Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9199
21.9.11 10:32

Do fusaku budou stacit nejake capacky nebo hrube ponozky, kdyz nebudete tapkat. Alespon si to myslim :jazyk:

• načítám...
3968
21.9.11 10:35

Nosánku děkuju :-D tak je zatím kupovat nebudem a kdyby se snad v průběhu zimy rozchodil tak je koupíme potom
ty capáčky už jsou napsaný v seznamu

• načítám...
3524
21.9.11 10:36

Hromni deníčky jsou krásný :-) Já taky přemýšlela, že si napíšu deníček o porodu a před tím, ale ještě jsem se k tomu neodhodlala…hlavně se mi ještě někdy večer před spaním stává, že se mi vybaví porod úplně živě :-( těch 14 hodin je pořád ve mě :-? ale stálo to za to :srdce:

• načítám...
3968
21.9.11 10:42

Kláry děkuju :-D
Já pokaždý když je čtu, tak u nich brečím :-( nevím asi toho mám fakt za s sebou dost co se týká těch potratů :cry: ale ten porod stál za to :srdce: teď nám naše sluníčko spinká a je tak sladkej :srdce:
na jaře by jsme se chtěli pokusit o druhý :dance: tak já jen doufám že se to nebude opakovat-strašně se toho bojím :-(

• načítám...
12429
21.9.11 10:44

Nějaké botky na zimu určo.My teď máme takové teplejší látkové a na zimu chci něco podobného.Mám od švagrovky jedny takové kožešinové,ale jen v ponožkách bych ho nenechávala.

• načítám...
9199
21.9.11 10:44

Hromni, taky to tak mam s botickama v planu. Proste, az zacneme chodit, tak to budu resit. Preji, at se zadari :hug: :kytka:

• načítám...
3524
21.9.11 10:48

Obdivuju ty, co prodělaly několik potratů, je to hrůza…ale neboj, teď už to bude určitě dobrý…tý jo, už na jaře? Já si to nedokážu představit, že bych už plánovala další mimi :-D chci odstup tak 3 roky…

• načítám...
3968
21.9.11 10:50

Jé Nosánku děkuju :hug: ale ještě je brzo-i když ono to uteče rychle
já se musím nejdřív dokopat na kontrolu na gyndu :cert: ale pokud vše dopadne dobře tak máme od ledna povoleno snažení :dance:
prášky teda neberu žádný-ale dostávám to i tak snad na minutu přesně :cert: :pocitac:

• načítám...
758
21.9.11 11:00

Ahoj holky, tak my meli dobrou noc, teplotku uz nemame, zaplat panbuh.

Hromni bud v klidu Nosanek ma pravdu je to geneticky, ja od malicka jedla sladky a zuby mam vsechny jen ted po porodu jedna plomba (memu tatovi je 47 a ma take jenom jednu) a moje sestra ma zuby po mamce a je jako kovosrot. A s tim medem, ja ho ted taky dala…
Puncuchacky jsem koupila v bille, meli je tam u ponozek, jinak je maji v CaA a v Nextu jsem je take videla jo a jeste v Tescu, ja musim taky jeste dokoupit. Jinak ma capacky a v zime do nich dame pletene ponozky a bude ve fusaku. Svagrova to tak taky mela a maly teda rozhodne studene nozky nemel.

• načítám...
2600
21.9.11 11:17

Hromni medík přežilo několik generací, takže myslim že to nevadí. Já tu nedávno někde četla, jak maminka sladí půlročnímu dítěti normálně cukrem. Hlavně že mu to pomohlo. :palec:
Botičky zatim kupovat nebudu, budu to řešit až to bude aspoň vypadat na to, že Mates začne chodit. Capáčky už máme. Krásný maji v Lindexu, jsou s takovou pleteninou, takže vysoký jako podkolenky. :-) A punčocháče máme dvoje co nosil když se narodil a ještě mu jsou. Teda spíš mu jsou až teď :lol: Koupí se normálně v obchodě s ponožkama.
Jinak botičky pak budu určitě kupovat v lékárně, mamka tam pracuje, tak už je mám vyhlídlý :mrgreen:
Klárymyslim že je fajn ten deníček mít. Taky jsem o tom začala přemýšlet.
Týýýjo a Hromnice už plánujete druhý jo? To vám fandim :pankac: ještě někdo už má plány na další mimčo? My druhý určitě chceme,( když se nepovede holka, tak možná i třetí :mrgreen: ) ale asi bych šla aspoň na rok do práce.

• načítám...
3968
21.9.11 12:00

Kaspi a Koale máte nádherný fotečky :hug:

• načítám...
758
22.9.11 07:28

Dobre rano, tak ja si vcera objednala jidelni zidlicku baby maxi na aukru a dneska mi volali, ze by ji kuryrni sluzba mela dovezt uz v jedenact, ja myslela, ze az tak v patek a oni uz dnes. Tak se moc tesim, snad ji dam dohromady sama, kdyz ne musime pocat na Jirku. Objednala jsem si cervenou, sice na mne manza koukal jak z Marsu, ale ja chtela cervenou, vzdyt je to jedno i kdyz je to kluk…

• načítám...
9199
22.9.11 07:37

Dobre ranko,

Evi: hlavne, ze neni ruzova :mrgreen: Ja si dnes vyzvedavam Antilopu z Ikey.

• načítám...
2600
22.9.11 07:47

Vstávejte semínka holala :mrgreen:
Hromnice díky :huban:
Evi malýmu červená určitě vadit nebude :-)
My za chvilku vyrážíme ven, vypadá to na pěkný den.
Holky jak to děláte když vám zbyde trocha kaše, že už to nestačí na porci? Můžu to smíchat s jinou? Jako rýžovou s rýžovou ale jiný příchutě. :nevim: Nebo to mám vyhodit?A děláte prckům pořád ještě 150ml, nebo víc?

• načítám...
3524
22.9.11 08:47

Ahoj holky,
Evi já chicco židličku složila sama a měla jsem to hned…kupodivu :mrgreen:

Koale určitě kaši můžeš namíchat, já to dělám…a dávám 180 ml vody…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+