Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
19.9.11 12:54

To je ale jedno, říkali mi to na sociálce když jsem si byla hlásit délku rodičáku.Začátek rodičáku a té dovolené máš teda zároveň.

Dám příklad na sobě - mě mateřská dovolená končila 29.6. a rodičák začínal 30.6. a stejně tak mi 30.6. začla i dovolená.Chápete?

• načítám...
2600
19.9.11 13:06

Tak těch 60 dní jsem splnila a tu dovču jsem v žádosti o její proplacení taky měla napsanou tak, aby mi to navazovalo, ale proplatili mi 10 dní v červenci a 10 dní v srpnu, což teda moc nechápu proč. :nevim: Tak tam asi ještě zajdu na pokec. :pocitac:

• načítám...
3968
19.9.11 13:12

Ahoj holky :-D
Taky zdravím po víkendu. My jsme nikde nebyli :-( Já ho proležela celý v posteli a ležím ještě i dneska :cry:
Taťku máme už zdravého a ode dneška má dovču do konce září :dance:
No a Petříček už je snad taky v pořádku :nevim: jsme bez teplot-jen nějak moc spinká, asi to počasí :nevim: jinak na to očkování jdeme až v pátek
Evi gratuluju k přijetí na školu :hug:
A všem moc přeju, aby jste se co nejdříve uzdravili a i dětičky :hug:

• načítám...
12429
19.9.11 13:18

To si zajdi:) kdyby něco tak ti můžu přeposlat co mi poslala paní z inspektorátu práce ať se můžeš odkázat na konkrétní paragrafy :wink:

• načítám...
3221
19.9.11 13:38

:think: tAK JÁ JSEM O NIČEM NEVĚDĚLA A DOVOLENOU NEMĚLA NAHLÁŠENOU, ALE PSALA JSEM DO PRÁCE ABY MI TO VYPLATILI, TAK JSEM ZVĚDAVÁ CO ODPOVÍ,…

• načítám...
3524
19.9.11 16:08

Ahoj holky,
až dneska jsem se vrátila od našich…
dočetla jsem vás, ale už si všechno nepamatuju, jen jsem postřehla hodně marodů, tak se všichni rychle uzdravte :hug:

Já jdu s malým do poradny zítra, tak jsem zvědavá co se dozvíme…

V pátek jsem byla na tý gyndě a doktor mi řekl, že se to může stávat a prý jestli chci, tak mi napíše novou antikoncepci, řekla jsem, že jestli je to tim, tak jo a on mi jí napsal, to je všechno, vůbec mě neprohlídl nic, tak uvidim…

• načítám...
2600
19.9.11 17:57

Kláry koukla jsem ti drze na fotky, jsou super, jste moc pěkná rodinka, jsem si říkala komu je Davídek podobnej a asi je z vás nakombinovanej pěkně spravedlivě půl na půl :palec: Jo a jak byl úplný miminko, tak to bylo taky dokonalý :srdce: . Začíná mě mrzet, že jsem si Matýska taky nenechala vyfotit, to už se nikdy nevrátí…šílený jak to letí :-(
Kaspinko to by se mi možná hodilo,že bych tam šla pěkně přichytaná :think:

• načítám...
3524
20.9.11 09:11

Dobré ránko :mavam:

Koale děkuju :hug: Já tohle skoro vůbec nepoznám komu je mimčo podobný a už vůbec ne u našeho malýho…když byl malinkej tak říkali, že je celej na mě, teď někdo řekne, že má něco z Pepy a někdo zas že je pořád celej já, tak nevim :mrgreen:
Já jsem ráda, že jsem se rozhodla nechávat ho fotit, je to super památka…

Jinak mě se včera ráno blokly záda, asi nerv nebo co, celej den jsem sotva lezla a když jsem nosila malýho, bolest obrovská…dnes už je to lepší, ale v noci jsem vůbec nevěděla jak ležet a ještě k tomu mě zase chytl žaludek, takže jsem půl noci nespala :zed: :zed: :zed:

• načítám...
4354
20.9.11 09:22

Evik - hodně štěstí ke studiu, ať Ti to jde :wink: .

koale - gratuluju k zoubkům :huban:

Marodům malým i velkým přeju, ať jsou bacily brzo fuč :hug: :hug: :hug:

Doufám, že nám se nemoci vyhnou, v sobotu odjíždíme na dovolenou, tak to bych fááááákt nerada :twisted: .

V neděli Matějovi příííííšerně otekly oči, byl to strašnej pohled, měl jen škvírečky… Volala jsem na pohotovost, řekli, ať raději přijedeme. Na jednu stranu jsem byla ráda, protože jsem měla opravdu strach, např. aby se nezačal dusit, sledovala jsem ho, jestli neotéká celý. Nepřišlo se na to, z čeho by to mohlo být, pár možných příčin jsem dr. vyjmenovala, ona žádnou nevyvrátila ani nepotvrdila :nevim: , dostali jsme recept na kapky a postupně mu to začalo splaskávat. Ještě včera to ale malinko opuchlé měl, večer už se mi to zdálo dobrý. Uf…

• načítám...
4354
20.9.11 09:23

klaaras - jejej, to se Ti to zase sešlo… :-( :hug:

• načítám...
13837
20.9.11 09:36

ahojky to je počasí.

Klari ať je líp :kytka:

• načítám...
2600
20.9.11 09:43

Bréé ráno, u nás se dnes po třech dnech nespalo do 5 ale až do 6:15 :dance: a teď už se hodinku zase spokojeně chrupe :palec:
Kláry to tě lituju, mě záda bolela jeden den a to Mates tenkrát vážil přes 4 kila a hrůza, s takhle těžkým mimčem to musí být očistec :hug: Žá-bi to jste si teda užili s očičkama, blbý že se nepřišlo na příčinu ale hlavně že už je to lepší. To je hrozný, jak se z ničeho nic může těm prckům vlastně kdykoli něco stát :-(
Kaspinka tak jsem se hned poránu potěšila pohledem na fotečky, ta ve vaně a na míči je bomba. Neživilo tě před mateřskou focení? Nebo manžela? Já že jsou ty fotky tak umělecky provedený :potlesk:
Holky a jak se to album udělá? Já že bych si udělala průřez prvním půl rokem.
Jo a nechce se se mnou ještě někdo kamarádit? Já že bych vám taky trochu pošmírovala fotky :mrgreen:

• načítám...
758
20.9.11 10:03

Za - ba to je mi Matyska lito…

Klaras - chudaku, to boli jako pes, Jirka mne vzdycky maze konskou masti a ono to tak za tri dny odezni…

my jsme dneska meli prisernou noc, vstavali jsme snad stokrat, maly porad plakal ze spani, pak si jen tak o pul treti vstane a dela blbosti v postylce, pak se tlaci do hlavy o postylku, pak zahodi dudlik a pak si vzpomnel ze k veceri toho vlastne moc nemel tak jeste papal…a to jinak spi 11 hod. v kuse. Teplotka nam neklesla jsme stale na 37,5 po odectu…premyslim kdyz to dnes vecer neklesne, ze mu dam nurofen.

Jedine co, tak mu manza vcera koupil ten divotvorny hrnec od Fischer Price (za jeho prvni nemoc), tak v tom porad micha,boucha s tim, taha ty formicky ven a hazi je po obyvaku, porad to hraje a ja jako pitomec chodim, sbiram to a hazim mu to zpatky - z toho ma fakt srandu…tak alespon ze je stastny a je od neho chvili klid:)

• načítám...
3968
20.9.11 10:29

Holky potřebuju rychlou radu
Co mám dělat s malým :nevim: teplotu už nemá, ale dostal od nás kašel a když kašle tak u toho strašně chrčí-před chvilenkou jsem mu plácala i po zádech-co s tím

• načítám...
758
20.9.11 10:29

jo a tomuhle neuverite, tak ja jsem na matersky, chodim pracovat a smlouvu mam ted na VEDLEJSI pracovni uvazek a jak ted je maly nemocny, pondeli a utery tak ode mne chteji neschopenku protoze jsem mela jit do prace. Jsem tz toho fakt nastvana, z toho pristupu, problem to jao neni dr. mi to vystavi, vcera jsme tam byli, ale jde to vubec, a kdyz teda budu mit neschopenku, zaplati mi firma nemocenskou???To me ted napadlo, vzdyt jsem na matersky???

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+