Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahóóój ![]()
Kláry přesně jak psala Grepik, Vánoce si uděláte krásný i bez větších dárků. Ty naši prcci z toho stejně ještě nebudou mít rozum. Blbý je to s těma příbuznýma, ale to snad musí pochopit, když znají vaši situaci. Jinak co se samoty týká, taky na tom nejsme úplně nejlíp, manžel dělá dlouho do večera a někdy i o víkendech, ale zase v zimě bývá doma víc. Ze začátku jsem z toho byla na budku, člověku to nepřijde, dokud chodí taky do práce. Dokonce jsem mu říkala, že žádný další dítě už nikdy nechci, abych s nim byla pořád sama.
Ale člověk si zvykne a hlavně peníze jsou fakt potřeba, obzvlášť s prckem. Jo a třeba najde časem lepší práci ne? ![]()
Lenííík u nás se večeří kaše a žádný problémy s prdama nejsou
ale od nestlé jsem ještě neměla, dělám buď hami nebo sunarku.
Jo a sehnala jsem ty jogurty od Humany, to balení 4 stálo 37kč, což mi přijde super cena, tak Marti díky za doporučení.
Odpoledne jdu na gyndu,se tam nějak netěšim. Chodit tam s břichem na ultrazvuk bylo zábavnější ![]()
Já právě potřebuju víc peněz na dárky pro malýho, potřebuju mu koupit tu autosedačku, to je necelých 5 tisíc a pak nějakou tu hračku…no jsem na to zvědavá…snad to ostatní pochopí ![]()
Manžel čeká kolik tady v tý nový práci vůbec bude brát…nemá to stanovený, záleží na najetých kilometrech, to je ale dost, tak snad bude i dobrá výplata…teď aspoň do konce roku to musíme vydržet a pak se uvidí ![]()
Leni já dávám na noc kaši, Nutrilon nebo Hami, a v pohodě…
Koale to máš pravdu, že s bříškem to bylo lepší, úplně si vybavuju, jak jsem se tam vždycky hrozně těšila
ať ti to tam dobře dopadne… ![]()
Malej od té doby co čtu tu knížku tak vstává jednou za noc a to v 5, takže pohoda
No jednou jsem teda usnula dřív než jsem se k němu zvedla, ale kdyby chtěl tak brečí takže evidentně usnul ![]()
Klari: nasi i tchanovci, stejne jako obe manzelove babicky, dostanou album s Daneckovymi fotkami Ty jsem ted nechavaladelat v Rossmannu, meli akci 10×15 za kacku
). Vic Vanoce neresim, teda kdyz tam pojedeme, tak vezmeme nejakou lepsi flasku v cene cca 300-500 a smytec. Vice neresim. Taky budeme kupovat sedajdu, koberec atd. Takze prachy jsou treba na jine veci. Nasi to pochopi a budou radi z fotecky a tchanovci taky, kdyz ne, at si prdnou ![]()
Tak jsem po prohlídce na gyndě, doktor mi dělal kromě prohlídky i UTZ, prý jestli je vše ok když jsem to ještě od porodu nedostala. Tak jsem tam tak ležela a říkala si týjo teď mi řekne že jsem znova těhotná
a nic, prý vše v cajku, dokonce mi koukal i na vaječníky kolik tam mám vajíček
Jo a napsal mi nějakej Regular, prý problémy s nadváhou nemáte, prsa taky žádný nemáte, tak napíšu tohle. Takže čekám že nakynu na všech místech.
Teda, ty prsa bych brala, mám je teď co nekojim ještě menší než předtím, takže už jsem skoro v mínusu. ![]()
Ahoj holky, mne je snad hur nez na zacatku, v krku mne boli tak ,ze nemuzu polknout, mam teploty, ktere nemuzu srazit a boli mne fakt cely clovek…i presto jsem vcera musela jet s malym na kardio protoze tam objednavaji pul roku dopredu. Srdicko ma jako zvon tak jsem rada. Jedeme jeste na jednu kontrolu v kvetnu a pak uz bychom meli chodit asi preventivne jednou za rok. po tech vrozenych vadach srdce u nas v rodine je zazrak, ze je zdravy…
Dneska musim jeste na osmimesicni prohlidku, tam taky musim, jednou uz jsme se preobednavali to byl maly nemocny…
Koupila jsem mu Martanky v sirupu na posileni imunity aby to nedostal. Je to od 1 roku, ale lekarnice rikala, ze polovicni davku uz muze, jeste to proberu s doktorkou…
Klarija manzela taky vubec nevidim, sice dela tady v Praze, ale odchazi rano v sest, a vraci se kolem pul seste a 2× do tydne v pul osme - trenuje deti fotbal. O vikendu s nimi ma zapasy a ted mi sdelil, ze s nima jede v breznu na soustredeni. Byla jsem na tom uz tak na dne, ze jsem si myslela, ze ma zenskou, jenze nema, abychom meli nejake penize musi takhle drit i za ten fotbal ma penize…jenze prijde domu…naji se, nemluvi, zapne televizi a za chvili je tuhos…takze jako kdyby doma nebyl…v dnesni dobe je to slozity… a k cemu by cloveku bylo kdyby byl doma, drzeli bychom se za ruce jak se mame radi, ale penize zadny a lednicka prazdna:)
![]()
Grepi určitě by přispěli, kdybych jim řekla, ale necham je ať koupí něco jinýho…nějaký hračky a třeba odstrkovadlo nebo takovou tu tříkolku s tou tyčí co držíš ty…uvidim…nebo něco na sebe…
Nosánku ty se máš, že už to máš takhle vymyšlený
je to hezký nápad…já když máme nový fotky, tak jim je necham hned přidělat, takže s tímhle mám smůlu ![]()
Koale je super, že máš takovýho gynekologa, pořádně tě prohlídl a to je dobře…
mě teď když jsem tam šla, že jsem to dostala po týdnu, tak se na mě ani nekouknul
A s těma prsama nejsi jediná, sice mi tam něco zbylo, ale vypaj děsně
taky bych potřebovala nějaký takový prášky ![]()
Evi to mě mrzí, že je ti čím dál hůř, hlavně se brzy uzdrav a snad to malej nechytne…A gratuluju k srdíčku
to je největší radost, když je mimčo zdravý…
Jj, je to pravda, někdo vydělávat musí a my to holt musíme vydržet, nedá se nic dělat, doba je zlá ![]()
A zítra jedem k Pepovo babi, má narozeniny, takže zase nějakej dárek…teď je to nejhorší, slaví hrozně lidí
do toho musí koupit zimáky na obě auta, já se z toho stejně jednou zbláznim
ale hlavně, že je Dádula zdravej a v pohodě ![]()
Kláry, dívám se, že jsme na tom pořád stejně
na Vánoce si taky dáme jenom drobnosti a snad to všichni pochopí. Musíme také koupit sedačku do auta a nový kočárek, ten vo teď máme je strašný.
Koale ty jogurty jsi koupila v tescu? Tam jsou v akci.
nosanku dobrý nápad na dárek s fotkama. Mamka si pořád stěžuje, že nemáme žádné fotky, že to je jenom v PC.
Evi ať je brzy lépe.
Připojuji jednu fotku z plavání, Saši se to moc líbí.
Dnes jsme jeli do Olomouce na nákup a stáli jsme hodinu v koloně na dálnici, byla tam smrtelná nehoda
brrr, úplně jsem měla husinu jak jsem to auto viděla.
Holky kolik vám vypijí prďolovou za den, příp. co jim dáváte pít a jak to do nich dostáváte?Teď mě manža sprdnul, že malej toho málo vypil
ale já mu dávám pít během dne po chvilkách pořád ale on si jen cucne a hotovo.
Marti moc vám to v bazénu sluší ![]()
Je to děs, ty Vánoce viď..ale nesmíme si to připouštět
A co máš s kočárem, že musíte koupit nový?
Kaspi malej vypije jak kdy…ale většinou těch 130 ml čaje dá…dávám mu normálně v průběhu dne…
130???tak to jsme asi mimo, malej dneska vypil tak 30ml když to hodně přeženu:( To mu to každej den střídám aby neměl pořád to samé ![]()
kaspi: klid! naše Markétka krom UM nevypije ani jeden mililitr čehokoli jiného ![]()
chci zkusit poslední radu,co jsem dostala a to: 1odměrka UM na 150-200ml vody-tak uvidíme
Dík za radu, taky vyzkoušíme:) Vy už taky máte příkrmy a tak že?
kaspi: jj nejdřív papala tak,že jsem nestíhala nabírat a ted
jogurty to jo… obědy pár lžiček a přesnídávku leda s piškotem..
a to pití : zkoušela jsem i slazený čaj
a stejně nechce ![]()
dětských čajů jsem odzkoušela pět,obyč.vodu,ředěné džusy,nic prostě
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat