Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2600
20.9.11 20:45

Jo a to že neposazuju, neznamená, že se nestane že si ho někdo na klín neposadí. Jako nikoho neprudim aby ho neposazoval.

• načítám...
3524
20.9.11 20:45

Koale no on se právě v sedu normálně udrží, jen se do něj z úplnýho lehu sám nedostane…

• načítám...
13837
20.9.11 22:20

:mavam: :mavam: :mavam:
alespoň pozdravím

• načítám...
3221
21.9.11 08:04

Kaspi, úžasné fotky, jak se tak krásné fotky dají nafotit? To máte asi spešl foťák, že? :think:

• načítám...
2600
21.9.11 08:08

Zdravím Grepíka :mavam: :mavam: :mavam: ty hle mávací smajlíci mě fakt baví :mrgreen:
Hromnice my měli na kašel Mucosolvan, už aby jste byli všichni úplně zdraví. :hug:
Klary kamarádka teď s malým taky začala chodit na vojtovku a měla to stejně jako ty. Ona ani manžel prý nelezli, pak rovnou chodili a malá jim taky neleze.Podle mě je to daný geneticky, stejně jako kdy dětem vyrostou zuby, ale doktoři pro jistotu na to cvíčo posílaj. Uvidíš až na vás kouknou na rehábku.
Přátelství potvrzena :huban:

• načítám...
3968
21.9.11 08:19

Dobré ránko holky :-D
Tak konečně je na tom ten náš drobek malinko lépe :dance: já mám takovou radost :dance: ani radši nebudu psát co mu zabralo nebo mně tu ukamenujete :dance: ale očividně mu to pomohlo tak mám radost :dance:
Koale děkuju za potvrzení přátelství :hug: a jdu se mrknout na fotečky

• načítám...
3524
21.9.11 08:55

Dobré ránko,
tak jsem volala na to rehabko a objednala nás až za 2 týdny :-( chjo, jsem myslela, že to bude dřív, pokud možno hned dneska :mrgreen:
Jinak dneska byla hrozná noc, malej od 1 hodiny brečel, vůbec nevím proč, kolem 4 jsem si ho vzala k sobě, to vždycky zabere, ale teď vůbec, brečel až do půl 6, to jsem ho dala do postýlky a za nějakou dobu usnul…a mě od včera bolí zub, takže ještě to do toho…no aspoň, že ty záda povolily, jsem zralá na důchod :mrgreen: :mrgreen:

Hromni je fajn, že už je o něco líp :potlesk:

• načítám...
12429
21.9.11 08:58

Ahoj holky tak mě rýma opustila ale vypadá to že mi to sedlo na průdušky :cert: uvidím zítra, když tak bych musela k dr :roll:

Náš malej se taky sám neposadí ale jídlo dávám už jen v židličce, ptž v lehátku už ho neudržím, to jen na mlíko.A když si děti prostě sednou tak co, dělají to sami.Neteř taky prvně stála a pak až byla na čtyřech a lezla, až se skoro naučila chodit:)
Lezení je na čtyřech, jakoby na „kočku“:)

No my už máme profi foťáky, jsem do focení blázni tak proto :oops: :roll: Mám v podpisu odkaz na jedny stránky kam každý týden dáváme fotky, je to takový projekt tak se můžete kouknout i tam:)

• načítám...
2600
21.9.11 09:33

Hromničetla jsem tvůj deníček o porodu, neměla jsi to jednoduchý. A co Petříkovi zabralo? Napadaj mě totiž samý brutality, když to nechceš napsat :lol: třeba žužlání stroužku česneku, odvar z cibule, panák slivovičky do čaje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
3968
21.9.11 09:34

Holky dělaj se ještě vůbec na zimu pro děti takový ty klasický punčocháče :nevim: pamatujete si na ně, jak jsme je nosiy když jsme byli malý my :lol: a kde je seženu :nevim:
budeme muset toho našeho chlapa oblíct a je to neuvěřitelný ale už nosíme velikost 80 :-D má velký rodiče no :dance:
Kláry ať je brzo lépe :hug:
na fotečky se kouknu později, ale už se na ně těším :-)

• načítám...
3968
21.9.11 09:40

Koale :-D klidně si moje deníčky přečti :dance: mám napsaný celkem 3
ty první 2 jsou o 3 potratech potratech jak mně potkaly a jak to nakonec všechno dobře dopadlo :hug:
no a co Petříkovi zabralo :nevim: udělala jsem něco co by se asi kvůli zoubkům nemělo-já vím :nevim: ale když mu to pomohlo :nevim: dobře já se teda přiznám :-D pije čajíček fenyklovej-sladíme mu ho malinko medem :nevim: já vím je to sladký ale trošku mu to pomohlo :-D

• načítám...
9199
21.9.11 09:47

Hromni: jsou horsi veci nez troska medu - hlavne, ze zabral a malymu je lepe :palec: :palec: :palec: A z trosky medu se mu zoubky nezkazi. Zuby jsou geneticke. Ja je mam po me mamce - tudiz totalne na houby a medove mi kdysi samozrejme uhnily. Zatimco manzel ma zuby O.K. a to mu taky kdysi cpali dudel do medu a mel je uplne v pohode.

• načítám...
12429
21.9.11 09:57

Jasně že seženeš punčocháče, my jsme je nosili už v zimě:)Vím že je mají tam kde prodávají ponožky ale i v dětských obchodech teď na podzim budou všude:)

• načítám...
3968
21.9.11 10:26

tak to jsem ráda s tím medem :-D měla jsem trochu z toho výčitky :-( ale když mu to zabralo a pomohlo a hlavně nám krásně pije od té doby :-D je to sladký no
dělám soupis zimního oblečení-musíme vyrazit o víkendu do obchodu a něco mu koupit, ale začínám se v tom ztrácet :-(
ty punčocháče půjdu omrknout určitě-bude je mít na doma :-D
a ještě holky-co boty :nevim: má je cenu kupovat když ještě nehodíme :nevim:
v kočáru jsme zatím pořád v těch našich golfkách-na podzim-až se ještě víc ochladí tak mu dám do nich i fusáček a přes zimu budeme ve sporťáku s fusakem
tak přemýšlím co s těma botama jestli jo nebo ne :nevim:
jinak budu kupovat jednu kombinézku-hodně teplej overálek jako jsme měli vloni
a na druhý mám oteplený džíny a k tomu ještě potřebuju bundu a svetr

• načítám...
3524
21.9.11 10:32

Já zatím ještě čekám co na zimu dostanu od švagrovky…ale na ty botičky jsem se vás chtěla taky zeptat, jako kdy je chcete kupovat a hlavně kde… :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+