Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13837
4.10.11 14:35

Marti, poslala jsem žádost, já na FB jsem jako Majka Pospíšilová - Kotrčová

Luci, s cvičením nevím, necvičíme ťu ťuk ťuk

Klari, to je jedno, určitě by Tě to napdadlo dýl :wink:

• načítám...
2600
4.10.11 15:39

Evi to je teda strašný co se vám stalo, jsem si myslela, že takový věci se dějou jen ve filmech. To mě fakt mrzí, no hlavně že se nikomu z vás nic nestalo. :hug:

• načítám...
850
4.10.11 17:47

EVI- je to teda hrozné ale co dodat nějak se to určite vyřeší hlavne, že se nikomu nic nestalo

• načítám...
13837
4.10.11 21:01

Evi, teď dočítám, to je děsný, ale je fakt, že hlavní je, že se nic nestalo, že jste vpořádku a nic se nikomu nestalo. :wink:

• načítám...
758
4.10.11 21:57

Diky holky :hug: ale clovek si uvedomuje, ze je fakt nejdulezitejsi, ze se nikomu nic nestalo…

Klari havarijko mame, ale nevime jestli se to vztahuje i na takovou vec jako je technicka zavada a samovzniceni auta…zatim nam nikdo nic nerekl a ted vyrizujeme papiry, dneska byl manzel, zitra jdu ja…

• načítám...
2600
5.10.11 09:31

Pěkné usmrkané ráno :-(
Tak už nemoc dorazila i k nám, mám teplotu, bolavo v krku a rýmu jak blázen. Manžel to samý, jen Matýsek se zatim drží. Škoda že pro takhle malý děti není nic co by posílilo imunitu. Doufám že to prďola nechytne :zed:

• načítám...
12429
5.10.11 09:38

Ahoj holky vybírám židličku, máme tu klasiku dřevěnou ale rozhodli jsme se pořídit polohovací.Jen se mi teda za ni nechce dávat 3tis:( Jaké máte vy?
Já mám zatím vybráno http://tr.aukro.cz/…6388960.html http://www.babydream.cz/…ni-zidlicka/

• načítám...
3524
5.10.11 09:55

Ahoj
Kaspi my máme tuhle http://www.babypark.cz/chicco-polly?… já za ní dala 2500,– i s dopravou, byla zlevněná o 1500,–, ale koukala jsem, že už se dá teď sehnat normálně za tuhle cenu…

Koele tak brzký uzdravení, snad to malej nechytn e…

• načítám...
2600
5.10.11 10:27

Kláry díky :-)
Kaspinka židličku máme jako Klárka, jen jinej design :palec: http://www.babypark.cz/chicco-polly#…

• načítám...
1794
5.10.11 10:53

Koale já jsem se dívala v lékarně a jsou tam čaje pro prcky od 6. ti měsíců na posílení imunity…ale jaké to je nevím, nekupovala jsem to.
Evi snad Vám to auto zaplatí, to je hrozné, ale fakt, že se nikomu nic nestalo je nadevšechno :palec:
My jídelní židličku dostaneme na ježíška :-) tak se necháme překvapit jaká to bude.

• načítám...
2578
5.10.11 13:04

ahojky

Evik: to je vážně hrozný - ale je fakt že jsi z toho stihla vyslézt a neměla malýho :think: tak snad to dobře dopadne

: zrovna jsem uspala malýho a už je zase zhůru, tak jdu uspávat znovu :cert:

• načítám...
13837
5.10.11 13:12

židličku máme Ikea, až budou pořádně sedět tak ju vybalíme. Pak jak budou starší počítám tak rok a půl no možná na další vánoce pořídíme rostoucí, kterou budou mít pak v budoucnu k psacímu stolu :wink:

• načítám...
3221
6.10.11 08:09

ahoj holky, už dáváte dudlík č.2? Adélka ho odmítá, tak nevím jestli je špatné, že bude mít pořád ten malý… :think:

• načítám...
12429
6.10.11 08:49

My už jo protože 1 začal strkat do pusy celou :mrgreen: Ale když ho nechce tak jí ho nenuť jen proto že už by ho mohla mít, zkus to za pár dní znovu a uvidíš :wink:

• načítám...
2600
6.10.11 08:53

Zdravím z chřipkova :zed:
Marti tak dnes vyrazím okouknout tu lékárnu, Mates už trochu rýmuje, tak aby měl aspoň ten čajík.
vvv používáme 1 i 2, 1 od MAM a 2 od nuku. Ty 2 od MAM jsou totiž fakt veliký. Myslim, že vůbec nevadí, když budete pořád na 1, pokud nemá nějak otlačenou pusinku od toho plastu kolem, tak bych to neřešila.
Včera jsem tady měla mamku, nevim jak bych to já mátoha všechno zvládla a obdivuji vás všechny, co jste se v nemoci ještě dokázali o někoho starat. Dnes už je mi trochu líp, ještě že do Modafenu přidávaj tu zakázanou drogu, ten mě vždycky postaví na nohy :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+