekla manželovi ať ho zabije, jenže nezabil, utekl mu a on to nechal tak. Tak já z htůzou chodila dávat prádlo prát. Dnes jsem se rozhodla, že už ho musím zabít sama. Jinak je taky nezbíjím, protože mám tejný problém jako ty. Můj chlap je ze mně na prášky ![]()
Klári tak si tam zavolej a domluv se raději. Jo a víš co? Dnes mi volala fotografka, že fotečky dnes odeslala
juchůů, vložím je pak tady ať se můžete kouknout.
Markét - já myslím, že když jsi přestala kojit tak za chvíli dorazí…
Jo a holky padají Vám vlasy? Mě strašně, vlasy jsou všude kde se podívám, po umytí a učesání mi zůstane hrst v ruce
koupila jsem si i vitamínky tak uvidím jestli se to zlepší. ![]()
Jo a jeste jsem zapomnela jak jsme byly na te svatbe, tak kamaradka minuly rok 11.09.2010 chytla moji kvetinu a presne na rok 10/09/2011 v sobotu se vdavala. My slavili o pulnoci vyroci 1. rok jako manzele. Jira dostal ode mne listky na koncert Daniela Landy a ja dostala krasne zlate srdicko i s retizkem na krk. Tak se musim pochlubit…:)tak rychle to uteklo uz jeden rok manzele…
Evik - blahopřeju k výročí
, my budeme mít v říjnu 2 roky, letí to jako blázen.Docela jsi mě inspirovala s tim dárkem, že bych manželovi taky dala lístky někam…a pak si šla s nim užít ![]()
Markét hlásim se do skupiny těch, co to ještě nedostaly. Ale přestala jsem kojit taky tak nějak před 14 dny, tak snad je to ještě tím. Stejně už mám posletní platíčko antiko, tak se budu muset obědnat na gyndu ![]()
My byli na rehábku a dostali jsme pochvalu, já teda trochu doufala, že už nám třeba ubere nějakej cvik, ale co se dá dělat.
Jo a holky kolik vám děti vypijou tekutin, kromě mlíka za den? Matýsek dá tak 250 ml čajíku, k tomu 2× 180 mlíka (snažim se do něj ty dvě dávky nacpat, jedna by byla fakt málo) a pak jen voda v jídle a tý asi moc neni.
Jo a omlouvám se jestli se ptám na něco co už jste řešily, nějak nemám čas vše dočíst. Koukla jsem se ale na první stránku a tímto děkuji Hromnici že diskuzi založila ![]()
Evi gratuluju k výročí
my jsme v květnu měli už 3 roky ![]()
Jinak Markét já co jsem přestala kojit, tak jsem MS dostala během 14 dnů-mám ji pěkně silnou, ale za to pravidelnou
příští rok by jsme se chtěli pokusit o druhé mimčo
Vlasy my padaly, jak jsem kojila, ale jak jsem přestala, tak už je to v pořádku ![]()
U nás s tím pitím-to není nijak extra valné-pije strašně málinko a vůbec nevím co s tím mámdělat jak to do něj mám narvat ![]()
Evi gratuluji k výročí, my jsme měli 5 let teď v srpnu, to je šílený jak to letí ![]()
Marketa14 píše:
Kaspinka: jenže já je nemám uplně nové - prodala mi je kamoška po jechich mimču takže snad ti obochod vezme![]()
Holky mám dotaz: jak čtu tak asi většina MS už měla - ale je tu taky někdo kdo ještě od porodu ne??? já právě ještě pořád nic
Grepík: holky jsou akorát - my jdem 20tého, tak si myslím že moc do 10ti kil nám chybět nebudeale je fakt že jsem teprve před 14dny přestala kojit tak jestli to není tím
děkuji
ahoj
já teda taky bez ms ale pořad kojím bastit moc nechce ![]()
Evi gratuluji k výročí ![]()
Jinak MS jsem také ještě neměla, ale u mě je to tím že kojím a beru Azalii…
Holky dík, v pátek si k němu zajdu ![]()
Marti no to je dost…hlavně, aby jsi s nima byla spokojená, když už jsi takhle dlouho musela čekat…
