Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4354
22.9.11 09:26

Klaaras - chápu, že nejsi z té rehabky nadšená. Víš, na jednu stranu mi to přijde ukvapené, posílat vás tam jen proto, že v 8 měs. nedělá to a to (protože to není nic nenormálního, jen se to tak může zdát v porovnání s ostatními, většinou šikovnějšími dětmi, které to naopak dělají brzy), na druhou - budeš klidnější, ať už se dozvíš, že je vše v pořádku, nebo nakonec cvičit budete. Ta „jistota“, že to máš pod kontrolou, ta je lepší, než čekat - rozleze se dneska…? Hmmmm, tak zase nic, tak snad zítra… A tak pořád dokola. Říkám to z vlastní zkušenosti. Vendulka dělala všechno pozdě (co se pohybu týče), plazit se začala v 10-ti měs., po čtyřech až v roce, to se i poprvé posadila, chodila až v 16,5 měsících!!! Byla jsem na prášky, ale dr. nás nikam neposlala, říkala, že problém by byl, kdyby prostě jen ležela a nedělala nic. Když jsem čekala, kdy se konečně rozchodí, už dávno u všeho stála, lezla šílenou rychlostí, a to prý stačí, šlo jen o čas. Ale teď zpětně, když vidím Matěje a chodíme na rhb, si říkám, že kdyby nás bývala tehdy poslala, asi bychom cvičily (myslím, že nějaké svaly slabší měla, proto se začala plazit tak pozdě, asi i špatně pásla, to jsem tehdy nepoznala - kdyby se „vycvičily“, tak by se pak všechno tak netáhlo). No, i bez Vojty jsme se dočkali, všechno dohnala, otázkou je, jestli se to neprojeví v pozdějším věku klasickými bolestmi zad apod.

Hromnice - punčocháče seženeš všude - od C&A, H&M apod. přes Tesco, Albert, Lidl atd. Buď po kuse nebo dost často i v packu :wink: . Botky - je důležitý rozlišit „chodící“ a „nechodící“, chodící musí být PEVNÉ, nechodící/capáčky do kočárku určitě nějaké pořídím, aby byla nožka v teple :wink: . A držím palce, ať se s dalším miminkem zadaří - a bez problémů :hug: .

Koale - což o to, kamarádit se s Tebou klidně budu, ale fotky žádný v albu nemám :mrgreen: .

Tak tady posílám alespoň jednu sourozeneckou :wink: .
P. S. Normálka taky neposazuju, ale kvůli fotce mi to nervy nedrásá :lol:

• načítám...
13837
22.9.11 09:55

ahojky :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

koale mně taky :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

Dneska jsem jako zjistila, že mám jen jeden měsíc kalendáře :zed: :zed: :zed: musím na tom už zapracovat a ne jen o tom mluvit, jinak babičky budou chudinky a nedostanou od ježíška nic :mrgreen: :-P

• načítám...
3968
22.9.11 09:59

Kláry tak jsem si taky přečetla tvůj deníček a je moc pěknej :hug:
jinak všem děkuju za podporu :hug:

• načítám...
1794
22.9.11 10:54

Klári, deníček máš fakt pěkně napsaný. Já jak to čtu tak mi vždycky běhá mráz po celém těle a skoro brečím, jsem cíťa :mrgreen:
I ty Hromi, četla jsem si všechny a moc Vám přeji druhé mimi bez komplikací :srdce:
Grepi kde dlěáš ten kalednář? Taky jsem si říkala, že udělám.

• načítám...
758
22.9.11 11:20

Tak uz dosla, vybalila jsem ji, ale dohromady ji nedam, ja tam jsou srouby, maticky a podlozky davam od toho ruce pryc, fakt nejsem technicky typ… :-D

Nosanek :palec: taky bych potrebovala do Ikey, trosku obnovit domacnost a hlavne sehnat kosik na ovoce.

Zabamaly Matysek je krasny, ma nadherna kukadla… :hug: a taky ma tolika vlasku jako ten nas:)

dneska bude omacka na paprice ale ne s kurecim, ale s veprovym masem a kolinka. Manzel totiz nic co lita neji, takze pro nej varit to je konecna…(a taky neji ryby, houby, ryzi, krkovici…proste des) :zed:

• načítám...
2600
22.9.11 11:41

Dobré skoropoledne Žá-ba děti jsou moooc pěkný, až začnem pracovat na druhým tak mi musíš poradit jak na to abychom měli taky páreček :mrgreen: A kamarádit se chci i bez fotek :huban:
Evi můj manžel je naštěstí všežravec, ono mu taky s mým kuchařským uměním nic jinýho nezbývá, by pošel hlady :jazyk: Židličku jsem sice složila, ale nebyly tam žádné šroubky, matky ani jiný podivný věci.
Grepik taky by mě zajímalo kde a jak ten kalendář děláš. Jo a extra pro Tebe :mavam: :mavam: :mavam:
Klarka už má deníček? Tak jdu na něj :palec:

• načítám...
12429
22.9.11 12:16

Ahoj holky tak já mám dneska pracovní den, uklízím a čistím terárka tak je to docela mazec:)Ještě že Bobeš spinká:)
Jinak manža má alergii na drůbež, ryby a med takže vaření je taky super :palec:

• načítám...
3524
22.9.11 12:24

Žábo dětičky jsou super, moc jim to sluší :palec: a malej vypadá jako velkej chlap :-D
Jo a děkuju za podporu ohledně cvičení, snad mi ta rehabilitační řekne, že to neni tak hrozný…

Nás za 2 hodiny čeká zas plavčo…a já to samozřejmě zase dostala :-? chudák manžel, si myslí, že si vymýšlím :mrgreen:

Jo a děkuju za pochvalu deníčku, psala jsem ho v rychlosti…

• načítám...
12429
22.9.11 12:30

Holky jak čtu ty deníčky, tak už se asi půl roku chystám že napíšu taky, ale ještě asi nebyl ten správnej čas:)

• načítám...
2600
22.9.11 13:04

Kláry moc hezkej deníček :srdce: Už jsem ho napsala taky :-)
Kaspinka to máš s manželem teda těžký - to vaření :lol:
My jedeme navštívit babičku. :mavam:

• načítám...
3968
22.9.11 14:15

koukám že jsem vás s těma deníčkama inspirovala co :hug:
Petříčkovi už je dobře :nevim: už zase lumpačí a občas malilinko zakašle ale to už jen aby řeč nestála :dance: troufám si říct že mu ten čaj s medem fakt pomohl :dance:
jinak u nás s vařením-já a ani manžel nejíme ryby :cert:
ale je zajímavý že já třeba rybičkovou pomazánku anebo uzenou makrelu jednou za čas s ním a manžel ani to ne :cert: tak jsem moc zvědavá kdo bude ryby vařit malýmu :mrgreen:
a manžel pak už je jako popelnice a sní všechno :-D jen já ještě vůbec nemusím-dušenou mrkev, držkovou polévku, drožďovou pomazánku a krupičnou kaši :pocitac:

• načítám...
4354
22.9.11 23:14

Děkuju všem :hug: .

Hromnice - to je dobře, že už je malej lepší. A kromě té krupicové kaše taky nesnáším to, co jsi vyjmenovala :mrgreen: (a k tomu ještě tlustý maso :poblion: ).

koale - no to Ti neporadím, sám manžel nechápe, jak se mu povedl páreček - resp. kluk. Matěj je vůbec první chlapeček po xxx letech v rodině. Manželovi bráchové mají jen holky a i bratranec, sestřenice atd. po dvou až třech holkách :roll: :lol: .

Kaspi - jdete zítra plavat nebo nejseš fit?

Porody si chci sepsat už dávno (nemyslím jako deníček sem na emimino, ale pěkně doma na papír a založit :lol: ), ale taky jsem se k tomu ještě nedostala. Měla bych to ale udělat dřív, než zapomenu detaily, přesné pocity v danou chvíly a než se mi začnou plést dohromady :mrgreen: .

Včera jsme byli u zubaře, chodíme vždy kompletně všichni, no a tak už je zaregistrovaný i Matěj a má za sebou první prohlídku. Docela sranda kontrolovat toho 5 a půl zuba :mrgreen: .

• načítám...
758
23.9.11 08:06

Zaba my mame jit v listopadu, jak to probiha? mas ho na ruce a otevrou mu pusinku nebo ho daji do kresla??? Kazdopadne jsem se zasmala:)no my jsme stale bezzubi:) - tak nevim co nam bude kontrolovat:)

Jinak uz jsme posnidali v nove zidlicce, konecne se nemusim ohybat do lehatka…

Jo a lezeme:) uz mame prvni uraz ze vcerejska, jak leze strka vsude rucicky a ja mam v obyvaku choditko, protoze uz neni kam ho dat a ulozit - samozrejme v nem jeste nejezdi.A on pod to jedno kolecko strcil rucicku a jak ji chtel rychle vytahnout tak se osklive skrabnul…tak mama pofoukala a bylo po bolistce…je statecnej:) :srdce:

• načítám...
3524
23.9.11 09:24

Dobré ránko,
Koale deníček je moc krásnej :palec: je super, že jsi si porod takhle užívala :mrgreen:

Já jdu k zubaři v úterý, myslíte, že už mám teda malýho taky nahlásit?

• načítám...
9199
23.9.11 09:27

Klari: ja bych nahlasila, nic tim nezkazis a budes mit klid, ze ti ho vezme.

Holky, prave jsem Danecka pristihla jak si pekne leze za elektrickym kabelem - leva, prava, predni zadni :dance: :dance: :dance: Pekne pomalu, ale poctive :dance: :dance: :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+