Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoj
Marti**, kiddy jsem kupovala u M., byla vítěz testu, super, bohužel naše dítě patří mezi to malinké procento, komu autosedačka neseděla…necítila se tam dobře, šíleně vyváděla…přesně jak psali tenkrát v D-testu, velké negativum těchto autosedaček je, že nemusí dítěti vyhovovat a já tomu blbec nevěřila…no ale to už je jedno.
**ža-ba**** díky, drží si furt rozdíl kilo, až je to prý neuvěřitelný, že prý slabší obvykle dožene nebo předežene silnější ![]()
Ahoj holky tak já se taky přidávám do boličů krků:( Před pár dny to měl manža a od včera to mám já.Jinak mi ale nic není, jen ten krk.
Holky a nevíte jestli jsou nějaké sedačky které mají tu horní hranici níž než 9kg?Ptž než my budeme mít 9kg tak bude malej chodit do školy ![]()
Jedině skupina 0 - 18 ale to nevím, to asi nebude tak bezpečné jako 9 - 18… Každopádně si myslím, že ono není až tak podmínkou mít těch 9 kg ale hlavně sám musí sedět… ![]()
četla jsem, že podmínky jsou tři - 9kg, 9měsíců a sám musí sedět… 0-18 kg na Adacu má výborné hodnocení HTS besafe izi combi x3 isofix… kkoukala jsem na ní ve skutečnosti a vypadá opravdu dobře
Já jsem 0-18 kg chtěla Römer, podle mě je dobrá v tom, že do 13 kg se může vozit vproti směru a mimčo nemusí sedět, jsou tam asi 3 polohy, jestli si to správně pamatuju, pořád se rozmýšlím, jestli tuhle nebo 9-18 kg…
Ahojky,
my byli 5 dnu v Jesenikach a maleho nam nekdo vymenil za kriklouna
![]()
Jinak sedi kdykoli to jde - se mu to zalibilo, ale nijak dlouho jeste nevydrzi, takze kolem neho litame, jak se mrska do hlavy. Polozim ho na perinu, ale on si stelne z ni sleze a sedne na plovoucku
A v hlubokym kocaru jedine s ksirama, ale jak se tam otaci a pidalkuje a seda si, tak mu to nejde a rve a rve a rve
Takze asi vytahuji sportak.
A zuby stale nemame ![]()
Kaspi, M. taky neměla 9 kg a jezdila od 10 ti měsíců v kategorii 9 - 18, seděla pevně, 9 kg měla až někdy v 15ti měsících, ale byla hrozně vysoká a důležitější jak váha je rozdíl mezi hlavičkou a sedačkou, nesmí být víc jak 2 cm, 2 cm jsou hraniční a pokud dítě přesahuje hlavou, je to nebezpečné. Říkala mi to paní na besipu, kde dělají testy autosedaček a jiné a bylo to aj v D-testech
že nohy čouhaj z vajíčka tak to nevadí, nesmí čouhat hlava, ta je nejdůležitější,pak váha
grepik píše:
Kaspi, M. taky neměla 9 kg a jezdila od 10 ti měsíců v kategorii 9 - 18, seděla pevně, 9 kg měla až někdy v 15ti měsících, ale byla hrozně vysoká a důležitější jak váha je rozdíl mezi hlavičkou a sedačkou, nesmí být víc jak 2 cm, 2 cm jsou hraniční a pokud dítě přesahuje hlavou, je to nebezpečné. Říkala mi to paní na besipu, kde dělají testy autosedaček a jiné a bylo to aj v D-testechže nohy čouhaj z vajíčka tak to nevadí, nesmí čouhat hlava, ta je nejdůležitější,pak váha
tak tak, jde o tu hlavicku. Pekne je to popsano zde
Dobré ránko holky ![]()
Hlásím že my je o malinko lépe-můžu dýchat nosem ![]()
Koukám že probíráte autosedačky ![]()
Jinak jsem byla ráno na nákupu v Tescu a maj tam nádherné věci na mimina na zimu-zatím jsem odolala, ale jen horko těžko ![]()
jinak ten rodičák už my včera přišel taky ![]()
Zdravím ![]()
Tak teda půjdem do tý sedačky s tim menším kilovým rozsahem. Jen ještě vybrat tu značku.
Dobře že jste to tu včera probraly, já už právě plašila, že budou za chvilku Matesovi vykukovat nožičky a ono o ně nejde ![]()
Nosánek - to jste se měli, taky bych hned někam vyrazila a malej je megašikula když už sedí ![]()
Marti já bych se taky chtěla podívat na fotečky, prosííím ještě jsem nikdy žádný od profi fotografa neviděla. Nechceš si mě přidat do přátel? Jinak to asi nejde, že? ![]()
Market a vy už v ní malýho vozíte?
Všem nemocným přeju ať bacil odtáhne do hlubokých lesů ![]()
Jo a u nás se vstává už měsíc, každým týdnem o 15 minut dřív, takže dnes už v 5:45, jsem zvědavá kdy se to zastaví ![]()
jo a Hromni dobře že rodičák přišel a nemusíš nic řešit…jen škoda že to neni víc peněz. Taky jsem byla v tescu a viděla ty super kombinézky a jiný věci. Ženy už máte fusak? Já pořád nevim jakej. ![]()
Hmm tak to se asi do Tesca budu muset taky vypravit:)Viděla jsem tam perfektní koženou bundu s kožešinovým límcem (takovou tu leteckou:)) a strašně se mi líbila:)
Fusak asi pořizovat nebudem, máme ted nánožník na kočáře a bude mít na sobě ještě deku tak nevím kam bych ho tam ještě dala.
koale: my máme fusak od Emitexu (Emitex Combi)… jinak s tím vstáváním to máte teda
snad už to nebude postupovat …
Hromi: hlavně, že už je lépe
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat