Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2600
12.9.11 09:24

Klary gratulace k zoubkům :palec:
Grepik jéé tchán jí má taky :pankac: , to budete mít aspoň s holkama co pozorovat. My máme na zahradě 3 kocoury a Matýsek je nadšeně sleduje. Říkala jsem si že musim koupit nějakou hračku co jezdí aby měl na co koukat a pak mi došlo, že stačí zavolat kocoury :lol: Stejně si dobrá :potlesk: , já při jednom dítěti nezvládám ty kočky ani nakrmit, musí manžel :oops: a ptáčkovi musíš ještě čistit bydlení.
Dnes tu máme nějak zataženo :-?

• načítám...
3968
12.9.11 09:41

Ahoj holky :-D
Moc zdravím po krásném víkendu. Oba dva dny jsme byli venku-bylo krásně :-D
kaspi na to blinkání by jsem se zeptala doktorky :nevim: my jdeme ve středu na 7 měsíční kontrolu a další očkování a začali jsme z ničehonic taky malinko blindit :nevim: odříhnutej je- :nevim: tak nevím a ve středu se jí na to zeptám

• načítám...
13837
12.9.11 10:22

Klari, jj, měli jsme Juráška, ale prostě to jméno dát znova nemůžu, tak jsem chtěla Kubíčka, ale prostě když jsem spatřila tohodle tak se mi vybavilo Pepíček a hotovo **
koale** jj děti mají zábavu

• načítám...
12429
12.9.11 12:22

Ahoj holky napřed si musím postěžovat, nejede nám výtah takže jsem ráno skákala 8pater s kočárem dolů a teď zase nahoru :cert: Myslela jsem, že mě jebne :zed:
Jinak jsme byli na rehabce a všechno v pohodě.Cvičíme sice dál ale prej je šikovnej:)
DNeska se chystáme nakupovat peřiny a nějaké capáčky do kočárku.Mám dvoje boty ale do jedněch už mu nohy nenarvu a druhé jsou velké, přitom je to následující velikost.Tak koupím ty teplé látkové aby měl teď co do kočáru.
A taky zkusím reklamovat ten kočár ale moc šancí tomu nedávám :-)

• načítám...
3946
12.9.11 12:28

Kaspi : super, že se Beníkovi daří, s výtahem mi to ani nepřipomínej, minulý týden nám taky nejel :zed:

Jinak Žabi, já jsem to plavčo nakonec zrušila :cry: , V pátek bych nestíhala, konzultovala jsem to s manželem a nakonec jsme to vzdali. Moc mě to mrzí. :-?

• načítám...
378
12.9.11 13:29

Ahoj holky,
tak jsem se konečně zase dostala ke čtení a vidím co všechno už dětičky umí :-) a přijde mi že jsme trochu pozadu 8-o a na žádnou rehabku nás Mudra nežene takže asi záleží i na tom jaká je dětská. Děti rok po sobě vyzkoušené nemám, ale necelé dva je taky zápřah…takže jsem docela ráda že Vojtíšek nám zatím nelozí po bytě :lol: jo s golfkama v zimě to jde jen pokud není sníh, jinak docela dřina.
Brňandy a co srazík, zatím nic?

• načítám...
850
12.9.11 13:29

ahoj Holky, tak dnes poslední dávka synflorixu a máme devět kilo tak jsem ráda, že mu to MM stačí :-) i když u začínáme s příkrmy jinak jsem si řekla, že plavat začnem pozdeji, vody se nebojí tak v poho začnem až na jaře :kytka:

• načítám...
3524
12.9.11 13:31

Jé s tím výtahem nezávidím, tak ať co nejdřív jede :-)

Holky malej vůbec nemá snahu lézt :-( když je na zemi, tak se pořád přetáčí na břicho, ale jakmile na něm chvíli je, tak neuvěřitelně řve a vzteká se…ach jo…

• načítám...
1274
12.9.11 15:20

Ahoj holky, ještě jsem Vás úplně nedočetla, ale doženu to.
Manža práci stále nemá, ale hledá a dnes byl na pohovoru tak snad by to mohlo klapnout…
Malý ještě nemá zoubky, nesedí, neleze, ale válí sudy a pak se tačí na ručkách, takže se dostane, kam potřebuje.
14 dní dáváme zeleninku, zatím jsem dávala vždy jeden druh, dnes jsem dala bramboru s mrkví… tápu v tom, jak to má být, sice všude vše pročítám, ale nevím, kdy začít kombinovat, kdy s masem atd. snad se toho brzo dostanu…
Mějte krásný zbytek dne :kytka:

• načítám...
758
12.9.11 16:24

Ahoj,zdravim po vikendu, byli jsme na svatbe a jsme uplne vyrizeni, pomahali jsme s pripravou a pak i s uklidem a vcera jsme prijeli v devet vecer domu, proste odpadavam…maly take neleze, ale kam potrebuje tam se dostane, otaci se jako cert a drandi rucickama kam chce.Davam mu ty mlecne presnidavky od nestle, bile jogurty a priznavam mel i pribinaka. Nic mu po nem neni a jednou za cas nevidim duvod proc ne, je mu 7,5 mesice, jo a mel i puding a krupicku. Zadne alergie nema. Kazdy to mame jinak, takze bych to nejak neresila…

• načítám...
13837
12.9.11 16:29

Kaspi tak to sis teda dala 8 pater …
Klari neboj, však on to dožene :wink:

• načítám...
2600
12.9.11 17:06

Kaspi to jsi teda dobrá, žes to dala, já bych asi čekala až půjde okolo nějakej silnej soused a pomůže mi :mrgreen:
Klári u nás se taky ještě neleze, teda nohy by lezly ale jakmile je pod sebe strčí a začne s nima hejbat, tak si položí hlavu, takže výsledek nulový. Zejtra na rehábku se chci zeptat co s tím. Protože ty nožičky mu tak lezou díky jednomu cviku ( teda mám ten pocit)
Víc si nepamatuju :think: jo vlastně nějaký 9 kilový mimčo myslim že to psala** Lucikga**, to je pěkný, a jen z MM :palec: šikulky.
Jinak mě čeká žehlení, asi tak 7 vypraných praček, že já hloupá si to vždycky tak nashromáždim :pocitac:

• načítám...
12429
12.9.11 19:55

Na souseda bych se asi načekala, bylo to v poledne kdy je většina baráku v práci :zed: Ale naštěstí už to jezdí.
Jinak jsem si dneska byla koupit tu peřinu a polštář a já koza jsem koupila větší než mám povlečení :cert: Tak tam budu zítra volat jestli mají menší nebo budu prodávat povlečení :lol:

• načítám...
2578
12.9.11 21:19

zdravím

Kaspinka: tak to jsem na tom líp - já zas koupila povlečení větší než mám peřinu :mrgreen: :mrgreen: :zed:

Evik: stím jídlem to má každej jinak: kamoška dává přibinák a atd už od 5měsíce :nevim: takže těžko soudit :think:

• načítám...
12429
12.9.11 22:10

Marky tak to můžem vyměnit :lol:

Jinak jsem koupila nemléčnou rýžovou kaši co jsme dávali úplně na začátku a BObeš vypil cca 170ml a dokonce z flašky :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+