Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
3.10.11 20:51

Holky nevíte některá, jestli má sporťák Hauck malibu 11 polohovatelnou opěrku nohou? Nikde to nepíšou…

http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
13837
4.10.11 07:17
klaaras píše:
Holky nevíte některá, jestli má sporťák Hauck malibu 11 polohovatelnou opěrku nohou? Nikde to nepíšou…http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…

To nevím, ale zkus napsat do e-shopu :wink:

• načítám...
2600
4.10.11 07:53

Krásné ráno všem :-)
Lucikga u nás se cvičí 2 cviky s úsměvem a 2 s řevem. Jo a jak má malej čím dál větší sílu, tak mě už asi za chvilku přepere, to jsem zvědavá jak to budeme zvládát dál. :roll:
Kláry to je dobře že ti u toho malej nebrečí, určitě brzo uvidíte pokroky.

• načítám...
3524
4.10.11 08:37

Ahoj,
Grepi abych pravdu řekla, tak mě to vůbec nenapadlo :oops: už jsem tam napsala :palec:

Já od rána zase uklízim, už mi chybí jen vytřít, tak jdu na to ať mám hotovo…ale jsem hotová, lítám tady, abych to vždycky stihla dokud si malej sám hraje…teď jsem ho dala spát, tak můžu pokračovat…

• načítám...
3968
4.10.11 08:54

Dobré ránko holky :-D
Tak teplota zažehnána po očkování a už jsme fit :-D
měla bych jít taky uklízet, ale vůbec se my nechce :cert:

• načítám...
12429
4.10.11 09:08

Kláry a v kolik vstáváš, že už máš uklizeno když my teprve lezeme z postele?:)Já jsem si teda dneska dala za cíl umýt aspoň jedno okno tak uvidíme:)

• načítám...
3524
4.10.11 09:57

Hromnice to je dobře, že už jste bez teplot  :palec:

Kaspi něco po 6 hodině :-) ale já toho zas moc nedělám, jen uklidit kuchyň a obývák, umýt koupelnu a záchod, utřít prach, vysát a vytřít…no a rychle vytřít i schody a zaméct venku teresu, toť vše :mrgreen:

Dneska by měl manža přiject dřív, tak možná uvidí i malýho a půjde s náma ven, včera jsem ho viděla zas jen hodinu a jel…to je život :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
12429
4.10.11 10:40

Klaras jen????To je u nás týdenní úklid :mrgreen: Ale malej už spí tak aspoň doumývám tak okna:)chtěla jsem teda až před Vánocema ale to bysme tady asi byli jak v kopce,na to že jsme v 8.patře tak už byla docela neprůhledná :lol:

• načítám...
3968
4.10.11 10:57

No a já jsem se k tomu úklidu nedokopala :cert:
malej se vzbudil, já jsem po obědě, dám mu najíst a půjdeme ven dokud je ještě hezky-úklid počká :-D

• načítám...
1794
4.10.11 11:15

Ahojte, dočítám, dočítám a nestíhám :lol:
Kláry - teda k takovému úklidu se dokopat potřebuji i já. A prosím tě, jaké děláte cviky? Jde to nějak popsat?
Fotečky ze svatby máte krásné, já teda taky pak dodám :), ale kdyby jste někdo chtěli tak si mě přidejte na facebook, tam mám fotek hodně. Najdete mě pod jménem MARTINA GOCKERTOVÁ.
Teď jsem, četla na netu, že o víkednu už má na horách sněžit :think: na první sníh se těším, ale pak…

• načítám...
2786
4.10.11 11:42

ahojte holky,tak jsme dneska byly s Market na 8.měsíční kontrole a míry teda 8,5kg,70cm a doktorka hleděla jakou rychlostí se Market postaví,má-li se o co opřít,nejlépe o mámu= nejlepší prolezačka…
jinak vše ok,ted spinká,Majda ve školce,vychutnávám si ten klííííííííd doma :dance:

• načítám...
12429
4.10.11 11:42

Já se těším na celou zimu:) ale na sníh je ještě brzy, dneska venku 28 ve stínu 8-)

• načítám...
2600
4.10.11 11:59

Teda holky na mě tady všude kouká prach a nejsem schopná se k úklidu dokopat. Odpoledne si ale přivezu mamku, pohlídá Matýska a vrhnu se na to…snad. :-?
Hromnice to je dobře že jste bez teploty, na uklízení prď a užijte si hezký počasí.
Kláry vstávání po 6 by mě zabilo, jsme sice taky vzhůru, ale válíme se tak do půl 8. Užij si manžela :hug:
Jako s tim sněhem si děláte pr…ču ne? To teda protestuju, ještě je na něj moc brzo. :cert:
Marti tak až se s tebou na FB bude chtít kamarádit nějakej Matěj, tak jsem to já :-D

• načítám...
758
4.10.11 12:07

Ahoj holky, moc dekuji za podporu :hug: :hug: :hug: . Malej papa, tak jako predtim a vice uz to neresim, kdyz bude mit priste jeste nejake hemzy, tak prestoupim jinam…

Vcera nam shorelo auto. :zed: Jela jsem si maleho vyzdvednout ke tchyni a parkuju a couvam mezi dve auta. Ve Vrsovicich se blbe paruje, tam jsou vzdycky auta nalepena na sebe. Couvam a najednou mi to v pulce parkovani chciplo, tak jsem to zkusila znovu a nic. Podivala jsem se dopredu a uz jsem z houpny videla dym, tak jsem bezela pro tatku a volala hned hasice. Behem sekundy uz z toho kapali rozskvareny kabely, vedle byla restaurace a ten majitek vybehl z hasicakem a stejne to nepomohlo. Hasici dojeli do 25 min(nemeli se jak dostat jsou tam moc uzke silnice a vsude parkuji auta) a to uz byla pulka auta v plamenech, slehaly z toho 3 metrovy plameny a vsude byl cerny kour. Jeste chytlo auto vedle naseho od toho zaru, shodou okolnosti toho majitele restaurace:( Pak hned prijeli policajti. Jirka nesel do prace a dneska objizdi hasice, policajty, pojistovnu, prijede ten technik a bude to fotit…an pak se to odtahne. z auta zbyly je kozeny sedacky a zbytek kufru…(pulka auta je totalne pryc shoreli i svetla, myslela jsem si ze tohle proste nejde, ale jde…mela jsem trochu hysterak, ale uklidnila jsem se, kdyz mi tatka rekl, bud rada, ze jsi nekde nejela s tim klukem, nezamklo se to a neuhoreli jste tam…tak jsem se rychle uklidnila…(byl to asi nejak zkrat v elektrice) ta bezmoc je hrozna, kdyz vidite jak Vam to hori pred ocima a nemuzete nic delat…samozrejme tam byli lide kteri si to nataceli a fotili - k tomu uz se vubec nevyjadruju, ja jako majitel auta jsem stala nejdal, protoze jsem se bala, ze to bouchne, a cizi prihlizejici byli az u toho, mimochodem i matka s dvema detma, tohle fakt nechapu…auto jsme si koupili pred rokem na leasing z aaa, skoda superb cerny. a ted se jen modlime at to pojistovna uhradi a my neplatime 5 let auto, ktere nebudeme mit leasingovce. Bez auta a jeste platit 5 let to by mne omyli…ani nepisu jak mi je, snazim se tady dneska uklizet a nemyslet na to…hned jsem si vzpomnela na Klarku, kdyz se to sere, tak se to sere…nehlede na to, ze jeste vcera manzelovi na jeho firemnim autem upadlo kolo na Jizni spojce, ale nic se mu nestalo…proste bomba…

• načítám...
3524
4.10.11 12:39

Marti cviky máme dva, jeden, že malej leží na zádech třeba na stole, nožičky má od kolen dolů puštění přes okraj dolů, já musim dát celou ruku přes jeho obě kyčle a druhou rukou ho chytit za ručičku ( jeho pravou mojí levou) a táhnout ho jakoby ze šikma nahoru, jen chvilku a on si tou druhou musí pomoct do sedu a sednout si sám.
A ten druhej, ve stoje, on je zády ke mě, obejmout ho zase jednou rukou za kyčle, druhou si ho jistit na hrudníku, a udělat jakoby takovej rychlej pohyb, že padá na stůl, aby se naučil dávat tam ty ručičky, když padá…
Snad jsi to trochu pochopila :mrgreen:

Kačko míry super :potlesk: a ohledně stavění na nožičky, je šikulka…malej by chtěl taky, ale ta rehabilitační mi říkala, že mu to nemam dovolovat, dokud nevychytáme tohle :-(

Evi ježiš to mě moc mrzí, hlavně že se nikomu nic nestalo :hug: tohle se loni stalo 2 mým známým…je to hrozný…ale říkej si, že si z toho vyvázla naštěstí dobře…věřim, že to naštve i kvůli tomu autu…a když to máte na leasing nemáte havarijko? To by jako totálku museli uhradit, akorát je tam 10 tisíc spoluúčast…

Holky úklidy neřešte, ty vám neutečou :-P a sníh přede mnou vůbec nezmiňujte, je mi zima i v létě, takže já zimu fakt nemusim :-?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+