Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3524
23.9.11 11:04

Nosánku Daneček je šikulka :palec: už jsme asi jediný kdo neleze…

Já doufám, že mi ho ten zubař vezme, je hrozně hodnej…normálně teda nepřibírá, ale když jsem u něj já i manžel, tak snad jo…

• načítám...
13837
23.9.11 11:05
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Marti a Koale, kalendář dělám v gimpu, nebo photoshopu, tvořím si ho sama a pak ho pošlu jen na tisk do printu. Takle vypadá leden

• načítám...
13837
23.9.11 11:06

zapomněla jsem foto

Příspěvek upraven 08.12.11 v 18:05

• načítám...
3968
23.9.11 11:27

Ahoj holky :-D

Evíku a Nosánku gratuluju k lezení :hug:
Kláry nebuď smutná :-D my taky ještě nelezeme a ani nesedíme :nevim:

Jinak jsem se vrátila od dětský-Petříček očkovanej ještě nebyl, jak byl nemocnej-tak na to očkování jdeme š. října :pankac:
Jo a vážíme 7600g :hug: to jsem myslela že máme doma většího otesánka :-D míry nevím-neměřila, ale nosíme už vel 80 :nevim:
jinak máme pomaličku začít zkoušet vařit :-D ale jak to mám do něj narvat, to už neporadila :cert: a skleničky my přitom papá krásně :dance:
jo a ještě se jí nelíbilo, že vypijeme málo mlíčka :cert:
jinak můžu už zkusit jogurty, piškoty :-D to bude boj s tím jídlem, my jsme rádi, že nám s ní aspoň něco :pankac:

• načítám...
2600
23.9.11 11:31

:mavam: :mavam: :mavam:
Grepik**** jéé to je pěkný :palec:
Kláry díky :huban: , jinak u nás v lezení taky žádný pokrok. K tomu zubaři bych ho určitě už zaregistrovala, mě se na malýho zubařka už taky chtěla podívat, ale to ještě neměl žádný zuby. :mrgreen: Tak tam půjdeme až v roce.
**Nosánek
Daneček je fakt šikulka :potlesk: , já už chci taky nějakej pokrok. :-(
Jinak u nás se už leží po obídku, ale nějak se nechce spát. A to byla dnes vstávačka v 5 a od tý doby jen 10 minutová chrupička v kočárku. :zed:

• načítám...
2600
23.9.11 11:32

Ježkovy zraky, to mám nějaký moc tučný všechno, to jsem nemehlo :lol:

• načítám...
3946
23.9.11 11:35

Nosánku : Moc gratulujeme.

Hromnice, no, krásný míry.

Klári : nezoufej, moje sestra a další nelezli vůbec.

Žabko : no, pěkný, moc jim tom sluší. :-D A jaký má Máťa krásný vlásky. :mrgreen:

• načítám...
4354
23.9.11 11:39

Evik001, Nosánek - :dance: šikulky ti vaši kluci :potlesk: .

klaaras - myslím, že jediní nejste. Vždyť ani Matěj neleze, jen se plazí. A to začne Davídek brzo taky, neboj :hug: . A klidně ho k zubařovi nahlaš.

Teď nevím, kdo se ptal, jak to probíhá - no, úplně normálně :lol: . Já seděla v křesle, malýho na klíně, zubařka mu tam jen koukla, projela prstem, za pár vteřin hotovo :wink: . Ono tam jde hlavně o to, aby ty děti měly od začátku představu, co je zubař, jak to u něj vypadá, aby věděly, že se tam chodí pravidelně atd. Naše zubařka je skvělá a s dětma to perfektně umí, na Vendulku, až byla už tak víc než roční, posadila plyšovýho klokana s umělým zářivým a dokonalým chrupem :mrgreen: , ukazovala, jak mu čistí zoubky a zacinkala na ně tím zrcátkem, to pak udělala i jí, věděla, co ji čeká, takže v pohodě :lol: .

grepik - krásný :palec: .

• načítám...
4354
23.9.11 11:40
beruškaa82 píše: Žabko : no, pěkný, moc jim tom sluší. :-D A jaký má Máťa krásný vlásky. :mrgreen:

Dík :lol: . To je dost, že se ukážeš :twisted: :wink: .

• načítám...
12429
23.9.11 12:38

Žá-ba na plavčo jdem, už jsem ok:)Ale dneska jedem autem, mhd už nikdy více :mrgreen:

Byli jsme si vyzvednout naši chameleonku na veterině tak teď musím mazat ať stihnu něco uklidit než půjdem a plavčo:)

• načítám...
2600
23.9.11 13:10

Holky před chvílí mi málem vypadly oči z důlků 8-o , kámoška co má holčičku o 3 dny mladší než je Mates tak ta holčička už má 9 zubů. :pankac: Jako to jsem byla v šoku, když jsem je viděla :-)
Užijte si plavčo. My začínáme až v listopadu. :-(

• načítám...
3524
23.9.11 13:28

Koale to je něco :-) ale zase aspoň nás ty naše mimča, co maji třeba jen 2 ještě nemůžou moc pokousat :mrgreen: i když teda malej mě včera kousnul tak, že jsem až vykřikla, měla jsem ty jeho dva zoubky pěkně dlouho obtisknutý :srdce:

Jo a se mnou na plavčo chodí o měsíc starší chlapeček než je Dádula a ten už má taky 9 zubů a už dokonce chodí 8-o :think:

• načítám...
2600
23.9.11 15:32

To máš pravdu Kláry :-D a ještě si říkám, že čím dýl mu narostou tím dýl mu vydrží. Vím že je to blbost, ale na uklidnění dobrý :lol:
Jo a chodící chlapeček v 9 měsících, to bude nějakej velkej šikula, hustý :palec:
Holky nemáte některá ten vysavač co sám vysává? Já bych ho docela chtěla, ale nevim jestli to je k něčemu, neznám nikoho, kdo by ho měl. To by byla nádhera, kdyby za mě někdo uklízel :jazyk:

• načítám...
3524
23.9.11 18:49

Koale já už jsem to taky slyšela, že čím dýl narostou, tím dýl vydrží :lol:
Jo zrovna dneska jsem koukala na Gilmorky a tam ten vysavač měly :mrgreen: myslíš ten robotickej, viď? Mě ho chtěl manža koupit, ale pro mě by to byly vyhozený prachy…vysávám každý den a zas tolik času mi to nezabere, máme všude plovoučku, tak to jde hezky…a taky záleží, jestli máte prahy mezi dveřma, to by bylo blbý… :think:

• načítám...
2600
23.9.11 19:38

Kláry jojo myslim ten robotickej :palec: prahy nemáme, jen schody :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: taky máme všude plovoučky, nebo dlažbu, ale trvá mi třičtvrtě hodiny než všude vysaju :pocitac:, s vytíráním to mám na 2 hodiny, máme moc prostor :-) Nebo jsem přemýšlela o sušičce, to se prý nemusí žehlit, jojo jsem prostě osoba líná :lol: …už si tak trochu vybírán dárek k vánocům :pankac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+