Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13837
2.10.11 17:06

Evik, ser na doktorku a na Tvém místě bych jí aj změnila, to je prostě absolutní kráva a nestojí za to, aby jsi ronila kvůli jejím řečem slzy :wink: Moje dcera měla v roce 8,75 kg a my jsme u ní probém s jídlem měli, nechtěla jest a dodneška je v jídlu hrozná, vy máte podobnou váho v 8 měsíci tak jaká podvyživenost :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: bože to je krůta…jsem se pěkně nas..... to je úplně jak pro změnu jiná dr. od kamarádky tak v 8 měsíci měli 10,5 kg a zase že je šíleně tlustá, že jí nemá kámoška tak cpát :zed: :zed: bože bože, proč tyhle lidi dělaj doktořinu :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
3968
2.10.11 17:52

Ahoj holky :-D
Tak se od čtvrtka hlásím :-D a díkybohu že jsme doma :-D Byli jsme od čtvrtja do nedělního rána u našich a já jsem opět vytočená na nejvyšší míru nehledě na to, že všechno dělám špatně, malej skoro půl dne prospí-což je taky špatně a tak různě :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Jinak jsem dočetla a Evi na doktorku se vykašli. My jsme tam byli před týdnem a to měl malej 7600g-jinak ho neměřila a nevím ani obvod hlavičky :pocitac: Na váhu nám řekla, že jsme v normě, ptala se na jídlo, tak jsem jí řekla, že jsme zatím teda jen na skleničkách :nevim: malej my odmítá jíst domácí stravu ale jinak papká krásně :-D a už se jí to malinko nelíbilo :pocitac: a vrchol byl když se ptala na mlíko-když do něj narveme 120ml mlíka tak je to rekord :pocitac: no a samozřejmě je to málo, ale jak mám do něj dávat víc, tak to už my neporadila :-D
Jinak Kaspi, my s tím čajíkem taky máme trošku problém, tak mu ho musím dávat po lžičkách, aby my aspoň něco vypil :-D
Zítra jdeme konečně na to očkování a manžel zase do práce :-( toto uteklo ta dovolená :-(

• načítám...
2600
2.10.11 19:50

Nazdárek :mavam: :mavam: :mavam:
Tak dnes jsme měli pěkně smolnej den. Nejdřív se s námi u našich v paneláku zasekl výtah, pak jsme při cestě do Bavorského lesa zjistili, že jsme doma zapomněli eura na vstup, což nakonec nevadilo, protože se nám cestou rozbilo auto a museli jsme se vrátit. A nakonec jsme př procházce na přechodu zažili nehodu, kdy auto za tím, co nás pouštělo to nedobrzdilo a napálilo do něj. Takže auto už je v servisu a z výletu dnes nebylo nic :zed: Ale počasí bylo nádherný :lol:
Kaspinka mě už chce manžel e-mimino zakázat dávno, prý jsem na něm závislá :mrgreen:
Hromni taky nemám ráda konce dovolený, tak si manža pro jistotu skoro žádnou nebere :lol: Jo a taky mám kolem sebe pár chytrolínů, kteří mi chtěji do všeho ohledně malýho mluvit. Tak to pouštim jednim uchem dovnitř a druhým ven :roll:
A žá-ba by se nám už taky měla vrátit z dovči ne? :mavam:

• načítám...
4354
2.10.11 20:08
koale píše:
A žá-ba by se nám už taky měla vrátit z dovči ne? :mavam:

Jo jo, jsem zde :mavam: :mavam: :mavam: :mrgreen: .

Vrátili jsme se včera, bylo to fajn a samozřejmě to šíleně uteklo. Dočetla jsem letmo a už si prd pamatuju :oops: .

Ale taky mě nadzvedla „chytrá“ paní doktorka :twisted: - Evik, to je opravdu blbost, aby byl podvyživenej! Vím, že se nemá srovnávat, každé dítě je jiné, ale sama vidíš, kolik stejně starých nebo i starších dětí má nižší váhu. Matěj měl na 8 měs. poradně 7,74 kg a to je docela chlap! O Vendulce ani nemluvím, ta neměla 8 kilo ani v roce!!! A schválně jsem se dívala na ten obvod, mám u ní psaný v roce 44 cm. Možná oproti té vaší váze je obvod menší, ale to chce zkontrolovat podle nějaké orientační tabulky. Kdyby se to výrazněji lišilo od průměru, chtělo by to na neurologii - pro jistotu. Ale nijak bych se neobávala :hug: .

Hromnice - taky vám to uteklo? To je divnýýýý :think: :mrgreen: . Ale ve vašem případě to zas až tak nevadilo, ne? :wink: Mně by kleplo furt dokola poslouchat rady :zed: .

Koale - ajajaj, to se tedy opravdu moc nevyvedlo… :-?

• načítám...
13837
3.10.11 07:22

Krásný vstup do nového týdne :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
3524
3.10.11 08:44

Ahoooj :mavam:

Hromni mě naštěstí nikdo chytrý rady nedává :palec: akorát nechápu proč by mělo být špatně, že prospí půl dne, mě malej taky spí ještě 3× denně :nevim:

Koale tak to jste měli fakt pech, když se daří, tak se daří, viď :-?

My jsme byli v sobotu na oslavě a malej to chudák nějak nezvládal…manža má hrozně ukřičenou rodinu, takže jak nás tam bylo hodně a všichni se přeřvávali, tak malej řval…pak když nás tam zůstalo jen pár a normálně jsme si povídali, tak byl v pohodě…a to jsme byli nedávno u mojí rodiny na oslavě a tam se pořád řechtal, myslela jsem, že to bude i teď a ono prd…

Dneska ve 3 jdem na tu rehabku, tak na nás myslete :-)

• načítám...
2600
3.10.11 12:07

Přeji pěkný den :mavam:
Kláry ve 3 budem držet palce :hug: Žá-ba dobře že jste se v pořádku vrátili z dovči :-)
Grepik :mavam: :mavam: :mavam: :huban:
Dneska máme s manžou výročí 2 roky, tak už chladim šampíčko a předpokládám pěknej večer. Rozhodli jsme se že si nebudeme nic kupovat a až bude mít volnej víkend tak si někam vyjedeme :dance:
Tak přidávám jednu vzpomínkovou ze svatby. Holky nechcete si taky zavzpomínat, že bych se pokochala :kytka:

• načítám...
13837
3.10.11 13:04
koale píše:
Přeji pěkný den :mavam:
Kláry ve 3 budem držet palce :hug: Žá-ba dobře že jste se v pořádku vrátili z dovči :-)
Grepik :mavam: :mavam: :mavam: :huban:
Dneska máme s manžou výročí 2 roky, tak už chladim šampíčko a předpokládám pěknej večer. Rozhodli jsme se že si nebudeme nic kupovat a až bude mít volnej víkend tak si někam vyjedeme :dance:
Tak přidávám jednu vzpomínkovou ze svatby. Holky nechcete si taky zavzpomínat, že bych se pokochala :kytka:

Gratuluji k výročí, krásná fotečka, my jsme měli v srpnu, tady je nás led výročí http://www.facebook.com/media/set/?… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
3524
3.10.11 13:15

Koale gratulka k výročí, moc krásná fotka :potlesk:

Grepi taky krásný, ještě že ten strom je, viď :mrgreen:

Já jsem si přidala fotečky do alba, tak se taky můžete mrknout… :wink:

• načítám...
13837
3.10.11 14:09

Klari, krásné fotečky :wink:

• načítám...
2600
3.10.11 15:57

Jéé holky fotky jsou super :palec:
Grepikfakt výbornej nápad, fotit se po letech na stejném místě. :potlesk:
Kláry mooc vám to oběma slušelo :-)
A já běžim zase vařit, ať to stihnu než přijde manžel z práce :-)

• načítám...
13837
3.10.11 16:16
koale píše:
Jéé holky fotky jsou super :palec:
Grepikfakt výbornej nápad, fotit se po letech na stejném místě. :potlesk:
Kláry mooc vám to oběma slušelo :-)
A já běžim zase vařit, ať to stihnu než přijde manžel z práce :-)

my jezdíme každý rok přesně na den, stromovka byla naše oblíbená fotečka, ale fotíme samo i jiné pozy jako o svatbě :-DDD

• načítám...
3968
3.10.11 19:38

Ahoj holky :-D
Tak jsme dneska byli na tom očkování a malej má teplotu :-( tak už jsme mu dali čípek
jinak vážíme 7850g a měříme 71cm :dance:

• načítám...
850
3.10.11 19:51

ahoj Holky :mavam: :mavam: :mavam:
chci se zeptat jak to malý cipíscí zvládají tu rehabku dnes jsem byli poprvé a teda mazecccc bude to náročné jak to zvládate vy?
:kytka:

• načítám...
3524
3.10.11 20:28

Ahojky,
tak jsme byli na tý rehabce a malej to trošku prořval…ukázala mi dva cviky na posílení bříška a za 2 týdny tam jdem zas…dělala jsem to hned doma a malej vůbec neřval, bylo to asi tím, že na něj sahala cizí paní :mrgreen: No jsem zvědavá, jestli uděláme nějaký pokroky…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+