Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
7.10.11 09:26

Koale malej ve sporťáku zatím ještě není vůbec, dokud to jde, tak ho nechávám v korbičce, pořád se tam ještě vejde…
A co teplota?

Já mám dneska uklízecí a prací :roll:

Včera plavčo super, už pomalu mimča připravujem na potopení, jsem na to zvědavá…

• načítám...
2578
7.10.11 09:40

zdravím :mavam:

chtěla bych se zeptat jestli už jste někdo přemýšleli o koupi prvních botiček na chození :think: Tobík už si všude stoupá a vypadá že za chvíli začne obcházet pak chodit. Když ho chytnu za ruce tak chodí a hrozně se mu to líbí, takže je kočár nejede tak chce ven. Nevím jestli je potřeba i na to chození za ruce už pořádné botičky nebo stačí capáčky ale tam píšou že nejsou na chození :nevim:

Koale, Klaras : ty jo vy se ještě vejdete do korby 8-o my jsme už od 6m ve sportáku, jak se začal plazit tak tam nechtěl být :think:

Klaras: jé to plavání Vám zavidím, taky jsem chtěla chodit ale máme to daleko :-( ale za to ve vaničce Tobík řádí jako blázen, někdy se i potopí, tak vypadá že se vody bát nebude :-D

všem hezký den :mavam:

: jinak u nás je dneska škaredě a prší - to mám venku prádlo :cert:

• načítám...
2600
7.10.11 11:09

Pěkné ráno všem :-)
Kláry ráno měl 37,9 po odečtu, tak jsme šli k doktorce,je to naštěstí jen viróza, tak máme sprejík do nosu a nurofen na teplotu. Tak snad to bude lepší.
Market my jsme už ve sporťáku, v sobotu to bude 14 dní. Kdyby se mi do korby ještě vešel, tak bych pořád jezdila s ní. Ve sporťáku mi totiž neusne :zed:
Jo a malej je fakt šikulka, když už si stoupá :potlesk: , to už bych ty botičky asi pořídila.Nebo prý existujou nějaký extra capáčky na první krůčky. http://www.nanozicky.cz/ http://www.capacky.cz/
Kaspinko díky za rady ohledně cvíča, nakonec jsme tam nejeli a pár dní teď cvičit nebudem. Doufám, že to prďolu nějak nevrátí zpátky.
No nic jdu se starat o toho svýho nemocnýho protivku. :-)

• načítám...
12429
7.10.11 11:20

Když jste nemocný tak to je jasný:)

Já bych botky ještě nepořizovala. Všude říkají (a ptala jsem se i na rhb), že na to stoupání a první obcházení ještě boty nejsou vhodné, že by mohli špatně utvářet nožku, ptž ještě nejsou tak pevné.My budem kupovat až bude opravdu chodit.Aby mu to neklouzalo na to máme ty protiskluzové ponožky.

JInak my už jsme ve sporťáku asi od půl roku, ale teď co ho máme v opravě tak máme hluboký a těším se až nám ho vrátí.Bobeš se pořád otáčí na břicho a jezdí na 4, pokud nespí, takže většinou :-D

• načítám...
3524
7.10.11 12:50

Já je taky asi budu pořizovat až malej začne chodit, ale schválně se taky zeptam na rehabce, uvidim co mi poradí…Jen vůbec nevim, kde je pak pořídim… :nevim: chci, aby byly kvalitní…

• načítám...
2578
7.10.11 12:51

Koale: tak jsem na ně koukala a jsou dobrý, tak je asi pořídíme :think: díky :kytka:

Kaspinka: no a to teda nevadí když chodí už za ruce (občas) že má ty capáčky - myslela jsem že to škodí víc než když bude mít botky :think:

• načítám...
13837
7.10.11 12:57

venku je pěkná kosa, jsem myslela, že zmrznu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
3524
7.10.11 13:05

Grepi a bude bohužel hůř 8-o musim si pořídit nějakou pořádnou zimní bundu :think:

Taky se mi tam jedny capáčky zalíbily, tak je možná koupim až se bude snažit chodit…

• načítám...
2578
7.10.11 13:06

Grepík: to jo - u nás je taky zima - jenže čekám až se malej vyspí a musím do lékarny, dochází nám mlíko a je zrovna akce na naše hami tak musím pro zásobu :mrgreen: jinak bych asi nevylezla, taky přemýšlím že asi zatopím :think:

• načítám...
2578
7.10.11 13:08

Klaras: taky se mi líbí a nejsou za špatnou cenu :kytka:

• načítám...
2578
7.10.11 13:08

Klaras: taky se mi líbí a nejsou za špatnou cenu :kytka:

• načítám...
12429
7.10.11 13:12

Holky co byste chtěly vždyť je skoro půlka října :mrgreen: Ale uznávám, že na to navlíkání se netěším :zed:

Prý je lepší když chodí bez nich než aby si špatně nastavil nožky.Na doma je zatím asi nepotřebuje a venku ještě nechodí, nebo jo?

• načítám...
13837
7.10.11 13:18

No já bych chtěla ještě krásný podzim.

Jinak to nabalování mě nebaví, holky se do kočáru skoro nevejdou, to je děsný :-P

• načítám...
12429
7.10.11 13:25

A to já jsem malýho zatím nijak extra nenavlíkala, nevím jak bych to dělala se dvěma, někdy to je jak cpát kotě do síťovky :mrgreen:

• načítám...
3524
7.10.11 13:25

A já teplo :mrgreen: né zimu né horko…tak akorát, celoročně…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+