Grepi holky mají hezký míry ![]()
Jo a ohledně těch pavouků…já je zabiju jen raidem a to musim stát na druhý straně místnosti, stříkám tak dlouho dokud neni po něm a pak na něj ještě hodinu strnule koukám, jestli se nepohne…no magor, ale mám fakt arachnofobii…fůůůj…mám zase husí kůži
Tak za mě taky strach z pavouků, když je objevím při úklidu tak ho vysaju, ale pak se bojím aby náhodou nevylezl zpátky tou dírou
MS taky ještě nemám. U prvního jsem ji dostala myslím 3 měsíce od porodu, ale to už jsem nekojila. Teďka stále kojím. Holky co jste ukončili kojení někdy v poslední době, můžu se zeptat z jakého důvodu? Protože to nešlo nebo i z jiného? U prvního jsem skončila moc brzo, protože jak jsem začla dokrmovat Nutrilonem tak malej po nějaké době začal kojení odmítat - strašně řval a nechtěl a mlíka se dělalo čímdál míň protože jsem neodsávala a on moc nesál tak to vyšlo doztracena
Teď už po zkušenostech jsem bojovala od začátku a ještě kojíme teď už s příkrmem oběd a kaše večer a brzo přidám přesnídávku na svačinku.
Nazdárek
,
zase jsem to tu trochu flákala, dočítala jsem jen letmo…
Vendulka měla od středy (potažmo o víkendu) krizi se školkou, tak jsem byla dost bez nálady, je to psychicky náročný vidět tu proměnu veselého dítka na smutné pohledy, pasivnost, maminčino klíšťátko… Nechci to zakřiknout, ale včera i dnes obrat a už se zase zapojuje do kolektivu a hlavně přestala neustále opakovat, že už do školky nepůjde a proč tam musí a jestli si pro ni opravdu přijdu atd. atd. Když se na to dívám zpětně, bylo to vlastně kraťoučké období, ale přišlo mi to nekonečný. Snad už to teď bude v pohodě. Ale věřím tomu, měla předpoklady k tomu zvládnout to bez větších problémů.
Kača.M - co u vás? Přišla krize nebo se jí Majda úspěšně vyhnula?
beruskaa - já si to s tím plavčem myslela. Škoda…
Ani Markita nebyla. Vlastně ani tady dlooooouho ne
.
Kaspinka - víš, že jsem Tě včera normálně nejdřív vůůůbec nepoznala? Původně jsem myslela, že je to někdo úplně jiný (proto jsem zamávala/kývla jen tak letmo), docvaklo mi to až při pohledu na kočár
.
Co to blinkání?
grepik - krásné míry mají holky, jako vždy ![]()
Co se týče MS, dostala jsem ji velmi brzo po šestinedělí, kojím doteď, do 6. měsíce plně. S Vendulkou jsem to měla stejně. Říká se často, že to na kojení závisí, ale není to prý pravda, nejen já jsem toho důkazem.
Klaaras - na tu gyndu URČITĚ zajdi!
Evik - jéééé, vy jste se brali 11. 9.? To mám narozeniny
. Gratuluju k výročí
.
My v sobotu slavíme 9 let - teda chození, od svatby jsme měli teď v srpnu 4 roky, ale já tak nějak víc beru to zářijový výročí
.
Jinak Matěj je už pěknej šmejdil, doplazí se všude. Je jak slimáček, slintá si pod sebe a pak to vesele vyleští bodyčkem
. Už má i horní jedničku, takže 4. zub, levá se chystá záhy. Docela ho to ale trápí, je protivnej
.
Co jsem tak postřehla, je tady zase několik dalších šikovných lezců - tak gratuluji všem
.
Holky, to všichni vynechali plazení??? ![]()
Ahoj holky, já taky pořád nemám MS, kojím už jen ráno, večer a v noci. Beru azalii a doktor mi říkal, že pokud mi vyhovuje, tak ji můžu brát i dál, i když kojit nebudu a s největší pravděpodobností to nedostanu ani pak…
Což mi plně vyhovuje… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat