Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Klary gratulace k zoubkům ![]()
Grepik jéé tchán jí má taky
, to budete mít aspoň s holkama co pozorovat. My máme na zahradě 3 kocoury a Matýsek je nadšeně sleduje. Říkala jsem si že musim koupit nějakou hračku co jezdí aby měl na co koukat a pak mi došlo, že stačí zavolat kocoury
Stejně si dobrá
, já při jednom dítěti nezvládám ty kočky ani nakrmit, musí manžel
a ptáčkovi musíš ještě čistit bydlení.
Dnes tu máme nějak zataženo ![]()
Ahoj holky ![]()
Moc zdravím po krásném víkendu. Oba dva dny jsme byli venku-bylo krásně ![]()
kaspi na to blinkání by jsem se zeptala doktorky
my jdeme ve středu na 7 měsíční kontrolu a další očkování a začali jsme z ničehonic taky malinko blindit
odříhnutej je-
tak nevím a ve středu se jí na to zeptám
Klari, jj, měli jsme Juráška, ale prostě to jméno dát znova nemůžu, tak jsem chtěla Kubíčka, ale prostě když jsem spatřila tohodle tak se mi vybavilo Pepíček a hotovo **
koale** jj děti mají zábavu
Ahoj holky napřed si musím postěžovat, nejede nám výtah takže jsem ráno skákala 8pater s kočárem dolů a teď zase nahoru
Myslela jsem, že mě jebne ![]()
Jinak jsme byli na rehabce a všechno v pohodě.Cvičíme sice dál ale prej je šikovnej:)
DNeska se chystáme nakupovat peřiny a nějaké capáčky do kočárku.Mám dvoje boty ale do jedněch už mu nohy nenarvu a druhé jsou velké, přitom je to následující velikost.Tak koupím ty teplé látkové aby měl teď co do kočáru.
A taky zkusím reklamovat ten kočár ale moc šancí tomu nedávám ![]()
Kaspi : super, že se Beníkovi daří, s výtahem mi to ani nepřipomínej, minulý týden nám taky nejel ![]()
Jinak Žabi, já jsem to plavčo nakonec zrušila
, V pátek bych nestíhala, konzultovala jsem to s manželem a nakonec jsme to vzdali. Moc mě to mrzí. ![]()
Ahoj holky,
tak jsem se konečně zase dostala ke čtení a vidím co všechno už dětičky umí
a přijde mi že jsme trochu pozadu
a na žádnou rehabku nás Mudra nežene takže asi záleží i na tom jaká je dětská. Děti rok po sobě vyzkoušené nemám, ale necelé dva je taky zápřah…takže jsem docela ráda že Vojtíšek nám zatím nelozí po bytě
jo s golfkama v zimě to jde jen pokud není sníh, jinak docela dřina.
Brňandy a co srazík, zatím nic?
ahoj Holky, tak dnes poslední dávka synflorixu a máme devět kilo tak jsem ráda, že mu to MM stačí
i když u začínáme s příkrmy jinak jsem si řekla, že plavat začnem pozdeji, vody se nebojí tak v poho začnem až na jaře ![]()
Jé s tím výtahem nezávidím, tak ať co nejdřív jede ![]()
Holky malej vůbec nemá snahu lézt
když je na zemi, tak se pořád přetáčí na břicho, ale jakmile na něm chvíli je, tak neuvěřitelně řve a vzteká se…ach jo…
Ahoj holky, ještě jsem Vás úplně nedočetla, ale doženu to.
Manža práci stále nemá, ale hledá a dnes byl na pohovoru tak snad by to mohlo klapnout…
Malý ještě nemá zoubky, nesedí, neleze, ale válí sudy a pak se tačí na ručkách, takže se dostane, kam potřebuje.
14 dní dáváme zeleninku, zatím jsem dávala vždy jeden druh, dnes jsem dala bramboru s mrkví… tápu v tom, jak to má být, sice všude vše pročítám, ale nevím, kdy začít kombinovat, kdy s masem atd. snad se toho brzo dostanu…
Mějte krásný zbytek dne ![]()
Ahoj,zdravim po vikendu, byli jsme na svatbe a jsme uplne vyrizeni, pomahali jsme s pripravou a pak i s uklidem a vcera jsme prijeli v devet vecer domu, proste odpadavam…maly take neleze, ale kam potrebuje tam se dostane, otaci se jako cert a drandi rucickama kam chce.Davam mu ty mlecne presnidavky od nestle, bile jogurty a priznavam mel i pribinaka. Nic mu po nem neni a jednou za cas nevidim duvod proc ne, je mu 7,5 mesice, jo a mel i puding a krupicku. Zadne alergie nema. Kazdy to mame jinak, takze bych to nejak neresila…
Kaspi tak to sis teda dala 8 pater …
Klari neboj, však on to dožene ![]()
Kaspi to jsi teda dobrá, žes to dala, já bych asi čekala až půjde okolo nějakej silnej soused a pomůže mi ![]()
Klári u nás se taky ještě neleze, teda nohy by lezly ale jakmile je pod sebe strčí a začne s nima hejbat, tak si položí hlavu, takže výsledek nulový. Zejtra na rehábku se chci zeptat co s tím. Protože ty nožičky mu tak lezou díky jednomu cviku ( teda mám ten pocit)
Víc si nepamatuju
jo vlastně nějaký 9 kilový mimčo myslim že to psala** Lucikga**, to je pěkný, a jen z MM
šikulky.
Jinak mě čeká žehlení, asi tak 7 vypraných praček, že já hloupá si to vždycky tak nashromáždim ![]()
Na souseda bych se asi načekala, bylo to v poledne kdy je většina baráku v práci
Ale naštěstí už to jezdí.
Jinak jsem si dneska byla koupit tu peřinu a polštář a já koza jsem koupila větší než mám povlečení
Tak tam budu zítra volat jestli mají menší nebo budu prodávat povlečení ![]()
zdravím
Kaspinka: tak to jsem na tom líp - já zas koupila povlečení větší než mám peřinu
![]()
Evik: stím jídlem to má každej jinak: kamoška dává přibinák a atd už od 5měsíce
takže těžko soudit ![]()
Marky tak to můžem vyměnit ![]()
Jinak jsem koupila nemléčnou rýžovou kaši co jsme dávali úplně na začátku a BObeš vypil cca 170ml a dokonce z flašky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat