Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojky,tak po nemoci,teda holky,já budu asi muset brát druhá ATB ![]()
Majda ve školce ![]()
Market spí,umí už si sama sednout,lezoplazí se,když hodně chce leze krásně po čtyrech ale většinou se plazí jak voják pod drátem ![]()
už i docela pěkně papá…
dál nevím nic…
mějte se ![]()
Klari: jen tak sem tam - kdyz prebaluji, tak ho posadim, nebo kdyz si vzpomenu nebo kdyz mam cas a obcas t ovyjde. Vcera to vyslo 3×, dnes zatim ani jednou. Jen at si zvyka ![]()
Grepik ten stoleček mám taky v plánu a ještě takovej ten vozíček, co ho tlačí před sebou ![]()
Asi tě v tom nakupování vánočních dárků budu následovat. To musí být super, mít to takhle dopředu a bez stresu ![]()
Kláry třeba se malej stihne ještě rozlezt, než na to rehábko půjdete, to by bylo super ![]()
Kača.M teda ty ATB ti nezávidim
a Markétka je šikovná, všichni už se plazí, jen my se pořád jen kutálíme ![]()
Nosánek to je super, že už malýho takhle zvykáte, aspoň bude s nočníkem kamarád ![]()
U nás už se spí po obědě, tak jdu žehlit, ať pak můžeme zase ven, když je tak krásně.
ahoj holky my jsme byli u babičky na pouti a dneska jsem Bobeškovi koupila podzimně zimní bundu v CA:)
Židlička se mi nezobrazuje, nemáte jiný odkaz?:(
JInak se nám ta vzteklina začíná pěkně vztekat:)
A vánoční dárky??????Ještě ani nevím že budou nějaké vánoce takže dárky zatím nic ![]()
Jo a fusak mám od Emitexu ten kokon tak nevím jestli ho budem mít i teď v zimě, měl v něm zabalené i ruce a to nevím jak se mu to bude líbit
http://www.emitex.cz/…ka-zimni.php
vvvv stoleček z pompa není.
koale hlavně se nestresuju na poslední chvíli ![]()
Ahoj,
dneska je tady nějak mrtvo… ![]()
Já od rána uklízela, vytírala, do toho peru…odpoledne jdu k zubaři
určitě mi bude vrtat, mám v zubu díru a pak mě pořád bolí moudrák nebo co to je, tak se bojim bojim, myslete na mě ![]()
Haló, haló ![]()
Kláry ať tě zubař moc nemorduje
Uklidit bych taky potřebovala, ale jak je takhle hezky, tak jsem pořád venku a nějak na to není čas ![]()
Jinak od soboty jezdíme ve sporťáku a Mates v něm neni schopnej usnout, asi se bojí, že by mu něco uteklo, když má teď takovej výhled.
Tak chodíme z procházek totálně unavený.
Odpo nás čeká rehábko, tak zajedem i okouknout nějaký obchůdky ![]()
ahoj holky:
nosánek: tak to je daneček šikula ![]()
Grepík: ten stoleček se mi taky libí, jenže mě se toho libí moc a to křesílko se mi taky neukazuje
: my byli také u mudry a Tobík má 9,18kg a taky máme jeden zub ![]()
ahoj holky,
kde jste kupovali zimní capačky nechodící koukám na net je toho hodne mate pro některe doporučení dík
ahoj my na mimibazaru, ale i normálně v obchodě, TEsco má něco:)
ahoj
![]()
tak si myslím, že křesílko je vyprodané a nebo skončila akce ![]()
Ahoj holky:
Koaleteda to je parada, ty umis lezt po stene, to teda smekam…mne se to strasne libi, ale nemam silu v rukach…
Nosanekgratuluji k uspechu s nocnickem, az budemem mit pevny sed taky do toho pujdeme.
My vcera uspavali 2 hodiny, vztekal se jako blazen, kdyz ho clovek vzal na ruku byl klid, takze jsme to po vsech peripetiich(cajicek, mlicko, podivat se do plinky, pochovat, vzit do postele, namazat dasne, zmerit teplotu - vsechno nam hodil na hlavu a rval jeste vic) vzdaly a proste se urval…
Na mne padla v noci chripka, je mi mizerne jak psovi, mam pocit, ze mi prasknou vsechny kosti v tele, nemuzu polknout, a k tomu zimnice…meli jsme jit na peceni burtiku a mame smulu:((( tak jsem se tesila, je to akce materskeho centra…tak si dneska preju at jen spinka a je hodny, manzel je v praci i o svatek a my tady budeme nejak valcit…jen aby to nechytl…
javascript:texylatext.texy.tag(‚%20:mavam:%20‘,%20'');
Ahojte holky. Nějak nemám čas psát, škola, dítě, manžel ![]()
Křesílko se mi moc líbilo, ale než jsem se dokopala k tomu ho objednat tak už není ![]()
Nosanku teda
co jsi mu dala na spaní
Saša se dnes vzbudila ve dvanáct, pak v šest a v osm, musím jí dát kaši na noc.
Holky, vy co dáváte kaši do flašky kolik dáváte vody a kaše aby to bylo takové akorát? Anebo dáváte některá dětskou krupičku??
Manžel dal Saši trošku pribináčka, ta se olizovala a pořád otevírala papulku
koupila jsem jí ty dětské jogurty a chutná jí to ![]()
Jinak my se stále neplazíme, nesedíme, ani se nechce pořád otočit zpět na záda, má tam blbě danou ruku a přes tu se neotočí. Ale plazit dozadu se umí po celém obýváku.
Přeji pěkné sváteční dopoledne ![]()
Evik lezla jsem poprvé, byla to ta nejlehčí trasa.Určitě bys to zvládla taky, já taky nejsem žádnej svalovec. Ono se to nezdá, ale z těch našich miminek máme ruce pěkně posílený.
Kamarádky rodiče staví penzion, tak to na něm nechali udělat. ![]()
Jinak včera jsem si na vojtovce sama řekla o cvik, už mě nebaví jezdit tam jen tak, když už, tak ať aspoň makáme
Tak cvičíme na bříšku a na kolínkách a dnes ráno už to Matýsek na kolínka zkusil sám ![]()
Tady je od rána strašná mlha, doufám že se do odpoledne ztratí.
Nosánek o takovém spaní si můžu nechat leda zdát, u nás se vstává v půl 6. ![]()
Marti jaký dětský jogurty kupujete?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat