Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2786
6.9.11 11:30

Já si zrovna relaxuju na balkóně s kafickem.Markéta spí, Magda ve školce.To je klidecek!

• načítám...
3524
6.9.11 12:12

Taky bych potřebovala nějaký pořádný relax :-) já od rána uklízim, vytíram a vařim, teď jsem dala malýho spát, tak si ohřeju svíčkovou od maminky a půjdu dodělat manžovi oběd…
Jinak malej už druhou noc vůbec nespí, ale fakt vůbec…nevim, jestli je to k zubům nebo co :nevim: už abych se zase aspoň trošku vyspala…

Kačko taky gratulace :potlesk:

• načítám...
208
6.9.11 20:14

Ahojenky holky,

jak se máte!? My jsme se dneska poprvé otočili na bříško…mám z toho radost :dance:

Ve čtvrtek jdeme na kontrolu a očkování…tak vám pak napíšu, jak rosteme a kolik vážíme…se těším… :lol:
Mám fakt velkou radost…

Pěkný zbytek dnešního dne všem :lol:

• načítám...
208
6.9.11 20:33
nosanek píše:
Krasnou nedeli vsem :kytka: ,dnes je ale nadherny den :dance: :dance: :dance: :srdce: :srdce: :srdce:

Teprv teď dočítám…gratulace, jen tak dál :lol:

• načítám...
208
6.9.11 20:34
Kača.M píše:
ahojky! tak my teda taky skoro sedíme a hlavně lezeme!!!! :dance:
dnes dala 5metrů od jednoho konce obýváku k druhému a pak pokračovala ještě přes chodbu další cca 2metry!!! jako lezla to půl hodiny,ale zvládla to sama a šíleně se u toho řechtala :mrgreen:

krása…gratulace :potlesk:

• načítám...
13837
6.9.11 21:44

Kačí také gratulace :palec: :palec: :palec:
Klari, avent jsem měla u M. ten hrneček a kapal, teď ho maj holky a celkem v pohodě ikdyž mají raději nuby, řekla bych, že se jim líp drží.

• načítám...
758
7.9.11 07:40
klaaras píše:
Taky bych potřebovala nějaký pořádný relax :-) já od rána uklízim, vytíram a vařim, teď jsem dala malýho spát, tak si ohřeju svíčkovou od maminky a půjdu dodělat manžovi oběd…
Jinak malej už druhou noc vůbec nespí, ale fakt vůbec…nevim, jestli je to k zubům nebo co :nevim: už abych se zase aspoň trošku vyspala…Kačko taky gratulace :potlesk:

No tak my jsme na tom stejne vcera v noci jsme kvuli nemu 10× vstavali, place ze spani nebo se budi a nebo je prestehovany v postylce na storc. Dneska uz to bylo lepsi, ale myslim, ze to budou ty zuby.nikdy se takhle nebudil a to jsem sla do prace, myslela jsem ze mne omejou :zed: Dneska jdeme na cvico a budeme relaxovat a az pujde spat dopo pujdu snad s nim, jsem unavena…

• načítám...
12429
7.9.11 09:40

Tak nám nepomáhá ani mlíčko ani kaše na dobrou noc, on prostě celou noc nespí:)Dneska ale vstával jen 2× tak to šlo:)
Ale už má rozhodnuto že po víkendu maže do svého pokojíku:)Já to nepřežiju :cry:
Odpo jdem k dr tak dám vědět jak jsme na tom:)

• načítám...
3524
7.9.11 09:45

Zdravím :mavam:
U nás je dneska pod mrakem a prší…

Evi tak to bude asi fakt těma zubama…už aby vylezly, potvory, i když dneska už byla noc lepší, zakňoural asi jen 2×, snad to nezakřiknu :think:

Jinak děkuju za názory na hrníčky, včera jsem je přes tu kámošku objednala, hned jsem vzala i ten větší, protože za oba dám tolik jako tady v krámu za jeden…jen nevěděli jaký barvy jsou skladem, tak snad ty modrý budou, aby mi nepřinesla růžový :mrgreen:

Jo holky tak mě napadlo, po jaký době zvyšujete množství kaše? Já dávam už jakou dobu 180 ml vody a nevim kdy zase zvýšit :nevim:

• načítám...
3524
7.9.11 09:48

Kaspi to bude ale horší pro tebe ne? Dyť k němu budeš muset pořád lítat…

My máme jít k dr. příští týden, ale zrovna tam jdu volat, protože nám to dala zase na středu k tý druhý doktorce a k ní já nechci, takže zase přeobjednat… :zed:

• načítám...
12429
7.9.11 10:02

Klaras právě že mě to nebude nutit k němu vtávat když budu vědět že je najezený, přebalený a napitý a jen vymrčuje:)
Zatím si to maluju pěkně, ale uvidíme jak to půjde:)Hlavně mi příjde, že je to lepší teď než to udělat až bude starší a bude si víc uvědomovat že je s náma.

• načítám...
850
7.9.11 11:42

já taky v noci vstávám a beru ho do postele nakojim a spátky do postýlky jink příkrmy a kaše na dobrou noc moc nechce ale zkoušíme pomalu to snad pujde
holky brnačky potřebuji koupit malýmu nějaké svátečnější oblečeníčko nevíte kam bych mela jít???na netu to mám najití ale raději bych koupila v krámě dík

• načítám...
12429
7.9.11 15:58

TAk hlásím že máme 65cm a 6540g :-D Dostali jsme dvě injekce a teď máme zas chvilku pokoj:)

• načítám...
758
8.9.11 07:17

tak my jsme toho vcera moc nezrelaxovali, spali jsme do desiti v poledne, ale pak jsme jen litali po nakupech, musela jsem mu koupit uz nejake zimni vecicky a vetsi bodycka 9-12M, teplacky a svetry…velikost 74 uz nam je mala tak uz ma 80, je proste dlouhy:)

Dneska jedeme jeste koupit capku na podzim a puncochacky, ty jsem vcera nikde nesehnala tak zkusime CaA tam maji nekdy dobre veci za par kacek…dneska je v Praze pekne hnusne…jako kdyby i to pocasi truchlilo za ty kluky co padly s tim letadlem, takovych mladych chlapu a tolik mladych vdov a deti bez taty. Je to hrozny, nejsem nejaky fanda hokeje ale beru to z te lidske stranky…

• načítám...
850
8.9.11 08:31

jojooo taky, jsem byla nakupovat v caa a nakoupila jsem pěkné věci :palec: a dnes jdeme ještě nakoupit nový zimní fusak od emitexu kombinezku máme a možná koupim lehký golfáček, který budu používat jen na nějaký mini přehod někam, hlavně aby v autě zabíralo malé místo :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+