Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2600
29.9.11 11:30

Ahóóój :mavam:
Kláry přesně jak psala Grepik, Vánoce si uděláte krásný i bez větších dárků. Ty naši prcci z toho stejně ještě nebudou mít rozum. Blbý je to s těma příbuznýma, ale to snad musí pochopit, když znají vaši situaci. Jinak co se samoty týká, taky na tom nejsme úplně nejlíp, manžel dělá dlouho do večera a někdy i o víkendech, ale zase v zimě bývá doma víc. Ze začátku jsem z toho byla na budku, člověku to nepřijde, dokud chodí taky do práce. Dokonce jsem mu říkala, že žádný další dítě už nikdy nechci, abych s nim byla pořád sama. :-( Ale člověk si zvykne a hlavně peníze jsou fakt potřeba, obzvlášť s prckem. Jo a třeba najde časem lepší práci ne? :hug:
Lenííík u nás se večeří kaše a žádný problémy s prdama nejsou :nevim: ale od nestlé jsem ještě neměla, dělám buď hami nebo sunarku.
Jo a sehnala jsem ty jogurty od Humany, to balení 4 stálo 37kč, což mi přijde super cena, tak Marti díky za doporučení.
Odpoledne jdu na gyndu,se tam nějak netěšim. Chodit tam s břichem na ultrazvuk bylo zábavnější :lol:

• načítám...
3524
29.9.11 12:15

Já právě potřebuju víc peněz na dárky pro malýho, potřebuju mu koupit tu autosedačku, to je necelých 5 tisíc a pak nějakou tu hračku…no jsem na to zvědavá…snad to ostatní pochopí :think:

Manžel čeká kolik tady v tý nový práci vůbec bude brát…nemá to stanovený, záleží na najetých kilometrech, to je ale dost, tak snad bude i dobrá výplata…teď aspoň do konce roku to musíme vydržet a pak se uvidí :nevim:

Leni já dávám na noc kaši, Nutrilon nebo Hami, a v pohodě…

Koale to máš pravdu, že s bříškem to bylo lepší, úplně si vybavuju, jak jsem se tam vždycky hrozně těšila :-D :srdce: ať ti to tam dobře dopadne… :palec:

• načítám...
12429
29.9.11 13:24

Malej od té doby co čtu tu knížku tak vstává jednou za noc a to v 5, takže pohoda :dance: No jednou jsem teda usnula dřív než jsem se k němu zvedla, ale kdyby chtěl tak brečí takže evidentně usnul :mrgreen:

• načítám...
13837
29.9.11 13:47

Klari, co rodiče by na autosedačku nepřispěli?

• načítám...
9199
29.9.11 13:52

Klari: nasi i tchanovci, stejne jako obe manzelove babicky, dostanou album s Daneckovymi fotkami Ty jsem ted nechavaladelat v Rossmannu, meli akci 10×15 za kacku :-P ). Vic Vanoce neresim, teda kdyz tam pojedeme, tak vezmeme nejakou lepsi flasku v cene cca 300-500 a smytec. Vice neresim. Taky budeme kupovat sedajdu, koberec atd. Takze prachy jsou treba na jine veci. Nasi to pochopi a budou radi z fotecky a tchanovci taky, kdyz ne, at si prdnou :wink:

• načítám...
2600
29.9.11 16:37

Tak jsem po prohlídce na gyndě, doktor mi dělal kromě prohlídky i UTZ, prý jestli je vše ok když jsem to ještě od porodu nedostala. Tak jsem tam tak ležela a říkala si týjo teď mi řekne že jsem znova těhotná :lol: a nic, prý vše v cajku, dokonce mi koukal i na vaječníky kolik tam mám vajíček 8-o Jo a napsal mi nějakej Regular, prý problémy s nadváhou nemáte, prsa taky žádný nemáte, tak napíšu tohle. Takže čekám že nakynu na všech místech. :lol: Teda, ty prsa bych brala, mám je teď co nekojim ještě menší než předtím, takže už jsem skoro v mínusu. :lol:

• načítám...
758
30.9.11 07:18

Ahoj holky, mne je snad hur nez na zacatku, v krku mne boli tak ,ze nemuzu polknout, mam teploty, ktere nemuzu srazit a boli mne fakt cely clovek…i presto jsem vcera musela jet s malym na kardio protoze tam objednavaji pul roku dopredu. Srdicko ma jako zvon tak jsem rada. Jedeme jeste na jednu kontrolu v kvetnu a pak uz bychom meli chodit asi preventivne jednou za rok. po tech vrozenych vadach srdce u nas v rodine je zazrak, ze je zdravy… :hug: Dneska musim jeste na osmimesicni prohlidku, tam taky musim, jednou uz jsme se preobednavali to byl maly nemocny…

Koupila jsem mu Martanky v sirupu na posileni imunity aby to nedostal. Je to od 1 roku, ale lekarnice rikala, ze polovicni davku uz muze, jeste to proberu s doktorkou…

Klarija manzela taky vubec nevidim, sice dela tady v Praze, ale odchazi rano v sest, a vraci se kolem pul seste a 2× do tydne v pul osme - trenuje deti fotbal. O vikendu s nimi ma zapasy a ted mi sdelil, ze s nima jede v breznu na soustredeni. Byla jsem na tom uz tak na dne, ze jsem si myslela, ze ma zenskou, jenze nema, abychom meli nejake penize musi takhle drit i za ten fotbal ma penize…jenze prijde domu…naji se, nemluvi, zapne televizi a za chvili je tuhos…takze jako kdyby doma nebyl…v dnesni dobe je to slozity… a k cemu by cloveku bylo kdyby byl doma, drzeli bychom se za ruce jak se mame radi, ale penize zadny a lednicka prazdna:)

• načítám...
3524
30.9.11 08:45

:mavam: :mavam: :mavam:
Grepi určitě by přispěli, kdybych jim řekla, ale necham je ať koupí něco jinýho…nějaký hračky a třeba odstrkovadlo nebo takovou tu tříkolku s tou tyčí co držíš ty…uvidim…nebo něco na sebe…

Nosánku ty se máš, že už to máš takhle vymyšlený :potlesk: je to hezký nápad…já když máme nový fotky, tak jim je necham hned přidělat, takže s tímhle mám smůlu :think:

Koale je super, že máš takovýho gynekologa, pořádně tě prohlídl a to je dobře… :palec: mě teď když jsem tam šla, že jsem to dostala po týdnu, tak se na mě ani nekouknul :roll: A s těma prsama nejsi jediná, sice mi tam něco zbylo, ale vypaj děsně :cert: taky bych potřebovala nějaký takový prášky :lol:

Evi to mě mrzí, že je ti čím dál hůř, hlavně se brzy uzdrav a snad to malej nechytne…A gratuluju k srdíčku :srdce: to je největší radost, když je mimčo zdravý…
Jj, je to pravda, někdo vydělávat musí a my to holt musíme vydržet, nedá se nic dělat, doba je zlá :cert:

A zítra jedem k Pepovo babi, má narozeniny, takže zase nějakej dárek…teď je to nejhorší, slaví hrozně lidí :-( do toho musí koupit zimáky na obě auta, já se z toho stejně jednou zbláznim 8-o :-) ale hlavně, že je Dádula zdravej a v pohodě :srdce:

• načítám...
1794
30.9.11 20:01

Kláry, dívám se, že jsme na tom pořád stejně :-? na Vánoce si taky dáme jenom drobnosti a snad to všichni pochopí. Musíme také koupit sedačku do auta a nový kočárek, ten vo teď máme je strašný.
Koale ty jogurty jsi koupila v tescu? Tam jsou v akci.
nosanku dobrý nápad na dárek s fotkama. Mamka si pořád stěžuje, že nemáme žádné fotky, že to je jenom v PC.
Evi ať je brzy lépe.
Připojuji jednu fotku z plavání, Saši se to moc líbí.
Dnes jsme jeli do Olomouce na nákup a stáli jsme hodinu v koloně na dálnici, byla tam smrtelná nehoda :cry: brrr, úplně jsem měla husinu jak jsem to auto viděla.

• načítám...
12429
30.9.11 20:26

Holky kolik vám vypijí prďolovou za den, příp. co jim dáváte pít a jak to do nich dostáváte?Teď mě manža sprdnul, že malej toho málo vypil :roll: ale já mu dávám pít během dne po chvilkách pořád ale on si jen cucne a hotovo.

• načítám...
3524
30.9.11 20:44

Marti moc vám to v bazénu sluší :wink:
Je to děs, ty Vánoce viď..ale nesmíme si to připouštět :-D A co máš s kočárem, že musíte koupit nový?

Kaspi malej vypije jak kdy…ale většinou těch 130 ml čaje dá…dávám mu normálně v průběhu dne…

• načítám...
12429
30.9.11 20:54

130???tak to jsme asi mimo, malej dneska vypil tak 30ml když to hodně přeženu:( To mu to každej den střídám aby neměl pořád to samé :nevim:

• načítám...
2786
30.9.11 20:58

kaspi: klid! naše Markétka krom UM nevypije ani jeden mililitr čehokoli jiného :zed:
chci zkusit poslední radu,co jsem dostala a to: 1odměrka UM na 150-200ml vody-tak uvidíme

• načítám...
12429
30.9.11 21:02

Dík za radu, taky vyzkoušíme:) Vy už taky máte příkrmy a tak že?

• načítám...
2786
30.9.11 21:18

kaspi: jj nejdřív papala tak,že jsem nestíhala nabírat a ted :roll: jogurty to jo… obědy pár lžiček a přesnídávku leda s piškotem..
a to pití : zkoušela jsem i slazený čaj :oops: a stejně nechce :zed:
dětských čajů jsem odzkoušela pět,obyč.vodu,ředěné džusy,nic prostě

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex