Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nosánku Daneček je šikulka
už jsme asi jediný kdo neleze…
Já doufám, že mi ho ten zubař vezme, je hrozně hodnej…normálně teda nepřibírá, ale když jsem u něj já i manžel, tak snad jo…
Marti a Koale, kalendář dělám v gimpu, nebo photoshopu, tvořím si ho sama a pak ho pošlu jen na tisk do printu. Takle vypadá leden
Ahoj holky ![]()
Evíku a Nosánku gratuluju k lezení ![]()
Kláry nebuď smutná
my taky ještě nelezeme a ani nesedíme ![]()
Jinak jsem se vrátila od dětský-Petříček očkovanej ještě nebyl, jak byl nemocnej-tak na to očkování jdeme š. října ![]()
Jo a vážíme 7600g
to jsem myslela že máme doma většího otesánka
míry nevím-neměřila, ale nosíme už vel 80 ![]()
jinak máme pomaličku začít zkoušet vařit
ale jak to mám do něj narvat, to už neporadila
a skleničky my přitom papá krásně ![]()
jo a ještě se jí nelíbilo, že vypijeme málo mlíčka ![]()
jinak můžu už zkusit jogurty, piškoty
to bude boj s tím jídlem, my jsme rádi, že nám s ní aspoň něco ![]()
![]()
Grepik**** jéé to je pěkný ![]()
Kláry díky
, jinak u nás v lezení taky žádný pokrok. K tomu zubaři bych ho určitě už zaregistrovala, mě se na malýho zubařka už taky chtěla podívat, ale to ještě neměl žádný zuby.
Tak tam půjdeme až v roce.
**Nosánek Daneček je fakt šikulka
, já už chci taky nějakej pokrok. ![]()
Jinak u nás se už leží po obídku, ale nějak se nechce spát. A to byla dnes vstávačka v 5 a od tý doby jen 10 minutová chrupička v kočárku. ![]()
Nosánku : Moc gratulujeme.
Hromnice, no, krásný míry.
Klári : nezoufej, moje sestra a další nelezli vůbec.
Žabko : no, pěkný, moc jim tom sluší.
A jaký má Máťa krásný vlásky. ![]()
Evik001, Nosánek -
šikulky ti vaši kluci
.
klaaras - myslím, že jediní nejste. Vždyť ani Matěj neleze, jen se plazí. A to začne Davídek brzo taky, neboj
. A klidně ho k zubařovi nahlaš.
Teď nevím, kdo se ptal, jak to probíhá - no, úplně normálně
. Já seděla v křesle, malýho na klíně, zubařka mu tam jen koukla, projela prstem, za pár vteřin hotovo
. Ono tam jde hlavně o to, aby ty děti měly od začátku představu, co je zubař, jak to u něj vypadá, aby věděly, že se tam chodí pravidelně atd. Naše zubařka je skvělá a s dětma to perfektně umí, na Vendulku, až byla už tak víc než roční, posadila plyšovýho klokana s umělým zářivým a dokonalým chrupem
, ukazovala, jak mu čistí zoubky a zacinkala na ně tím zrcátkem, to pak udělala i jí, věděla, co ji čeká, takže v pohodě
.
grepik - krásný
.
beruškaa82 píše: Žabko : no, pěkný, moc jim tom sluší.A jaký má Máťa krásný vlásky.
Dík
. To je dost, že se ukážeš
.
Žá-ba na plavčo jdem, už jsem ok:)Ale dneska jedem autem, mhd už nikdy více ![]()
Byli jsme si vyzvednout naši chameleonku na veterině tak teď musím mazat ať stihnu něco uklidit než půjdem a plavčo:)
Holky před chvílí mi málem vypadly oči z důlků
, kámoška co má holčičku o 3 dny mladší než je Mates tak ta holčička už má 9 zubů.
Jako to jsem byla v šoku, když jsem je viděla ![]()
Užijte si plavčo. My začínáme až v listopadu. ![]()
Koale to je něco
ale zase aspoň nás ty naše mimča, co maji třeba jen 2 ještě nemůžou moc pokousat
i když teda malej mě včera kousnul tak, že jsem až vykřikla, měla jsem ty jeho dva zoubky pěkně dlouho obtisknutý ![]()
Jo a se mnou na plavčo chodí o měsíc starší chlapeček než je Dádula a ten už má taky 9 zubů a už dokonce chodí
![]()
To máš pravdu Kláry
a ještě si říkám, že čím dýl mu narostou tím dýl mu vydrží. Vím že je to blbost, ale na uklidnění dobrý ![]()
Jo a chodící chlapeček v 9 měsících, to bude nějakej velkej šikula, hustý ![]()
Holky nemáte některá ten vysavač co sám vysává? Já bych ho docela chtěla, ale nevim jestli to je k něčemu, neznám nikoho, kdo by ho měl. To by byla nádhera, kdyby za mě někdo uklízel ![]()
Koale já už jsem to taky slyšela, že čím dýl narostou, tím dýl vydrží ![]()
Jo zrovna dneska jsem koukala na Gilmorky a tam ten vysavač měly
myslíš ten robotickej, viď? Mě ho chtěl manža koupit, ale pro mě by to byly vyhozený prachy…vysávám každý den a zas tolik času mi to nezabere, máme všude plovoučku, tak to jde hezky…a taky záleží, jestli máte prahy mezi dveřma, to by bylo blbý… ![]()
Kláry jojo myslim ten robotickej
prahy nemáme, jen schody
taky máme všude plovoučky, nebo dlažbu, ale trvá mi třičtvrtě hodiny než všude vysaju
, s vytíráním to mám na 2 hodiny, máme moc prostor
Nebo jsem přemýšlela o sušičce, to se prý nemusí žehlit, jojo jsem prostě osoba líná
…už si tak trochu vybírán dárek k vánocům ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat